Gebeliğe Hazırlık Doktor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

jetese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2018
538
568
103
Merhaba arkadaşlar gebelik düşünüyorum doktora gideceğim sizce ne zaman gitmeliyim yani adetin 2 veya 3. günü yapılan testler varmış sizce o günlerde mi gitmeliyim yoksa fark etmiyor mu gitmeden önce yapmam gereken şeyler var mı?

Istersen adet olmadanda gidebilirsin herhangi bi sıkıntı varmi diye bakar dr alttan.sonra o yönlendirir zaten şu gün gel diye.

Adetin 2.günü gidersen 1 ay erkene alırsın tedavini canım ben oyle gidiyorum

Merhaba arkadaşlar gebelik düşünüyorum doktora gideceğim sizce ne zaman gitmeliyim yani adetin 2 veya 3. günü yapılan testler varmış sizce o günlerde mi gitmeliyim yoksa fark etmiyor mu gitmeden önce yapmam gereken şeyler var mı?
Bence 3. Gunu git canim cunku tahlillerin o gunki.degeri cok onemli tekrar cagiracak yoksa seni o gun. Folik asit istemeyi unutma 😊 insallah fazla bekletmez.seni minnos

Her zaman icin adet zamani gidilir rahimi daha rahat gorebilmesi icin. Normal zamanda gidersen yine adet zamani cagiracak

Adet zamani rahim daha net gorunuyor en dogru tespitler ozaman yapilir adetin 2.-3. Gunlerinde gidersen daha faydalı olacaktır. Hem muayenen daha iyi yapilir hem gerekli hormon testlerin yapilir aksi halde zaten o testler icin adetlik gelmeni isteyecektir

Gitmeden oncede yapman gereken ekstra bir şey yok cok gerilme adetliyim nasil muayene olacam diye doktorlar icin cokta onemi yok 😂 bi sure sonra takilmiyor zaten mesela ben daha takilmiyorum bile okadar alistimki o muayenelere 😂😂

Ben adet zamani gitmedim doktorda adet zamani gelmeyi talep etmedi... adet zamani alttan muayne nasil olur ki ...

Ben adet zamani gitmedim doktorda adet zamani gelmeyi talep etmedi... adet zamani alttan muayne nasil olur ki ...
Canım adetliyken muayene daha doğru sonuçlar veriyor zaten tedavilerede adetliyken başlanıyor her turlu adetli adetli o masaya yatıyoruz valla kaçarı yok 😂😂

Gitmeden oncede yapman gereken ekstra bir şey yok cok gerilme adetliyim nasil muayene olacam diye doktorlar icin cokta onemi yok 😂 bi sure sonra takilmiyor zaten mesela ben daha takilmiyorum bile okadar alistimki o muayenelere 😂😂
Tamam teşekkür ederim cevabın için 😂

Back