Doktor ve hastane onerisi

ben oglumu nisa hastanesi murvet hanimda dogurdum suanda ikinci gebeligim ona devam edicem yenibosnada bende gungorenden gidiyorum ona

Muruvet hanımın muayenesinde 1 keresinde oldum. hiç konuşmadı soruma cevap vermedi. 1 doktor gibi ilgisini göremedim. ustelik kulağım duya duya asistanina benim için çok değişik birisi dedi. hemen odasından çıkdım. sonra başka zaman orada çalışan Alev Oralın muayinesinde oldum çok memnun kaldım

Evet cok hastasi oldugu icin uzun konusmalar yapmiyor alev hanimi bende duydum aslinda benim icinde yakinda olsa daha iyi olacak cunku 3 yasinda oglum var ama gungorende duymadim hic dr

Evet cok hastasi oldugu icin uzun konusmalar yapmiyor alev hanimi bende duydum aslinda benim icinde yakinda olsa daha iyi olacak cunku 3 yasinda oglum var ama gungorende duymadim hic dr

Uzun konuşmasına hiç gerek yokdu. normal anlatması gerekliydi onu da yapmadı. Alev hanım ise guleryuzlu sicak bir hekim. her problemi dinliyor ve ilgileniyor. dogru yapiyorsunuz orasi iyi bir hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…