Premature Bebekler doktor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

bademcik

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
253
1
296
Ankara
28 haftalık doğan ikizlerimin rutin muayene ve takipleri için doktor arayışı içindeyim, ankarada özellikle prematür bebekler konusunda deneyimli,bakım beslenme vs konularındada bizi yönlendirebilecek çocuk doktoru tavsiyelerinizi bekliyorum.

cnm ben sami ulus hastanesine gidiyorum tüm takiplerini yapıyorlar bütün doktorlara gönderiyorlar sırayla

gazi universitesi doc dr canan eryılmaz bizim doktorumuz tavsiye ediyorum

hiram06, sami ulusta randevu,sıra vs durumları nasıl biraz bilgi verebilirmisin ,bi de randevu aldığınız belli bi isim var mı?

gazi universitesi doc dr canan eryılmaz bizim doktorumuz tavsiye ediyorum

aslında gazi ünvrstsi ulaşım olarak bize daha uygun..dr hanımdan nasıl randevu alabilirim canım?
bi de ben ank ünvrstsine götürüyordum,orda nasıl besleyim nası davranıyım gibi konularda hiçbişey söylemiyo dr lar.muayenelerini ölçümlerini yapıp tetkiklerini yazıp gönderiyolar.tetkikler için randevu almakda ayrı bi sorun. .
bu konularda gazide durum nasıl acaba?

bende dışkapı çocuk hastanesine gidiyorum...bburası güzel tetkikler çabuk oluyor....araştırma hastanesi herşeyine bakıyorlar..ama dr lara herşeyi bırakmadan bizlerinde bebeklerimiz kontrol etmeliyiz...göz muanesini zekai tahirde yaptırmanı tavsiye ederim...yada ankara hastanesinde varsa oraya devam et...nöroloji yenidoğan kardiyoloji dışkapıda güzel..dışkapıda ilk yenidoğan polikliniğine fiş alıp götürüyorsun ordaki dr lar seni yönlendiriyor...umarım sağlıkları iyidir bebekleriin..

meraba bende ilk baştan beri dışkapı çocuk hastanesi yeni doğan bölümüne götürüyorum orada pramatüre bebeklere dosya açıyorlar bütün tetkikleri yapıyorlar her ay takibe alıyolar bana iki ay sonra ek gıdalara geçicez dedi napmam gerektini söliycekler memnunum ben biraz yorucu oldu bu zamana gelmemiz ama biraz rahatladık

bende 31 haftalık erken doğum yabtım ankara tıp fakültesinde 25 gün küvözde kaldı taburcu olalı 1 ay oldu düzenli olarak rutin kontrollerimize gidiyoruz.. Arkadaşların dedikleri gibi dosyamız var güzel ilgileniyorlar randevulu bakıyorlar rop muyanesine de oraya götürüyoruz memnunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…