slm kızlar,5 haftalık hamileyim 2.hamileliğim.ilkini10.haftasında kalbi durmuştu.henüz doktora gitmedim açıkçası kalp atışlarının karnımdan belirlenebileceği haftaya kadar gitmeyi düşünmüyorum nedeni etrafımdan söylenen çocuk yerleşmeden alttan bakıldığında yerinden oynar denilmesi.kafam karışık.ilki düşük olduğu için daha tedbirli olmam gerekiyor onu da biliyorum.lütfen fikir verin benimle aynı durumda var mı?:uhm:
kalachakra cım çok teşekkür ederim aynı şeyleri düşünüyoruz.birkaç hafta dafa bekliycem galiba.
arkadaşlar yazdıklarınıza kesinlikle katılmıyorum alttan muayenin hiçbir sakıncası yok
ben 10 haftama kadar alttan muayene oldum ve hiçbirsey olmadı olacağı varsa zaten olur
erken dönemdeki düşük nedenleri arasında hiç bu nedene rastlamadım genelde kromozomsal nedenlerden dolayı sonlanır diye biliyorum erken düşükler ayrıca bu söylemiş olduğunuz doğru olsaydı her alttan muayene olan arkadaşın bebeğinin düşmesi gerekirdi ki bu mümkün değil
yerleşme olmadan alttan muayene yazmışsınız arkadaşalar zaten yerleşme olmadan adet geçikmez
yapmayın Allah aşkına 5-7 haftalık gebelikten bahsediyoruz 7 haftada bebeğin kalp atışını bile duyuyorsunuz daha önceki talihsiz deneyimlerden dolayı hassasiyetinizi anlayabilirim ama burada yazılanları okuyup fikir alan bir sürü insan var lüften doğruluğundan tam emin olmadığımız seyleri paylaşmayalım belki siz bekliyorsunuz 7-10 haftalık olana kadar ama dış gebelikte olabilir bunları nasıl göze alıyorsunuz en erken 5-6 haftalıkken muayeneye gidilmeli bence ve doktorunuza güvenmeli
sevgiler
semrascım ben dediklerinin hiç birine katılmıyorum...arkadaşlar yazdıklarınıza kesinlikle katılmıyorum alttan muayenin hiçbir sakıncası yok
ben 10 haftama kadar alttan muayene oldum ve hiçbirsey olmadı olacağı varsa zaten olur
erken dönemdeki düşük nedenleri arasında hiç bu nedene rastlamadım genelde kromozomsal nedenlerden dolayı sonlanır diye biliyorum erken düşükler ayrıca bu söylemiş olduğunuz doğru olsaydı her alttan muayene olan arkadaşın bebeğinin düşmesi gerekirdi ki bu mümkün değil
yerleşme olmadan alttan muayene yazmışsınız arkadaşalar zaten yerleşme olmadan adet geçikmez
yapmayın Allah aşkına 5-7 haftalık gebelikten bahsediyoruz 7 haftada bebeğin kalp atışını bile duyuyorsunuz daha önceki talihsiz deneyimlerden dolayı hassasiyetinizi anlayabilirim ama burada yazılanları okuyup fikir alan bir sürü insan var lüften doğruluğundan tam emin olmadığımız seyleri paylaşmayalım belki siz bekliyorsunuz 7-10 haftalık olana kadar ama dış gebelikte olabilir bunları nasıl göze alıyorsunuz en erken 5-6 haftalıkken muayeneye gidilmeli bence ve doktorunuza güvenmeli
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?