Doktor

V

veronica

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi veronica
Arkadaşlar ben 14 haftalık hamile olmama rağmen henüz adamakıllı bir doktor ayarlayamadım kendime, iyi bir doktor olsun diye arayıştaydım bulduğum doktorda kısmet olmadı çalışma saatleri sebbiyle... neyse şimdi medipolde leyla altuntaşı duymuştum ona gitmeye karrar verdim nasıl bir doktordur tanıyanlar varsa bana bilgi verebilirlermi iyi bir doktormudur?

• Konu Sahibi veronica
sana kendi doktorumu tavsiye debilirim...çok iyidir...

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi veronica
benım doktorumda çok iyi tavsıye uzerıne gıtmeye basladım kımın dogumunu yaptıysa o kısıler memnun özel çapa da Ayşegül Tecer

• Konu Sahibi veronica
Arkadaşım medipolün bütün kadın doğum doktorları gerçekten de çok iyi.hepsini tanımıyorum ama orada doğum yapan çok tanıdığım var ve son derece memnun ayrılmışlar.

• Konu Sahibi veronica
CAnım eğer uzak değilsen Ümraniye'de Hisar Intercontinental Hospital da doktor önerebilirim sana. Hem hastane çok iyi hem doktor. Üstelik SSK, Bağkur ve Özel Sigorta geçerli hastanede

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi veronica
öncelikle hamile olsam ve istanbulda yaşasam muhakkak kaan kocatepeye gitmeyi düşünürdüm...bence bi araştır istersen..

bır donem bende kaan beye gıttım gercekten cok memnun kaldım gercekten ısını tam yapıyo aldıgı paranın karsılıgını verıyo benım rahım agzı yarasını o ortaya cıkardı tam olarak cok ayrıntılı ıncelıyo ve sebeplerını arastırıyo dıgerlerı gıbı basından atmıyo senın nekadar ıstedıgını bılerek davranıyo muayene 160 ytl benım onu bırakmamın sebebı herhangı bır hastaneye baglı calısmıyo ve banada uzak beylıkduzundeyım oda leventte ama gercekten tavsıye ederım

• Konu Sahibi veronica
bahçelievler yaşam hastanesi mehtap çiçek...10 numara bi doktor öyle para alalım die saçma sapan bişiler yapmıo gayet iyi bi doktor...normal doğumdan yana dürüst bir insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…