• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doktora gitmeli miyim ?

mermaidgls

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
11
-4
1
25
Konuyu kadın hastalıkları bölümünde açtım ama yanıt alamadım o yüzden burada konuyu açıyorum çünkü baya dert ettim :KK43:19 yaşımdayım.iki hafta önce regl oldum hiç bu kadar sancı çekmemiştim normalde hafif sancıyla atlatırdım ama bu sefer öyle olmadı.Bu haftada vajinal akıntımın rengi iki sefer kahverengi-sarımsı şeklindeydi ve adet sancısı gibi sancı çekiyorum acaba doktora gitmeliyim yoksa ovulasyon(yumurtlama) dönemi felan mı , eger ovulasyon dönemiyse daha önce hiç bu kadar cok akıntım ve ağrım olmamıştı bilgi verebilir misiniz normal bişeymi yoksa doktora gitmeli miyim ?

Merhaba bu şikayetlere ek kaşıntı ve idrar yaptığınız sırasıda yanma varsa enfeksiyon geçiriyor olabilirsiniz veya dediğiniz gibi yumurtlama da olabilir bir iki güne geçmezse bir kd uzmanına görünseniz iyi olur

Enfeksiyon kapmış olabilirsiniz bence doktora görünün

Konuyu kadın hastalıkları bölümünde açtım ama yanıt alamadım o yüzden burada konuyu açıyorum çünkü baya dert ettim :KK43:19 yaşımdayım.iki hafta önce regl oldum hiç bu kadar sancı çekmemiştim normalde hafif sancıyla atlatırdım ama bu sefer öyle olmadı.Bu haftada vajinal akıntımın rengi iki sefer kahverengi-sarımsı şeklindeydi ve adet sancısı gibi sancı çekiyorum acaba doktora gitmeliyim yoksa ovulasyon(yumurtlama) dönemi felan mı , eger ovulasyon dönemiyse daha önce hiç bu kadar cok akıntım ve ağrım olmamıştı bilgi verebilir misiniz normal bişeymi yoksa doktora gitmeli miyim ?
Sancının yanı sıra hızlı kilo artışı, tüylenme de artış gbi durumlar yaşıyo musun? Polikistik over olabilir mi acaba, ya da enfeksiyon falan mı var acaba.Bir uzmana görün tedbir almak açısından.

Back