Çok teşekkür ederim, onu da araştırayımÇok pardon alper Mete uğurlu
Araştırıyordum ben de. Ahmet Karacalar’a karar kıldım ama ona ameliyat olacağımaltan beyi ben de dusunuyorum siz görüştünüz mu acaba? bu arada alper bey ile kotu yorumlar okudum gecmis bi kac mesajima bakarsaniz konuyu bulursunuz
Kızlar selam. Ben karın-bel ve full bacak liposuction yaptırmaya karar verdim. Çok araştırdım ve iki isim var yaptıranların çok memnun kaldıkları. Altan Yücetaş ve Alper Tuncel. İkisinin hasta yorumlarında da memnuniyet çok güzel. Karar veremiyorum ben de bir türlü. Her öneriye açığım.
1 ayda etki gördünüz mü benim 2 ay oldu karnında hala şişlik varBir ay önce Altan Yucetas a karin, bel, basen ve iç bacak liposuction yaptirdim. Cok memnunum. Tavsiye ederim
Memnun kaldiniz mi ve kime gittini ucret nedir bilgilendirirmisiniz, tsklerMerhaba kızlar bende karın sırt bacak gıdı vaser +lazer Liposuction olacağım . Ama oturup burasa Liposuction yaptıranlar başlığını baştan sona okumak gibi hata ettim aklım karıştı. Salı günü burada ismi geçmeyen reklam yapmaya çok ihtiyaç duymayan oldukça başarılı hatta ilk 10da gösterilen bir estetik cerraha gittim ve çok beğendim kendisini. Pazartesi günü kararımı vereceğim . Biraz yüklü bir mebla vereceğim acaba bir tek bana mı öyle geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?