Doktor Seçimi?

lucyintheskywithdiamonds_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
90
33
88
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

2017 yılı için burun estetiği olma planlarım var. Aslında uzun süredir vardı, ancak hep erteliyordum. Bu sene olmak istiyorum, çünkü hem sağlık yüzünden beni olumsuz etkilemekte, hem de görüntü olarak. Sürekli ertelemekten de sıkıldım. Burnumdaki kemik yıllar geçtikçe büyümeye başladı ve o kadar mutsuz oluyorum ki aynaya bakarken. Bunun içinde bir operasyon geçirmek istiyorum ama doktor konusunda nasıl karar veririm, ne yapabilirim bilmiyorum. Bir arkadaşım Necdet Uçar'a ameliyat olmuştu bundan 5 yıl kadar önce. Aklımda hep o vardı, arkadaşım memnundu diye. Başlarda çok güzel duruyordu vs. ama son bir yıldır kızın burnunda sürekli sorunlar çıkmaya başladı ve kbb uzmanına muayene oldu, o da revizyon yapılması gerektiğini söyledi. Bu yüzden bu doktoru eledim, kafamdan çıkardım direkt.
Cenk Teker adını duydum bir de. Bu doktora ameliyat olan var mıdır, ya da ameliyat olup memnun kaldığınız İstanbul'daki isimleri paylaşabilir misiniz? Bir de fiyat açısından uygun olan varsa ve söylerseniz çok memnun olurum.
Teşekkür ederim şimdiden. :)

Son düzenleme:
Selcuk yazan canım.cok memnunum.isinde çok titiz hatasıyla yakinen ilgilenir.istedigin zaman ulasabilirsin.muayenesi ücretsiz.instagram hesabından bir bak bence

Merhaba, ne yaptınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…