• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktora gitmeli miyim?

ladensimay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba ben 8 ay önce doğum yaptım.Doğumum normaldi.Rahim ağzında bir et parçası dışarıya doğru görünüyor.Şimdiye kadar anormal bi durum olmadı ama doktora gitsem bu parça alınabilir mi?Görüntü olarak beni rahatsız ediyor.Sağlık açısından ileride problem yaratır mı?

orda gereksiz bir et parçasının işi yok. rahim sarkması gibi görünüyor. bir doktora görünmelisiniz, mikrop kapmadan.

Senin idrar torban sarkmış. Ablamdada aynı problem vardı. Ablamın son kızı çok kilolu dogdu. 4.5 kiloydu normal doğum yaptı. Ama idrar torbası sarktı. Alttan ameliyat ettiler. Olmadı tekrar ortaya çıktı. Sonrada sezeryan gibi karnını keserek topladılar idrar torbasını. Bir sorun yoktu onda ağrı gibi yani.

gıtmelısın en azından ıçın rahat eder. sorun varsa erkenden onlem alınır bısı yoksa ohhhh dersın aklımda kalmadı

gıtmelısın en azından ıçın rahat eder. sorun varsa erkenden onlem alınır bısı yoksa ohhhh dersın aklımda kalmadı

Back
X