Merhaba arkadaşlar
benim sağda çikolata kistim vardı,3 aylık tedavi ardından klomen kullandım.sonra da yumurtlama takibi..yumurtam büyüyünce doktorum ovitrelle vurdurdu ve ilişki önerdi..
Bizde dersimize çalıştık tabi..
şimdi bekliyorum ne olacak diye..ama regl olacakmışım gibi ara ara kasıklarım ve belim ağrıyor..sanırım olumsuz birşey bu??
Siz ne dersiniz???
kızçelerim yani bi gün gelmedik diye sayfalar almış başını gitmiş.. bide beni çekiştirmişsiniz...evet dün sabah erkenden annemlere kahvaltıya gittik.. havada az yağmurluydu çok severim öyle çisil çisil yağmasını. bi güzel kahvaltı yaptık.. 1 aydır gitmemiştim sonrada minik yeğenim geldi unu mıncıkladım sevdim.. öyyle bakınıyor artık kızlar ya.. yanaklar tombişleşmiş tavırlar değişmiş... 50 gün oldu doğalı yakında 2 aylık olacak
ee sizler nasılsınız bakalım.. bu hafta çok gelişmeler olacak.. tam heyecanlı yerine geldik artık...
halevcim bugün doktorun bakalım ne dicek.. galiba ikinci aşama olarak sen yumurta toplama işlemine geçeceksin.. artık sepet sepet yumurta toplarlar kız hadi aferim bacıma
yıldızcım ayy senin içinde çok heyecanlıyım bugün çatlayıp çatlamadığını öğrenicezzz inşallah çatlayıp yeni bir hayata başlamıştır yumoşun güzelim.. ne büyük nimetmiş yumurtanın çatlaması yaa... benimkiler gibi büyüyüp büyüyüp ne bana ne kendine faydası olmayıncada kötü :26:
esin kuzum oh seni çok enercik gördüm hadi bakalım Allah hevesini kursağında bırakmasın gülüm... sen şimdi kaçıncı günündesin gız bacım .. ikiz yada tekiz bu ay senden illaki bi haber almamız lazım bizide motive ettin çünkü. beklentimiz artık büyük
kekula hoşgeldin canım geçen gün aklımdaydın .. ne yaptığını düşündüm acaba ilacı bitti mi dedim.. inşallah hayırlısıyla sende kurtulmuşsundur kistinden canım...
boral sende hoşgeldin... arkadaşların dediği gibi henüz yeni başlamışsınız.. elbet olacaktır canım.. kendini bebeğe odaklayarak eşinle birliktelik yaşama canım.. rahat ol yeni evli olduğunuzu ve birbirinize olan aşkınızın Allahın izniyle günün birinde size güzel bi bebek kazandıracağını düşün mutlu ol canım.. ..çokk kadınlar hamile kalabilir ama aşkla ve sevgiyle oluşan bebek çok azdır canım
simiramis malesef bu tür kistler hepimizde oluşabiliyor arkadaşım.. inşallah bu gitmende kistlerinin kaybolduğunu öğrenirsin... doktor adetin 3. yada 5. günü çağırıyor ki, ilk adet günlerinin şiddetiyle kistler atılmışmı diye bakıyor.. ama galiba ilacın sana yaramamış.. lekelenme yapmasa daha iyi olurdu... bana doktor gynelle vermişti hiç lekelenmem olmadan bitti kutu.. ama belki senin kistlerin o şekilde atılışta olabilir.. hayırlısı olsun.. inşallah duymak istediklerini duyarsın doktorundan :80:
:81:bu arada hepiciğinize hayırlı sabahlar mutlu haftalar diliyorum... yeni bir haftaya daha bismillah diyerek başlıyoruz haydin bakem :79::79:
hadi toplanında size yeni çizelge kursu vericem
Merhaba arkadaşlar
benim sağda çikolata kistim vardı,3 aylık tedavi ardından klomen kullandım.sonra da yumurtlama takibi..yumurtam büyüyünce doktorum ovitrelle vurdurdu ve ilişki önerdi..
şimdi bekliyorum ne olacak diye..ama regl olacakmışım gibi ara ara kasıklarım ve belim ağrıyor..sanırım olumsuz birşey bu??
