Doktor ve Hastane Tavsiyeleriniz

hurrem1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
262
3
46
İstanbul
merhaba;

anadolu yakasında kartal civarında oturuyorum. sizin bana önerebileceğiniz kadın doğum doktoru varmı?

ben internette biraz araştırdım pendik şifa hast. Op. Dr. Soner Sezer SEZGİ memnun kalanlar varmış.

soner beye giden varmı? ya da bana önerebildeceğiniz hastane ve doktor.

ilk bbeğim çok tedirginim :18:

bnm önerim çok yakın değil ama kurtköydeki emsey hastanesi ben oraya gidiyorum memnunum temiz ve güzel bi hastane dr olarakda Şükran hanımı tavsiye ederim.

bnm önerim çok yakın değil ama kurtköydeki emsey hastanesi ben oraya gidiyorum memnunum temiz ve güzel bi hastane dr olarakda Şükran hanımı tavsiye ederim.

canım emseyi biliyorum. ama fiyatları hakkında bilgim yok. geçenlerde yanından geçtim büyük bir hastane bebek için yoğun bakım ünitesi varmı, fiyatları hakkında bilgi verirsen sevinirim teşekkürler.

yok bnde kurtköye uzak olduğumdan başlarda yakındakilere gittim 6.aydan itibaren emseye gitmeye başladım.evt az kaldı artık bekliyoruz her an

Evet emsey çok iyi bende 2 kere gittm ilknur hanıma çok memnun kaldım ama kendi doktorumdan vazgeçemiyorum yinede şükran hanmn methini çok duydum internette

arkadaşlar kadın doğum bölümü için erzurum'da şifa hastanesi mi yoksa buhara mı.bilginiz varsa doktor önerilerinizi de bekliyorum

Merhabalar bende 32 haftalık gebişim ve doğum yapabiliceğim sgk anlaşmalı hastane arıyorum gaziosmanpaşada ikamet ediyorum özel duygu hastanesine gitmeyi düşünüyorum fakat hakkında iyi yorumlar olduğu kadar kötü yorumlarda okudum normal doğum olarak gitsende bir bahanesini bulup sezeryan yada küveze alınması gerekli diyorlarmış lütfen giden doğum yapan bilen varsa yardımcı olabilirmi

Son düzenleme:

eğer ücret konusununda sıkıntı yoksa incirli ethicaya git derim merih hnm var çok tatlı bir kadın ve çokda güzel ilgileniyor merih hn muayene 60 lira sezeryanda 2500 tl civarında birde güneşli medıcıne hospıtalde fatma kasapoğlu ve nuriye ünsel var nuriye hnm methini duydum ama diğer dr bizzat test ettim onayladım bilgin olsun medıcıne kontrol 35 lira doğum ücretleride çok fazla değil bildiğim kadarıyla

Beni görürmüsün acaba şansımı deniyim :) şuan buraya yazdıklarının aynısını yaşıyorum acaba SONER beye gittinmi gittiysen memnun kaldınmı işh görürsün beni

Soner sezgin o kadar kendini beğenmiş ve kibirli bir doktor ki. Ben adetime 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım. İkinci çizgi silik çıktı aksam olduğu için tuzla mercandaki acile gidip kan testi yaptırdık ve kan testimde 7,58 çıktı beta hcg. Doktor %90 hamilesin dedi 1 hafta daha bekleyelim oran artacakmı görelim dedi. 3 gün sonrasında bende sarı bir akıntı geldi bizde korktuk pendik şifadaki soner sezgine gittik gitmez olaydık. 90 tl muayene ücreti verdik durumu anlattım doktora bana hayır hamile olmayabilirsin o doktor yanılmış felan demeye başladı sanki ben kendimdeki değişimlerin farkında değilim. Hemen kan testi istedi ulstrasonda bakın en azından kesesi felan oluşmuştue dedim hayır görünmez dedi insan bi gel içinde kalmasın bakalım der en azından merakımı giderir. Sonuç olarak o kadar para vermişim bu devirde para kolay kazanılmıyor. Resmen adamın ukala ukala konuşmalarını dinlemeye gitmişim. Sonra eve gelirken test aldım tekrar bu sefer ikinci çizgi net çıktı. Haftaya gidicem doktora tekrar kan testi yaptırcam ama asla o Soneri önermiyorum !!!!! Resmen adam dünyaya ego olarak gelmiş böyle doktorları sektörde tutmamaları lazım bunların diplomasını elinden alcan sonra hastayla nasıl konuşması gerektiğini bilirler . Ben ilk defa böyle gereksiz ağzını yaya yaya konuşan bi doktor gördüm. Asla oraya gitmem bir daha ve kimseye de tavsiye etmiyorum!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…