Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın canlar nerelerdesiniz canlar sevdecim bi gelmiş gitmiş hemen

canım sevdem evet ben kendimi motive ediyorum kendimi hamile gibi hissetmek istiyorumher ay sters sters acabaoldumu nereye kadar bu ayki savunma mekanizmam hamileyim ona göre davran inşl oluverir bu ay hayırlısıyla benim adetimin 7.günü bugün be gerilerden geliyorum canım böyle adet geçike gecike heralde siz iki sefer olursunuz daha ben 1.olurum gibi bişe olacak heralde

halevcim şimdik doktordasın dimi şekerim umarım herşey yolunda gidiyordor güzel güzel haberler verirsin bize
yıldız ada sizler nerelerdesiniz narı bir süre aramızda bulamayacağız malesef

mrb canımaramıza hoşgeldin kistinin gitmesine sevindim dersinizede güzel çalışmışsınız umarı gelmiştir bu ay bebişiniz

sevdem ooh ne güzel kocişinle sefa sürmüşün haftasonu, tahmin ettik tabii geziyondur die hayatım inşallah bu ay çatlatabilmişizdir yımırtamızı bakalım, 15:30 gidicem hayırlı haberlerle dönerim umarım. sende şu bir tanesi çatlamış olabilir ihtimalini gözardı etme lütfen. gerekire bi git de baktır kuzucum.

:81:bu arada hepiciğinize hayırlı sabahlar mutlu haftalar diliyorum... yeni bir haftaya daha bismillah diyerek başlıyoruz haydin bakem :79::79:

hadi toplanında size yeni çizelge kursu vericem

inş iyi bi hafta geçiririz canımcım. evett gel hadi de çizelge öğret bize, çok beyendim sizinkileri bende istiyom bendeeee

olumsuz olarak düşünme canım, inşallah bebeğin seninledir. ama arkadaşların dediklerine göre adet sancısına benzer ağrılar olurmuş hamilelikte de. biz hiç hamilelik tarafını yaşamadığımız için sadece duyduklarımı söleyebiliyorum sana adetin geciktikten sonra test yap canım. hayırlısı olsun hakkında

günaydın canım, ben trafikten geç kaldım bugün, bi de biriken işler vardı onları hallettim bu saat oldu wallaha sen neler yaptın bakalım hamile psikolojili insan

nerdesiniz yahuu, herkes nereye kayboldu, hadi halev doktorda, nar eğitimde...sevde, esin, ada siz nerdesiniz yaw

herkese günaydınlar,

ben gecikmelide olsa herkesin yeni yılını kutluyorum bol bol bebişli haberler yıllar geçirmek dileğiylebakalım

sadece yıldız var sanırım adacık gelmiş allaha sukur bırsey yokmus ıyı artık evde olduguna gore bol bol gorusuruz

narcık gitmiş hayırlı yolculuklar canım bızı unutma bak oralarada

sevdecım bol bol gezmıs ama sımdı nerelerde???

esincim hamile psikolojisine girmiş bile neyse bizde mi girsek acep

halev doktorda bugun ınsallah guzel haberler beklıyoruz..

bız de odevlerımızı yapmaya calıstık ama bakalım ne olcek:26:

şükürler olsun tanıdık bir yüz geldi sonunda
saol canm seninde yeni yılın kutlu olsun, bol bebişli ve bebiş haberli olsun inşallah. umarım çalışmalarınızın karşılığını kısa zamanda alırsınız. bakalım benim yımırtacık naptı bugün:26: ak mı kara mı belli olcak

geçmiş olsun kayınvalidene canım, inşallah kistinde gitmiştir adetinde zamanlı gelirde bu ay bebişine kavuşursun inşallah canım

tamam halevim yrın görüşürüz, şimdiden allah kavuştursun kocişine :) inş yarın güzel haberler alırız canım, öpüldün

sağol kuzum sabah kavuştum kocama ama tekrar ayrıldık eve yatmaya gitti

yavlummmmm demek dün gezmelerdeydin hımmmmm aferin iyi gelmiştir sanada arada yapmak lazım, drum güzel şeyler söylediiiiiiii

aramıza hoşgeldin canım neyseki kistin gitmiş inşallah bu ay bebişine kavuşursun ve belirtilere sakın takılma biz ne belirtiler yaşadık ortada hiçbişi yokkk o yüzden sadece olumlu düşünmeye çalış ve rahat ol gerisi Allaha kalmış canım

