- 30 Mayıs 2024
- 31
- 6
- 33
-
- Konu Sahibi Minikoala23
Bu fiyat şaka mı? İlk ameliyat için mi verdi yoksa revizyon mu?Ahmet islamdan fiyat aldınız mı ? Ben kendisini düşünmüştüm ama 450 650 bin arası fiyat vermişti..260 bine başka bi doktora oldum.. Burdan isim verebiliyormuş? Özelden yazabilirim ama voovv da memnun kalmadım daha uyguna yaptırıp aynı sonuca ulaşan kişileri gördüm moralimi bozdu harcadığım para sizde iyi araştırın
İlk ameliyatım.. watsaptnda bilgi alabiliyorsunuz fiyat v.b ama İngilizce çoğu hastası yabancı çünküBu fiyat şaka mı? İlk ameliyat için mi verdi yoksa revizyon mu?
İki ay önce 270 bin civarıydı bu nasıl artış çok şaşırdımİlk ameliyatım.. watsaptnda bilgi alabiliyorsunuz fiyat v.b ama İngilizce çoğu hastası yabancı çünkü
Watsaptan bu şekil fiyat aldım sonra burda yorum okudum 450 istiyor dediler bende başka bir doktora oldum 260 bine .. yanlış bilgi mi aldım acaba ?İki ay önce 270 bin civarıydı bu nasıl artış çok şaşırdımWat
Ben de şaşırdım açıkçası ben de 180-240 bin arası fiyat aldm telefondaWatsaptan bu şekil fiyat aldım sonra burda yorum okudum 450 istiyor dediler bende başka bir doktora oldum 260 bine .. yanlış bilgi mi aldım acaba ?
İki doktorun da sıkı takipçisi ve yeni rinoplasti ameliyatı olmuş biri olarak bence prof dr Muhammed Fatih evcimik ile lütfen görüşün. Instagram ünlüsü bir doktora bu kadar çok para verdiğinizde tam bir hayal kırıklığı olacak (kendimden biliyorum). Umarım en güzel tercihi yaparsınız.Arkadaşlar çok uzun zamandır nefes alma probleminin de eşlik ettiği görselliğinden rahatsız olduğum burnum için doktor arayışındayım fakat iki doktor arasında kaldım. Lütfen bu doktorlara ameliyat olduysanız veya bilginiz var mı yardımcı olun. Tercihimi Ahmet İslam’dan yana mı Alev Camcıoğlu’ndan yana mı kullanmalıyım?