- Konu Sahibi NAZLIBERRA
arkadaşlar; yaklaşık 5-6 senedir saç dökülmem var geçen seneye kadar evde çözüm olmaya çalıştım kendi kendime...geçen sene medicalpark göztepe hastanesi can cengiz hanıma gittim..test sonuçlarımla birlikte gittim kendisine derdimi anlattım bir kaç soru sordu...saçlarıma bakıcak mısınız demesem kendi saçlarını aç demiycek gibi duruyordu:)saçlarıma sadece uzaktan baktı...dökülme tipiyle ilgili açıklama yapmadan recete yazdı...yaklaşık 2-3 ay kullandım ama verdiği tedavi beni tatmin etmemişti bıraktım...kendisine saçlarımda olan yoğun kaşıntıyı söylemeyi unuttum..bu sıralar iyi bir doktor arıyorum saç dökülmesiyle ilgili uzman ya da profosör...bazı yerlerde bununla ilgili saçtan örnek alıp biyopsi bile yapıyorlarmış...tanı için bu kadar olanak varken uzaktan bakınca ne olduğu anlaşılıyor mu:)neyse velhasıl....sizin bana tavsiye edeceğiniz uzmanlık alanı saç ve saçlı deri olan doktor var mı...sigortadan testlerimi yaptırabileceğim özel muayanesi olan doktor tavsiyelerinizi bekliyorum...şimdiden çok teşekkür ederim..öpüyorum sizi:)