Sivilceli Ciltler "Doktor"

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Britney00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
164
0
Arkadaşlar size tecrübe oluşturduğum şu konu hakkında bilgi vermek istedim sadece...sivilceleriniz için limon-pudra, domates un gibi karışımları bırakalım ve doktora gidelim..benim sivilcelerim doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanıp kontrole giderek geçti..bütün bu karışımları denemeyi bırakın ve derhal doktora gidin diyorum ben...

bende ayni fikirdeyim seninle bende doktora gittikten sonra sivilcelerimden kurtulmaya basladim tedavim devam ediyo ama hepsi gecicek insallah karisimlar falan cogu fasa fiso cok haklisin tatlim.....

Aynen benim de tedavim devam ediyo yerimseniben
Ama artık sivilce çıkmıyor yüzümde, sadece olanları geçirmeye çalışıyoruz şu an ...

Ve şu anda bişeye karar verdim herkes doktorun verdiği ilaçları yazsın, kendi tedavisini yani..böylece hem doktora gitmeye istekli arkadaşlar olur belki :dance:

ben yazim o zman tedavimi ilk once doktorum bana roaccutan tedavisini uygun gordu ve basladik gune 40mg hap aliyorum ayrica la-roch posayin effaclar serisinden yikama jeli nemlendirici h ve izler icinde effaclar k yi onerdi ki k yuzumu tahris ettigi icin biraktirdi ayrica gunes cok etkiledigi icin gunes kremide yazdi ben memnunum gecmeye basladilar sivilcelerim renkleri bile soldu super yani

nasıl bir tedavi uyguluyosun yüzüne?

sabahları (ahh adını hatırlamıyorum malesef) bir ilaç kullanıyorum, isotrexin benzeri, akşamları da isotrexin...ayrıca tedavi başındaki ilk 3 gün azax aldım..cildimin sorunu yok şu anda..başlarken de yoktu ama ben önlem almak istiyodum, doktorum da böyle bir tedavi önerdi..

Sevindim tatlım ayrıca yorum yazıp yardımcı olduğun için teşekkürler yerimseniben

Ben doğal tedavilere güvenmeyip en önce doktora giden biri olarak çok pişman olduğumu belirtmeliyim.
Yüzüm sırf ilaçlar yüzünden delik deşik oldu ve bu şikayetle gittiğimde ise garip bahaneler uydurdular...

valla bu konuyu actıgın ne iyi oldu arkadasım ya... kesinlikle doktora gidip pişman olunmaz. ya tedavi degiştirilmeli yada kişi o tedaviye harfiyen uymalı. sabır onemli ve doktorla iyi iletişim cok daha onemli. su yasıma kadar her gittigim bolum doktorlarından memnuniyetle ayrıldım ve doktorlarda benden cok memnun kaldılar cunku iyi iletişim kuruldugunda ve tedaviye uyuldugunda sonuc almamak imkansız. eger sonuc alınamıyorsa %100 oktora derdinizi ve beklentinizi iyi anlatamıyorsunuzdur. işin uzmanı varken bırakalım işlerini onlar yapsınlar.

Tatlım senin için üzüldüm gerçekten. Bence kötü bir doktora denk gelmişsin. Ben bunları yazarken tecrübelerime dayanarak yazmıştım. Bende de tam tersi oldu. Annem; artık bırak yüzünle uğraşmayı diince dınk etti ve kendimi doktora attım hihoyyyt Doktorunu değiştir, yaşadıklarını anlat, düzelecektir ..Ben eminim.

Katılıyorummm...Öncelikle teşekkür ederim canım normalde konularıma nedense cevap vermiyolar ama bu sefer herkes yazdı şoklardayım :dance:
Aynen, doktorumla iyi bir iletişim kurdum, o da tesadüfen çok tatlı bir bayandı, elinden geldiğince yardımcı oldu, 20 gün sonra kontrole gel dedi..3-4 gün önce kontrole gittim, yüzünde bişey yok sen niye bu kadar dert ediyosun cildin güzel falan dedi, ama yinede iyi ilaçlar yazdı, ben de kullandım..Çok da memnunum..Darısı hepinize kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…