E ernaz Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2009 1 0 86 İstanbul 24 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ernaz #1 mrb arkadaşlar, hamileliğimde aldığım kilolarla başım dertde akupunktura gitmeye karar verdim istanbulda bana önerebileceğiniz doktor varmı acaba...
mrb arkadaşlar, hamileliğimde aldığım kilolarla başım dertde akupunktura gitmeye karar verdim istanbulda bana önerebileceğiniz doktor varmı acaba...
H huriyeaksu Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2009 23 0 86 54 Ankara 1 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ernaz #2 merhabalar ankarada uygun ücretle yaptırabilecem dr varmı bana yardım derseniz sevinirim
keynes Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2009 50 0 96 36 Ankara 2 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ernaz #3 evet canım nil akupunkturda 5seansını 150 liraya yaptırıyorum
whisper34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2009 185 0 96 İstanbul 28 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ernaz #4 Dr Özgür Evren Ersoy Ethica tıp merkezinin akupunktur doktoru ücreti 30 TL nettende araştırabilirsin bu konuda oldukça başarılı bir doktor...
Dr Özgür Evren Ersoy Ethica tıp merkezinin akupunktur doktoru ücreti 30 TL nettende araştırabilirsin bu konuda oldukça başarılı bir doktor...
iklimdenizi Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2010 68 0 86 Ankara 5 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ernaz #5 keynes .!.: evet canım nil akupunkturda 5seansını 150 liraya yaptırıyorum Genişletmek için tıkla... canım ben de akapuntura gitmek istiyorum da memnun kaldın mı peki kilo verebildin mi cnm
keynes .!.: evet canım nil akupunkturda 5seansını 150 liraya yaptırıyorum Genişletmek için tıkla... canım ben de akapuntura gitmek istiyorum da memnun kaldın mı peki kilo verebildin mi cnm
Bernoulli Guru Kayıtlı Üye 28 Haziran 2007 102 53 298 Ankara 5 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ernaz #6 iklimdenizi .!.: canım ben de akapuntura gitmek istiyorum da memnun kaldın mı peki kilo verebildin mi cnm Genişletmek için tıkla... İklimdenizi, sen iyi bir yer bulabildin mi Ankara'da...
iklimdenizi .!.: canım ben de akapuntura gitmek istiyorum da memnun kaldın mı peki kilo verebildin mi cnm Genişletmek için tıkla... İklimdenizi, sen iyi bir yer bulabildin mi Ankara'da...