Doktora gitmeli miyim

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.908
3.713
Merhaba herkese ben çalışıyorum haliyle altı buçukta uyanıyorum bu sabah cumartesi olmasına rağmen sabah erken uyandım buraya kadar herşey normal ama bilin bakalım nasıl uyandım kalkar kalkmaz önce neredeyim sonra okula mı gidecektim geç kaldım diye bir telaş sonra işe gideceğim aklıma geldi en son cumartesi olduğu bu durum sık sık başıma geliyor normal mı sizce anılar karışıyor gibi fikrinize ihtiyacım var

Stres ve yoğun tempodan olabilir,hatırlatıcı kurabilirsiniz.
Ama sürekli bu şekildeyse görünün derim.
En azından içiniz rahat eder birşey bile yoksa.

Tempolu, yoğun çalıştığımız dönemlerde hepimizin başına gelmiştir diye düşünüyorum. İş stresi gün içinde size başka sorunlar da oluşturuyor ise destek alın elbette.

Her zaman olmuyorsa yorgunluktan ve rüyadan bir anda uyanınca olabilir ama çok sık tekrarlayan bir şeyse Nörologa ve psikoloğa gidebilirsiniz

Çocuklar doğduktan sonra çok yaşadım ben bu durumu. Çocuğu en son nereye koyduğumu unutuyordum hep. Kendi yatağımızda çocuk aramışlığımız da çok oldu. Bazen salonda yerde uyanıyordum. Ben kimim ve neden buradayım diye bile sorduğum oluyordu.
Sebep yorgunluk ve uykusuzluk. Yoğun tempoda çalışıyorsanız normal yani bence.

Aynı durumu birkaç kere yaşadım ama devamı gelmedi, bi sorun yaşamadım. Belki rüyalara belki de o dönemlerde yaşadığım strese bağlıydı, bilemiyorum. Sık yaşasaydım mutlaka doktora gider danışırdım.

Merhaba herkese ben çalışıyorum haliyle altı buçukta uyanıyorum bu sabah cumartesi olmasına rağmen sabah erken uyandım buraya kadar herşey normal ama bilin bakalım nasıl uyandım kalkar kalkmaz önce neredeyim sonra okula mı gidecektim geç kaldım diye bir telaş sonra işe gideceğim aklıma geldi en son cumartesi olduğu bu durum sık sık başıma geliyor normal mı sizce anılar karışıyor gibi fikrinize ihtiyacım var
Yorgunluktan olur böyle şeyler, ben de bazen yaşıyorum.

Stresten kesinlikle, çok çok yaşadım. Zaman kavramı gidiyor bazen olabiliyor

Bu durum yorgunluk ve uykusuzluktan oluyor genelde arkadaşın dediği gibi bende ikizlerime doğum yaptığımda çocuk arıyordum yatakta uyanıp sonra koşup başka odalara gidiyordum sonra aklıma geliyordu ki beşikte dinlenmeye ihtiyacınız var bence geçici bi durum

Yoğunluk tabi.ama siz en basit işe gitmeden aç karnına bı kan verin b 12 aşırı bulanıklık yapıyor genel kanıniza bakılmış olur içiniz rahat eder.

Bende de oluyor bence normal. Hatta bunun bir
Tık ötesi işe gidip tatil olduğunu anlayanlar, çocuğu okula götürmeyi unutanlar falan filan 🤣🤣

Bana oluyor bazen stres ettiğim bir dosya varsa mesela benim için davacı olduğum bir duruşmanın kaçması diyelim (hiç başıma gelmedi henüz inşallah gelmez) öyle şeylerden korktuğum için herhalde gece yatmıştım birgün sonra bir kalktım korktum duruşmam vardı sabah falan dedim neden alarm çalmadı diyorum bir telefona baktım cumartesi günüymüş🥹b12 d vitamini eksikliği çıktı bende alakası var mı bilmem ama bir değerlerinize baktırın derim bana çok nadiren oluyor uyanınca kafa karışıklığı.

Zihin karışıklığı yaşıyorsunuz.
Mutlaka kan değerlerinize baktırın.
Ve mutlaka yazın, zihin kapasiteniz aşırı yüklenmiş olabilir.
Her akşam yatmadan oturun; içinizden geçenleri, hislerinizi kağıda dökün.
Akşam yatarken yazmanız dingin bir zihinle uyumanızı, sabah kalkınca yazmakta güne dingin başlamanızı sağlar.

"Brain fog" deniyor buna, google'dan araştırabilirsiniz. "Beyin sisi" şeklinde çevirebiliriz.
Bazı hormonal dengesizlikler veya immün hastalıklar (fibromiyalji gibi) buna sebep olabiliyor.
Doktora görünmenizi öneririm.

"Brain fog" deniyor buna, google'dan araştırabilirsiniz. "Beyin sisi" şeklinde çevirebiliriz.
Bazı hormonal dengesizlikler veya immün hastalıklar (fibromiyalji gibi) buna sebep olabiliyor.
Doktora görünmenizi öneririm.
Araştırıyım korktum açıkçasıb

X