• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktora gitmeli miyim?

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.014
Puanlar
313
kızlar benim adetim çok düzenlidir. Saati bile şaşmaz 29 günde bir gelir. Ama bu sefer 4 gün gecikmeyle geldi. Yoğunluğu falan normal her zamanki gibi. Antidepresana başladım 1 buçuk ay önce ondan mı acaba diye düşünüyorum? Ama bi sorun var mı diye de düşünüyorum. İçim rahat değil. Kist falan varsa diye doktora gitmeli miyim yoksa 4 gün normal mi?

Normal.

stresten ve psikolojik durumunuzdanda olabilir. ilaclar etki eder mi bilmiyorum ama ilacin sendeki etkisi de yapabilir. dr.a git , en azindan icindeki supheden kurtulursun canim. gittiginde genel test yaptirirsin. duzensizlik normal bence. benimde oluyor bazen.

Hem aldigin ilac eyer stresli günler yasandiysa hava dan bile etkilenen regl günlerimiz oluyor.eyer kanamanda bir tuhaflik yoksa.normal bir durumdur diye düsünüyorum:)

Her türlü ilaç, döngüde değişikliğe sebep olur.

Yine de, en azından periyodik muayene adına görüşebilirsin uzmanla

Duzenli olarak jinekologa git zaten.o zaman kist mi oldu bir sorun mu oldu panigi yasamazsin.
Antidepresan yapabilir mevsimselde olabilir.

Ben son adetimde bir hafta geciktim .. 28 gunde bir suruyor benimde..Mevsimden dolayi benim kiside degisiyor.. Test bile yaptim :KK48:.. Hap kulaniyormusun onun etkisi olurmu bilemem..

kızlar benim adetim çok düzenlidir. Saati bile şaşmaz 29 günde bir gelir. Ama bu sefer 4 gün gecikmeyle geldi. Yoğunluğu falan normal her zamanki gibi. Antidepresana başladım 1 buçuk ay önce ondan mı acaba diye düşünüyorum? Ama bi sorun var mı diye de düşünüyorum. İçim rahat değil. Kist falan varsa diye doktora gitmeli miyim yoksa 4 gün normal mi?
Simdi anladim durumu sen psikiyatriye gitmelisin kadin doguma degil
Neden gitmiyorsun yardim almanin zamani gelmedi mi sence?

Mevsim etkiler stres etkiler ilaç etkiler 4 gün dikkate alınacak bir durum değil başka sıkıntılar yoksa, zaten sıkıntı olsun olmasın her sene jinekolojik muayene olmalı her kadın

Simdi anladim durumu sen psikiyatriye gitmelisin kadin doguma degil
Neden gitmiyorsun yardim almanin zamani gelmedi mi sence?

Psikolojik olarak kötüydüm 2 ay önceye kadar. Gittim psikiyatriste antidepresana başladım. Şimdi çok çok iyiyim şükür

Psikolojik olarak kötüydüm 2 ay önceye kadar. Gittim psikiyatriste antidepresana başladım. Şimdi çok çok iyiyim şükür
Super o zaman. Takintilarindan dusuncelerinden de bahsedip ilacini ona gore ilac baslasaydin. Gecmis olsun
Omur boyu bir seyleri kafaya takarak yasanmaz cunku

Back