Doktor seçimi

Oolalaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2021
360
325
Merhaba hanımlar ben 4 aylık gebeyim tüp bebekle hamile kaldım ilk gebeliğim sakarya ya yeni taşındım burda doktor bulamıyorum 2 farklı doktora gittim memnun kalmadım araştırmalarım sonucu da hiç bir doktora içim sinmiyor özel hastanelerde de hep şikayetler var gittiğim doktorlar özeldeydi ama doktor bulamıyorum devletten sıra alamıyorum İstanbul Anadolu yakasında bildiğim iyi doktorlar var onlara mı gitsem diye düşünüyorum ama doğum için şehir dışı mantıklı mı bilemiyorum ailem İstanbulda oturuyor sık sık İstanbul a gidiyoruz muayene için gidebilirim ama doğumu takip eden doktorda yapmak istiyorum doğum için ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karıştı Sakarya da önerebileceğiniz doktor var mı? Ya da İstanbul da devam etmek mantıklı mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba.bense Sakarya Daym.ve izmit Konak hastanesi nde tüp bebek yaptırdım.ilki kızım 6 yaşında.bir tane de dondurulmuş transfer var.oda 2 yaşında.her gebelik te insan Dr seçerken titiz oluyor ama tüp bebek te daha titiz ilerliyor insan.izmit Eray çalışkan tavsiye ederim.

Merhaba Sakaryali doktor bulamayan kardesler ) durum ayni..
Tup bebek doktorum Ada Tıp Prof.Dr. Bulent Duran, randevu yoktur, bekleme salonuna gelir sirayla girersiniz. Iyidir hostur ama cok az konusur, dogum yaptiriyor mu onu hic bilmiyorum lakin ayda bir ziyaretimi eksik etmem acil durumda tum ekibe bir telefonla ulasabiliyorum bu onemli malum tup bebek sendromlari..
Dogumumu Medical park kocaelide yapacagim (sakaryaya 15-20 dk) doktorum Reyhan Arpaci, 3 yildir duzenli takibindeyim, ilgili ve bilgilendiricidir, recetesini, raporunu takip eder, ilacini bulur. Cepten her an ulasilabilir, gece gunduz gelir, hastanenin olanaklari da iyi ben memnunum.
Perinatologum Prof.Dr Eray Caliskan ayni zamanda tup bebek uzmani, normalde Okan Hastanesinde ancak haftada 1 gun kocaeli Tıp Merkezine gelir. Muayenesi 550TL, nakit odenir. Cok iyi bir doktor, sakin, ehil, dikkatli lakin dogum icin Okan'da hastasi olmak faydali.

Anadolu yakasinda Central Hospital Fatmanur Hoca, Yeditepe Hast. Prof.Dr.Rukset Attar, Acibadem Kozyatagi prof.dr.Cem Fıçicioglu oneririm, butcenize uygun olani secersiniz.

Eray hoca bizim de 3 boyutlu ultrason muzu yaptı.ve evet çok az konuşuyor ama işinin o kadar ehli ki güven olduktan sonra gerisi boş.

Merhaba Adatipta Bülent hoca ile tüp bebek sürecini yaşamışsınız sanırım. Ne kadar tuttu acaba yani eğer sizin için zor olmayacaksa nelere ne kadar ücret ödediniz. Bana süreci kısaca anlatabilirseniz çok mutlu olurum.

Sağlıkla kucağınıza alın ins. Sevgiyle gelsin

Oldukca pahali bir yolculuk 10500 hoca aliyor.
Yumurta toplama kismi su sekildeydi; Hazırlık sürecinde hamile kalmak isteyenler icin ozel tasarlanan prenatal multivitamin sabah-aksam, pihtilasma olmasin diye gunde 1 ecoprin. Sabah Karindan 300IU Gonal-F, aksam kalcadan menopur-75, toplamda 5 tane Cetrotide ve 1 Ovitrelle kullandim. kullandım. Igne isi 15-18 gun civari suruyor. Hoca gun asiri yumurta boyutunu kontrol ediyor-ucret odemiyoruz. Ilaclar 3000-5000 bandinda tutar. (Tam karsidaki pamukcu eczanesi ciddi indirim yapacaktir)
Yumurta toplama sonrasi duruma gore donuk ya da taze transfer yapiliyor. Her ikisini de yaptirdim, donukta toplama sonrasi 2.adetle tedavi basliyor gene gene igneler (recete goruntumu de ekliyorum fikir versin) ilaclar 3000-5000 bandinda tutar.
Sperm chip uygularsaniz 1500TL isterler. Dondurma icin ucret yok. Transfer sonrasi embryo artar ise ucret aliyorlar.
Transfer sonrasi oral ve vajinal ilaclar kullaniyorsunuz (folik asit, multivitamin, coraspin, lutinus, estrofem) teste kadar. Pozitifse ilk trimester sonucuna kadar devam. (Pozitif ise bi 3000de burada gider) Negatifse kesiyoruz.
Ilaveten, 12 hafta, haftada bir intralipit serum uygulamasi var(ihtiyari bir ugulama) serum eczaneden 300TL civarina aliniyor. 3500TL de burada...
Sonrasi rutin gebelik maliyetleri....

Eklentiler

• 20211115_123040.jpg
    125,5 KB · Görüntüleme: 80
Çok teşekkür ederim detay detay yazmışsınız. Baya maliyetli bir işlem bazı yerlerde farklı yazmışlar ama eksik anlaşılan. Siz tüm detaylarıyla yazmışsınız tekrar teşekkür ederim. Benim 1 düştükten sonra neredeyse 1 yıl olmak üzere aşılama fiyatlarına baktım o da maliyetli bazı yerlerde direk tüp bebek yapın yazmışlar o yüzden araştırayım istedim ama tüp bebek çok daha maliyetliymiş. Aşılamayı denemek daha mantıklı olucak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…