Çatlaklar Doktor Tavsiyesi Bonal Kremi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

fulyaogrtmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2008
14
0
41
Slm arkadaşlar;bugün cilt doktoruna gittim sivilcelerimden dolayı gitmişken çatlaklarımıda sordum.ani kilo alıp vermekten kaynaklandığını bonal kremi çatlaklarını artmasını engellendiğini ,çatlak oluşumunu önlediğini söyledi .devlet karşlamıyormuş .hamililik döneminde kullanıldığını söyledi.bunu sizinle paylaşmak istedim

Arkadaşım ben 2 sene evvel hamileyken doktorum vermişti.Gittim aldım.O zaman 40 lira idi.3 ay kadar kullandım.6.aya geldiğimde kasıklarımdan yukarıya doğru inanılmaz çatlaklarım oluşmuştu bile.Sonra suna dumankayanın yağlarıyla birlikte kullandım.Yani sabah yağları sürdüm akşam bonal kremi şimdi doğum yapalı 25 ay oldu çatlaklarımdan nasıl kurtulurum diye araştırıyorum.limon kahve bepanten deneyip duruyorum işte.çok pişmanım hem o kadar para verdim hemde zaman kaybı.lirac daha etkiliymiş.kullanan bir çok kişi memnun kalmış.bence başka bir doktora danış.Benim gittiğim doktor tüm hastalarına bonal tavsiye ediyordu.Biz hastanede grup olmuştuk seminerlerden ötürü.doğum sonrası bonal kullananların hepsi çatır çatır çatlamıştı.Doktorlar da bir şey öneriyor ama kullananlara hiç sormuyorlar memnun kaldınmı diye.Takip etmiyorlar yani.Sen bu sitede dolaş bak kendine göre bir şey bulursun .Yada başka doktora git.Ama bonal kreme boşu boşuna o kadar para bayılma derim ben.
Sağlıcakla kal.

doktorlar genelde ilac mumessillerinin reklamlarıyla akıllarında kalan ısımlerı soyleyebılıyorlar...
bayansa doktor, denemiştir belki işe yaradıgını gorup soyluyor olabilir , ama bir erkek soyluyorsa es gecin bence. :)

kastettiğim ilaç degil bu arada , catlaktı gunes koruyucusuydu nemlendırıcıydı vs kozmetik ürünler:)

Bizim arkadaşada bonal çatlak kremini tavsiye etmiş doktoru kullanıp memnun kalan arkadaşlar var mı?(Bu arada çatlağın oluşup oluşmaması kişiye de bağlı,kimisi hiç kremde kullanmaz ve çatlakta oluşmaz iki kişi aynı kremi kullanır birinin çatlar diğernn çatlamayabilir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…