günaydın canlar nerelerdesiniz canlar sevdecim bi gelmiş gitmiş hemen

halevcim şimdik doktordasın dimi şekerim umarım herşey yolunda gidiyordor güzel güzel haberler verirsin bize

geldim bacım ama sen gitmişsin ivet herşey yolunda şimçilik çok şükür ki

nerdesiniz yahuu, herkes nereye kayboldu, hadi halev doktorda, nar eğitimde...sevde, esin, ada siz nerdesiniz yaw

geldim yavlummmmm drum yumoşlarımın gayet iyi olduğunu söyledi sağda 14mm'den 17mm'ye kadan yumoşum büyümüş, solda da 17mm'den 19mm'ye kadan yumoşum büyümüş yarın tekrar gel dedi bugün kan verdim yine sonucu çıkınca drum arayıp ilacın dozunu arttıracağını yada azaltacağını söyleyecek yarın gittiğimde tekrar muayene olacağım inşallah istenilen büyüklüğe en az bir çoğu ulaşır canlarım

ayy ne güzel haber bu hayatım, çok sevindim. inşallah yeterli büyüklüğe ulaşacak tatlım
yarın da hayırlı haberler verecen bize :81:

ayy ne güzel haber bu hayatım, çok sevindim. inşallah yeterli büyüklüğe ulaşacak tatlım
yarın da hayırlı haberler verecen bize :81:

sağol Yıldızcım inşallah ben yemeğe çıkıyorum canım gelince görüşürüz afiyet olsun sizlerede

halevcim çok sevindim canım

hadı bakalım ınsallah 2011 ın ılk haberını sen vereceksın sanırım ınsallah oyle olur

kocısınlede gorusemıyormussunuz ah guzelım ya neyse ozlem guzeldır ama

yıldız cım gıt bakalım doktorun neler dıyecek ınsallah guzel haberlerle gelırsın sende bende cuma gunu gıdecegım catlamısmı catlamamıs mı dıye???

yıldız cım gıt bakalım doktorun neler dıyecek ınsallah guzel haberlerle gelırsın sende bende cuma gunu gıdecegım catlamısmı catlamamıs mı dıye???
inşallah çatlatmışızdır ikimizde yımırtalarımızı ranacım, yoksa ben çat die çatlayacam ortadan ikiye haa

offff ya ne streslı ısler ya bu arada sen rahım fılmı cektırmısmıydın canım???
yada esının sprem testı yapılmışmıydı

yok canım ben rahim filmi çektirmedim, eşime de sperm testi yapılmadı. doktora başladığım zamanlarda bende kist olduğundan dolayı, sadece ben tedavi gördüm. onu atlattık çok şükür, yine olmazsa dr o zaman diğerlerini isteyecek. çünkü benm yumurta çatlamadığı için kist oluyodu, bugün de o yüzden gideceğim. acayip de gerginim, lütfen bu ay çatlamış olsun :26:

hımmm

benim bu ayda tutmazsa herhalde bende rahım fılmı cektırecegım offf ama cok korkuyorum

sağol canım seninde yeni yılın kutlu olsun bebişli bir yıl geçirelim inşl evet cannım ben girdim hamile psikolojisine napim elimden bu geliyo hamile olmadıysam o psikolojiye bürünürüm

yıldızcım bekledim bekledm kimseciklerde gelmeyenice malum hafta başı temizliğe giriştim anca bu saat oldu işte uamım seninde rananında yumoşları çatlamış olsun bugün senin güzel haberini bekliyoruz cumayada rananınkini ama kızlar bece eşlerinizde testi ihmal etmesin aklınızda kaacağına sonuç cebinizde kalsın

halvcimde gelmiş ohhh kız maşallahın var valla süper ileriliyo tedavin istenilen büyüklüğede ulacak şekerm ilk sferde de alacaksın bebişi göbeğine
sevde ada hala kayıplarda

evet sevde ve ada kayıplarda nerelerdeler acaba ???

ben bugün geç kaldım cnm ya.. iyi yapmışın evin mis olmuştur şimdi ooh ne güzel :81:
inş çatlamıştır be güzelim, pek gerginim bugün, allah hayırlara çıkarsın :26: testte haklısın aslında, ben ilk gittiğimde dr a demiştim yaptıralım mı die, gerek yok şimdi senin tedavin bi bitsin demişti, şimdi düşünüyorumda acaba yaptırsamıydık :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…