Siz ne dersiniz???
günaydın canlar nerelerdesiniz canlar sevdecim bi gelmiş gitmiş hemen
canım sevdem evet ben kendimi motive ediyorum kendimi hamile gibi hissetmek istiyorumher ay sters sters acabaoldumu nereye kadar bu ayki savunma mekanizmam hamileyim ona göre davran inşl oluverir bu ay hayırlısıyla benim adetimin 7.günü bugün be gerilerden geliyorum canım böyle adet geçike gecike heralde siz iki sefer olursunuz daha ben 1.olurum gibi bişe olacak heralde
halevcim şimdik doktordasın dimi şekerim umarım herşey yolunda gidiyordor güzel güzel haberler verirsin bize
yıldız ada sizler nerelerdesiniz narı bir süre aramızda bulamayacağız malesef
herkese günaydınlar,
ben gecikmelide olsa herkesin yeni yılını kutluyorum bol bol bebişli haberler yıllar geçirmek dileğiylebakalım
sadece yıldız var sanırım adacık gelmiş allaha sukur bırsey yokmus ıyı artık evde olduguna gore bol bol gorusuruz
narcık gitmiş hayırlı yolculuklar canım bızı unutma bak oralarada
sevdecım bol bol gezmıs ama sımdı nerelerde???
esincim hamile psikolojisine girmiş bile neyse bizde mi girsek acep
halev doktorda bugun ınsallah guzel haberler beklıyoruz..
bız de odevlerımızı yapmaya calıstık ama bakalım ne olcek:26:
slm uzun zamandır yoktum yazamadım hiç.kayınvalidemler bizdelerdi sonra biz onlaragittik.derken hiç uğrayamadım.bugün evime döndüm.kayınvalide hasta ondan hep beraberiz bu aralar.çok yoruldum ama.belim ağrıyor.bu arada da doğum kontrol hapım bitti.yarın birgün hastalanınca gidecem doktora inşalah kist gitmiştir.öptüm sizleri iyi geceler.
tamam halevim yrın görüşürüz, şimdiden allah kavuştursun kocişine :) inş yarın güzel haberler alırız canım, öpüldün
kızçelerim yani bi gün gelmedik diye sayfalar almış başını gitmiş.. bide beni çekiştirmişsiniz...evet dün sabah erkenden annemlere kahvaltıya gittik.. havada az yağmurluydu çok severim öyle çisil çisil yağmasını. bi güzel kahvaltı yaptık.. 1 aydır gitmemiştim sonrada minik yeğenim geldi unu mıncıkladım sevdim.. öyyle bakınıyor artık kızlar ya.. yanaklar tombişleşmiş tavırlar değişmiş... 50 gün oldu doğalı yakında 2 aylık olacak
ee sizler nasılsınız bakalım.. bu hafta çok gelişmeler olacak.. tam heyecanlı yerine geldik artık...
halevcim bugün doktorun bakalım ne dicek.. galiba ikinci aşama olarak sen yumurta toplama işlemine geçeceksin.. artık sepet sepet yumurta toplarlar kız hadi aferim bacıma
Merhaba arkadaşlar
Siz ne dersiniz???
günaydın canlar nerelerdesiniz canlar sevdecim bi gelmiş gitmiş hemen
halevcim şimdik doktordasın dimi şekerim umarım herşey yolunda gidiyordor güzel güzel haberler verirsin bize
nerdesiniz yahuu, herkes nereye kayboldu, hadi halev doktorda, nar eğitimde...sevde, esin, ada siz nerdesiniz yaw
geçmiş olsun kayınvalidene canım, inşallah kistinde gitmiştir adetinde zamanlı gelirde bu ay bebişine kavuşursun inşallah canım
sağol kuzum sabah kavuştum kocama ama tekrar ayrıldık eve yatmaya gitti
yavlummmmm demek dün gezmelerdeydin hımmmmm aferin iyi gelmiştir sanada arada yapmak lazım, drum güzel şeyler söylediiiiiiii
aramıza hoşgeldin canım neyseki kistin gitmiş inşallah bu ay bebişine kavuşursun ve belirtilere sakın takılma biz ne belirtiler yaşadık ortada hiçbişi yokkk o yüzden sadece olumlu düşünmeye çalış ve rahat ol gerisi Allaha kalmış canım
geldim bacım ama sen gitmişsin ivet herşey yolunda şimçilik çok şükür ki
geldim yavlummmmm drum yumoşlarımın gayet iyi olduğunu söyledi sağda 14mm'den 17mm'ye kadan yumoşum büyümüş, solda da 17mm'den 19mm'ye kadan yumoşum büyümüş yarın tekrar gel dedi bugün kan verdim yine sonucu çıkınca drum arayıp ilacın dozunu arttıracağını yada azaltacağını söyleyecek yarın gittiğimde tekrar muayene olacağım inşallah istenilen büyüklüğe en az bir çoğu ulaşır canlarım
ayy ne güzel haber bu hayatım, çok sevindim. inşallah yeterli büyüklüğe ulaşacak tatlım
yarın da hayırlı haberler verecen bize :81:
saol canım sana da afiyet olsunsağol Yıldızcım inşallah ben yemeğe çıkıyorum canım gelince görüşürüz afiyet olsun sizlerede
inşallah çatlatmışızdır ikimizde yımırtalarımızı ranacım, yoksa ben çat die çatlayacam ortadan ikiye haayıldız cım gıt bakalım doktorun neler dıyecek ınsallah guzel haberlerle gelırsın sende bende cuma gunu gıdecegım catlamısmı catlamamıs mı dıye???
