Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde ikamet ediyorsun canımArkadaslar merhaba istanbul anadolu yakasi tavsiye edeceginiz iyi guvenilir bir kadin dogum doktoru ve hastane oneriniz var mi sgk da gecen sizler nereye gidiyorsunuz
Atasehir canimNerde ikamet ediyorsun canım
Anladım canım ben o tarafta değilim ama kuzenim hisar hospital da irem hanıma gidiyordu doğumuda onda yaptı çok memnundu normalde cok titiz panik bi insan kuzenim o memnunsa iyidir gerçekten :)Atasehir canim
Sagol canim hisarda sgk gecmiyor diye biliyorum hastane cok temiz cok guzel ama sigorta gecmiyo isteAnladım canım ben o tarafta değilim ama kuzenim hisar hospital da irem hanıma gidiyordu doğumuda onda yaptı çok memnundu normalde cok titiz panik bi insan kuzenim o memnunsa iyidir gerçekten :)
Canım ben Göztepe medical parka gidiyorum doktorum Mehtap hanım öneririm,sgk geciyor diye biliyorum
Devlet degil ama muayene ücreti 40 tlCevaplandırdığın için teşekkurler canım
Orası devletmi müayene ücreti ne kadar acaba?
Günaydın canım.bende ataşehir içerenköyde oturuyorum. senin gibi çok araştırdım ve koztayağı central hospital da karar kıldım.sgk geçiyor. Muane ücreti 70tl. Doktorum cengizhan kolata harika bir doktor. Hem çok başarılı hemde çok sakin. Yarım saate yakın ilgileniyor muanede. Şiddetle tavsiye ederm.Arkadaslar merhaba istanbul anadolu yakasi tavsiye edeceginiz iyi guvenilir bir kadin dogum doktoru ve hastane oneriniz var mi sgk da gecen sizler nereye gidiyorsunuz
Merhabalar. Cengizhan KOLATA ya devam ediyor musunuz? Randevu almakta zorlanıyor musunuz? Zamanında alıyor mu muayeneye?Günaydın canım.bende ataşehir içerenköyde oturuyorum. senin gibi çok araştırdım ve koztayağı central hospital da karar kıldım.sgk geçiyor. Muane ücreti 70tl. Doktorum cengizhan kolata harika bir doktor. Hem çok başarılı hemde çok sakin. Yarım saate yakın ilgileniyor muanede. Şiddetle tavsiye ederm.
Merhaba. Evet bu cuma tekrar gidicem detaylı ultrasona alacak beni. Kendisi cok ilgili. Güleryüzlü ve sakin bir doktor. Muane süresini oldukca uzun tutuyor. İçiniz rahatlamış bir şekilde çıkıyorsunuz odasından. Randevu almakta hıc sıkıntı yaşamadım.Merhabalar. Cengizhan KOLATA ya devam ediyor musunuz? Randevu almakta zorlanıyor musunuz? Zamanında alıyor mu muayeneye?
Canım benım konunun üzerinden ay geçmiş resmen ama yine de yazmak istedim Merter'e yakın en guzel hastane Topkapı'daki koç Üniversite'si hastanesi harıka temiz lüks ve titiz doktorlar var Detaylı ultrasona oraya gittim..Amerikan Hastanesi'nin koluymuş..benım mesela Amerikan hastanesinde ki butun tahlillerim raporlarımı gördüler ekrandan acayıp memnun kaldım..hem özel hem SGK geçiyor..SGK li muayene 122 TL.doğum normal epiduralsiz 3bın TL gibi bir rakamdıArkadaslar merhaba İstanbul Merter Gungorende tavsiye edeceginiz iyi guvenilir bir kadin dogum doktoru ve devlet hastane oneriniz var mı. Henüz hamileliyim çok erken 6 haftalık. Hamileliyi takip etmek için devlet hastanesine başvurmak istiyorum. Doğumu özel hastanede yapmayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim
ben oglumu nisa hastanesi murvet hanimda dogurdum suanda ikinci gebeligim ona devam edicem yenibosnada bende gungorenden gidiyorum onaCanım ben haritada bakdim Orası bize çok uzak yaklaşık 1 saat kadar. Yakınlarda iyi bir hastane ve doktor bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim