Doktora gitmeye korkuyorum.

demetuska

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
1
0
44
Arkadaşlar merhaba.44 yaşındayım 2 çocuk annesiyim .3 sene önce overkist ameliyatı oldum yumurtalıgımın bir tanesini aldılar.şimdilerde 2 ay adet olmadım ve bu ay içinde bu ikinci kalamam.ilk kanama çok sancılı yogun ve et parçaları gibi kanama durumu oldu.1 hafta sürdü normalde 3 yada 4 gün sürer. Kanama sonrası kokulu akıntı başladı sarı ve sümüklü kıvamda.şimdi 2 kanama sürecindeyim bu nsefer ayrı yok ama kanama yogun.menopoz durumu falanda degil araştırdım.bu durumla karşılayanlar yazabilir mi:KK43:

Annemde de 10 gün boyunca süren az az kanaması vardı zorla doktora ravdevu aldım (uzaktayim) gondetttim miyom çıktı 4 cm ve o da menopozami giriyorum diye düşünmüştu ama siznki çok geliyormuş yinede doktora gidip bı ultrasonda baktırın derim kist miyom Felan olabilir (o da 44 yaşında)

Arkadaşlar merhaba.44 yaşındayım 2 çocuk annesiyim .3 sene önce overkist ameliyatı oldum yumurtalıgımın bir tanesini aldılar.şimdilerde 2 ay adet olmadım ve bu ay içinde bu ikinci kalamam.ilk kanama çok sancılı yogun ve et parçaları gibi kanama durumu oldu.1 hafta sürdü normalde 3 yada 4 gün sürer. Kanama sonrası kokulu akıntı başladı sarı ve sümüklü kıvamda.şimdi 2 kanama sürecindeyim bu nsefer ayrı yok ama kanama yogun.menopoz durumu falanda degil araştırdım.bu durumla karşılayanlar yazabilir mi:KK43:
2 evladınız varmış, onlar için ve kendi sağlığınız için kendinize iyi bakıp kollamak zorundasınız. Allah şifa versin inşallah düşündüğünüz gibi kötü olmaz

X