inşallah çatlatmışızdır ikimizde yımırtalarımızı ranacım, yoksa ben çat die çatlayacam ortadan ikiye haa
offff ya ne streslı ısler ya bu arada sen rahım fılmı cektırmısmıydın canım???
yada esının sprem testı yapılmışmıydı
yok canım ben rahim filmi çektirmedim, eşime de sperm testi yapılmadı. doktora başladığım zamanlarda bende kist olduğundan dolayı, sadece ben tedavi gördüm. onu atlattık çok şükür, yine olmazsa dr o zaman diğerlerini isteyecek. çünkü benm yumurta çatlamadığı için kist oluyodu, bugün de o yüzden gideceğim. acayip de gerginim, lütfen bu ay çatlamış olsun :26:
hımmm
benim bu ayda tutmazsa herhalde bende rahım fılmı cektırecegım offf ama cok korkuyorum
herkese günaydınlar,
ben gecikmelide olsa herkesin yeni yılını kutluyorum bol bol bebişli haberler yıllar geçirmek dileğiylebakalım
sadece yıldız var sanırım adacık gelmiş allaha sukur bırsey yokmus ıyı artık evde olduguna gore bol bol gorusuruz
narcık gitmiş hayırlı yolculuklar canım bızı unutma bak oralarada
sevdecım bol bol gezmıs ama sımdı nerelerde???
esincim hamile psikolojisine girmiş bile neyse bizde mi girsek acep
halev doktorda bugun ınsallah guzel haberler beklıyoruz..
bız de odevlerımızı yapmaya calıstık ama bakalım ne olcek:26:
sağol canım seninde yeni yılın kutlu olsun bebişli bir yıl geçirelim inşl evet cannım ben girdim hamile psikolojisine napim elimden bu geliyo hamile olmadıysam o psikolojiye bürünürüm
yıldızcım bekledim bekledm kimseciklerde gelmeyenice malum hafta başı temizliğe giriştim anca bu saat oldu işte uamım seninde rananında yumoşları çatlamış olsun bugün senin güzel haberini bekliyoruz cumayada rananınkini ama kızlar bece eşlerinizde testi ihmal etmesin aklınızda kaacağına sonuç cebinizde kalsın
halvcimde gelmiş ohhh kız maşallahın var valla süper ileriliyo tedavin istenilen büyüklüğede ulacak şekerm ilk sferde de alacaksın bebişi göbeğine
sevde ada hala kayıplarda
sağol canım seninde yeni yılın kutlu olsun bebişli bir yıl geçirelim inşl evet cannım ben girdim hamile psikolojisine napim elimden bu geliyo hamile olmadıysam o psikolojiye bürünürüm
yıldızcım bekledim bekledm kimseciklerde gelmeyenice malum hafta başı temizliğe giriştim anca bu saat oldu işte uamım seninde rananında yumoşları çatlamış olsun bugün senin güzel haberini bekliyoruz cumayada rananınkini ama kızlar bece eşlerinizde testi ihmal etmesin aklınızda kaacağına sonuç cebinizde kalsın
halvcimde gelmiş ohhh kız maşallahın var valla süper ileriliyo tedavin istenilen büyüklüğede ulacak şekerm ilk sferde de alacaksın bebişi göbeğine
sevde ada hala kayıplarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?