Doktor Selectra 50 mg verdi beni nasıl bir ruh haline sokacağı konusunda tedirginim..

selectrayı 2 aydır kullanıyorum bende hiç bir yan etkisi olmadı hatda inanilmaz güzel etkiler verdi artık çok kafama takmıyorum kim ne yaparsa yapsın diyebiliyorum keşke en başında kullansaydım
Çok sevindim umarım benim içinde böyle olur. Gerçekten umursamaz olmaya ihtiyacım var sıkıldım artık her konuda üzülmekten, kafama takmaktan, kendimi günlerce yıpratmaktan. Ruhum çok yorgun..

Dün kendimce öz eleştiri yaptım Doktor dedi ki ruhun çok yıpranmış. Aslında ben bunu şimdi ki yaşadığım olaylara bağlamıyorum. küçüklüğümden yana gelen annemle babamın tartışması şiddet vs.. Bunların hepsi içimde kaldı ya şimdi Bazı şeylerde şimdi patlak veriyor. küçüklüğüm hep kavga gürültüydü. düşündümde insanlar bir şekilde yaşıyor. Ben kendime yapmışım. Ruhum bedenim yorulmuş. İnsanları çok takıyorum onları üzmemek için kendimi üzüyorum. İdare etmek zorunda kalıyorum. Katlanmak zorunda kalmak aynı ortamda bulunmak bunları hiç sevmiyorum.

Bu hapin yan etkileri arasinda kan degerleriyle alakali bir sıkinti okumustum (kanser gibi seyler yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam)neyse gelelim benim.mevzu su benim kan degerlerim düşüktü unutkanlik olmustu doktor baana bunu kafanin rahatlatacak bir ilac veriyorum demisti sonra o kan dusuklugum cikti bende recetedeki o yaziyi okudum baska doktora sordum en masum ilaclardandirgi bi birsey soyledi birde eczaciya danistim binde bir ama ya olursa gibi korkuttu beni...neyse ben kullandim sonra veee kansizlik ve b 12 vit.eksikligi sebebiyle olan unutkanligim yeniden basladi sebebini bilmem ma kullanmayi biraktim

Merhaba ben kullanali 1 hafta oldu , çok çaresizim , sizce ilaç iyi gelmemiş mıdır yoksa sabretmeli miyim

İlk kez antidepresan kullanıyorsanız bu belirtiler üç haftaya kadar normaldir. Vücudunuz alışacaktır. Ben kullanmıştım, fazla uyutmayan ve kilo aldırmayan iyi bir ilaçtı. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…