• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktora gitmek istiyorum

Susluuupakizeee85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
30
1
6
Arkadaşlar uzun süredir kendimle veremediğim bir savaşım var. Hrrkesten uzaklaşır kimseye güvenemez herkesi sorgular oldum. Zaman zaman düşünmekten çok yoruluyorum. Doktora bunun için gitmek saçmalık olur mu? Antidepresan vs. çözüm olur mu?

Arkadaşlar uzun süredir kendimle veremediğim bir savaşım var. Hrrkesten uzaklaşır kimseye güvenemez herkesi sorgular oldum. Zaman zaman düşünmekten çok yoruluyorum. Doktora bunun için gitmek saçmalık olur mu? Antidepresan vs. çözüm olur mu?
Guven sorunu ilac tedavisi gerektirecdk bi durun degil psikiyatri yerine psikologa gitmenizi tavsiye ederim cunku konusmanizi terapi almanizi gerektirecek bir durum diye dusunuyorum

Guven sorunu ilac tedavisi gerektirecdk bi durun degil psikiyatri yerine psikologa gitmenizi tavsiye ederim cunku konusmanizi terapi almanizi gerektirecek bir durum diye dusunuyorum
Devlet hastanelerinde psikolog buöunuyor mu peki? Güven sorununun yanında hrrşeyi fazlasıyla düşünüyorum. Bazen o kadar yoruluyorumki dur somra düşünürüm diyprum. Yada tam iyi olduşum an düşünecek başka sorun buluyorum

Devlet hastanelerinde psikolog buöunuyor mu peki? Güven sorununun yanında hrrşeyi fazlasıyla düşünüyorum. Bazen o kadar yoruluyorumki dur somra düşünürüm diyprum. Yada tam iyi olduşum an düşünecek başka sorun buluyorum
Evet tum devlet hastanelerinde psikolog oluyo

Kusura bakmayın sorularla boğmak istemiyorum ama psikolog diye mi randevu alıyoruz
Her yerde ayni mi bilmiyorum ama benim gittigim hastanede psikologlarin sekreteri olmuyor ben gittigimde kapisini calmistim durumumu anlatmistim konustuk orda ve kendisi randevu verdi benimki her haftanin ayni gunuydu

Baska yerlerde nasil oluyor bilmiyorum dogrusu

Back