Doktor tavsiyesi kızlar yardım lütfennn

derin5

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
236
107
23
Kızlar selam. Ben karın-bel ve full bacak liposuction yaptırmaya karar verdim. Çok araştırdım ve iki isim var yaptıranların çok memnun kaldıkları. Altan Yücetaş ve Alper Tuncel. İkisinin hasta yorumlarında da memnuniyet çok güzel. Karar veremiyorum ben de bir türlü. Her öneriye açığım.

Selam ben çok araştırdım .Alper Tunca araştırmalarımda geçti.Tanıdığım bir kişi oldu çok memnun .Ben farklı birine olacağım

altan beyi ben de dusunuyorum siz görüştünüz mu acaba? bu arada alper bey ile kotu yorumlar okudum gecmis bi kac mesajima bakarsaniz konuyu bulursunuz

Bir ay önce Altan Yucetas a karin, bel, basen ve iç bacak liposuction yaptirdim. Cok memnunum. Tavsiye ederim

Merhaba kızlar bende karın sırt bacak gıdı vaser +lazer Liposuction olacağım . Ama oturup burasa Liposuction yaptıranlar başlığını baştan sona okumak gibi hata ettim aklım karıştı. Salı günü burada ismi geçmeyen reklam yapmaya çok ihtiyaç duymayan oldukça başarılı hatta ilk 10da gösterilen bir estetik cerraha gittim ve çok beğendim kendisini. Pazartesi günü kararımı vereceğim . Biraz yüklü bir mebla vereceğim acaba bir tek bana mı öyle geliyor.

Memnun kaldiniz mi ve kime gittini ucret nedir bilgilendirirmisiniz, tskler

kızlar merhaba,

ben dr alper mete uğurluyu bulup orda karın, bel, sırt ve iç bacak lipomatik yaptırmak istiyorum. bir kaç şikayet okudum, ama daha çok iyi şeyler okudum. bilginiz varmı?

Karin germe ve gögüs icinde önerebileceginiz biri var mi?

Hangi doktor dolgun ama dogal görününümlü gögüs yapiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…