ayyy canım evet inşl hepimiz tek tek verelim bu haberi ya ne güzel hemen hemen hepiniz ya yumurtladınız yada o dönemdesiniz ben sonlardan geliyorum ağır ağır
ne demişler geç olsun güç olmasın yawrucum, hayırlısıyla sende yımırtlıcan soora içi bebecik dolacak
evet evet bede yumurtlayacam ve ondan bi bebek oluşacak allahında izniyle eşimin test yaptırması gerekiyodu yumurtlama dönemime girmeden onuda aradan çıkaralım dedim salıya test var bakalım bu ay ne gelecek sonuç
hadi bakalım inş güzel sonuçlar alacaksınız hayatım
allahında izniyle alacaz canımcım
Ay esin harika olmuş resmin, bayıldım walla
sağol canım benim beğendiğine sevindim eee artık bu ay civciv çıkıcak kuş çıkıcak oğlan çıkıcak kız çıkıcak
bi de ikisi bir çıkıomuş
sendemi bürütüsaman allahım sanırım benim ikizim olacak artık buna çok nanıyoruy herkes bunu söylüyorya neye oda kabuumüz bi seferde ardan çıkmış olur işin şakasıda ne hayırlıysa o olsn ama ben iyiden iyiye kendimi hazırlım ikiz meselesine neme lazım olur felanda
sendemi bürütüsaman allahım sanırım benim ikizim olacak artık buna çok nanıyoruy herkes bunu söylüyorya neye oda kabuumüz bi seferde ardan çıkmış olur işin şakasıda ne hayırlıysa o olsn ama ben iyiden iyiye kendimi hazırlım ikiz meselesine neme lazım olur felanda
ben aranıza yeni katıldım okadar çok şey paylaşmak istiyorum fakat özetlemem gerektigini biliyorum biz eşimle 3 aylık evliyiz yumurtlama günlerinde korunmama karşın birtürlü hamile kalamıyorum.:44:
yıldızcım ben çıkıyorum hayatım benimki tutturdu yaalım diye hiç huyum değilir böyle erken uyumak ama napalım artık sabah görüşür canım iyi geceler tatlı rüyalar
evet canım balta kyınvaşdem olmak üzere bi çok kişi söylüyor hem kayınvaldem daha nişanlıkenden söylüyordu eşimin hem anne tarafından hem baba tarfından var ihtimal yüksek anlayacğını ya arkadaşıma gidicm mesela biraz geç kalmışım nerde kaldı bu kız allah ikiz ikiz çocuk versin emi diye söyleniyolarmış o kadar yani anla halimiherkes mi aynı şeyi söylüyorvar mı ailelerinizde bööle bişi hayatım? ay o da güzel olur be esincim, bi taşla iki kuş allah gönlüne göre versin cnm, bi sürü kişi diosa vardır bunda da bir hayır
canım hoşgeldin aramıza inşl en kısa zamanda gönlünün muradına kavuşursun daha erkenmiş 3aylık evlisin stres yapma lütfen bizde burda güzel arkadaşlklar edindik ve bi çok şeyi paylşıyoruz sende içini dökersin canım elimizden geldiğince yardımcı oluruzben aranıza yeni katıldım okadar çok şey paylaşmak istiyorum fakat özetlemem gerektigini biliyorum biz eşimle 3 aylık evliyiz yumurtlama günlerinde korunmama karşın birtürlü hamile kalamıyorum.:44:
aaa yazdıklarım 2 kere çıkmış haa, esin var bu yazdıklarımızda bişiler ben sana diyim
evet canım balta kyınvaşdem olmak üzere bi çok kişi söylüyor hem kayınvaldem daha nişanlıkenden söylüyordu eşimin hem anne tarafından hem baba tarfından var ihtimal yüksek anlayacğını ya arkadaşıma gidicm mesela biraz geç kalmışım nerde kaldı bu kız allah ikiz ikiz çocuk versin emi diye söyleniyolarmış o kadar yani anla halimi
canım hoşgeldin aramıza inşl en kısa zamanda gönlünün muradına kavuşursun daha erkenmiş 3aylık evlisin stres yapma lütfen bizde burda güzel arkadaşlklar edindik ve bi çok şeyi paylşıyoruz sende içini dökersin canım elimizden geldiğince yardımcı oluruz
var var bu işn sonu ikiz bebeğe gidiyor durun kız siz size 9 ay 10 gün sonra nur topu gibi biri kız biri oğlan iki yiğen verimde koşuşsunlar tepemizde bende artık ayın uyun yazarım herşeyi sersemlemiş bi şekilde ne canım var ki
tekrardan iyi akşamlar herkese öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?