bnm önerim çok yakın değil ama kurtköydeki emsey hastanesi ben oraya gidiyorum memnunum temiz ve güzel bi hastane dr olarakda Şükran hanımı tavsiye ederim.
evet yoğun bakım ünitesi var.normal doğum 950 zorunlu sezeryan 1400 tl
bnm önerim çok yakın değil ama kurtköydeki emsey hastanesi ben oraya gidiyorum memnunum temiz ve güzel bi hastane dr olarakda Şükran hanımı tavsiye ederim.
Evet emsey çok iyi bende 2 kere gittm ilknur hanıma çok memnun kaldım ama kendi doktorumdan vazgeçemiyorum yinede şükran hanmn methini çok duydum internette
Evet emsey çok iyi bende 2 kere gittm ilknur hanıma çok memnun kaldım ama kendi doktorumdan vazgeçemiyorum yinede şükran hanmn methini çok duydum internette
fiyatlar hakkında bilgi verebilir misiniz
evet bende netten duydum adını gittim gerçekten memnun kaldım.
ilknur hanım ayrılmış olabilirmi web sayfasında göremedim
yok ismi yazmıyor hastanenin sitesinde bu arada gittinizmi ben baya geç geldm :)
yok ismi yazmıyor hastanenin sitesinde bu arada gittinizmi ben baya geç geldm :)
henüz gidemedim ama en kısa zamanda gideceğim
merhabalar bende 32 haftalık gebişim ve doğum yapabiliceğim sgk anlaşmalı hastane arıyorum gaziosmanpaşada ikamet ediyorum özel duygu hastanesine gitmeyi düşünüyorum fakat hakkında iyi yorumlar olduğu kadar kötü yorumlarda okudum normal doğum olarak gitsende bir bahanesini bulup sezeryan yada küveze alınması gerekli diyorlarmış lütfen giden doğum yapan bilen varsa yardımcı olabilirmi
Beni görürmüsün acaba şansımı deniyim :) şuan buraya yazdıklarının aynısını yaşıyorum acaba SONER beye gittinmi gittiysen memnun kaldınmı işh görürsün benimerhaba;
anadolu yakasında kartal civarında oturuyorum. sizin bana önerebileceğiniz kadın doğum doktoru varmı?
ben internette biraz araştırdım pendik şifa hast. Op. Dr. Soner Sezer SEZGİ memnun kalanlar varmış.
soner beye giden varmı? ya da bana önerebildeceğiniz hastane ve doktor.
ilk bbeğim çok tedirginim:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?