Doktor Tanısı

hobimsen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
132
1
118
Tekirdağ
Merhaba Arkadaşlar,

Ben yaklaşık 5 senedir guatır hastasıyım hep kullandığım bir ilacım vardı ancak üretimi olmadığı için eczaneden farklı ilaç aldım onu kullanmaya başladım ancak nesef alırken zorlanma, halsizlik hissettim. Bugünde işlerinde tansiyonum yükseldı ve kalp çarpıntım oldu (170 -100) acile gittim şüphelendiğim rahatsızlığımı guatırımın olduğunu ilettim dahiliyeye yönlendirdi test yapıldı test sonuçlarıda normal çıkınca doktor beni psikiyatıra yönlendirdi tanı olarakta çarpıntı hafif depresif nöbet yazmış. Teshis koymak bukadar kolay bişeymi sonuçlarda bişey çıkmadığı takdirde? Baska bir fiziksel şikayetim olabilirmi acaba? Bu rahatsızlığı olanlarda belirtiler neler oldu ve tedavisi nasıl yapıldı yada yapılır. Bu konularda bilgim olmadığı için desteğinizi almak istedim.

fiziki olarak bir bulgu bulunmadığı için psikolojik tanı konmuş bence, çok normal ama sonuçlara güvenmiyorsanız yada tatmin edici bulmuyorsanız başka bir doktora gitmenizi tavsiye ederim... ilacın yan etkisi de olabilir psikolojik de olabilir sonuçta...
geçmiş olsun...

Bende panikatak hastasıyım ama ben bir süre bu tür sıkıntılar çekince fiziksel olmadığını anlamıştım ve tanıyı bilerek psikiyatra gittim
sonuçta insan kendini bilir siz bu sorunu bir kere yaşadıysanız büyük ihtimalle psikolojik olmayabilir ama bu tarz temelinde psikolojik olan fiziksel tepkileri çok kez yaşadıysanız tanı doğru olabilir
imkanınız varsa başka bir psikiyatra gidin derim
çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…