Doktor seçimi

Hangi doktor

• Mesut kayman

OY: 0 0,0%
  • Ramazan dansuk

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

barbie_2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
454
42
Merhaba arkadaşlar ,gebe olduğumu öğrendim .Ancak doktor seçimi yapamıyorum.İstanbul Küçükçekmece de oturuyorum.Bugün biruni hastanesi prof.dr ramazan dansuk a gittim.İlgiliydi biraz asık suratlı ama çok bilgili işinin ehli birine benziyor.Diğer doktorum da acıbadem atakent mesut kayman .Ondan da çok memnunum ancak son zamanlarda ciddi zam yaptılar 2 ayda muayene ücreti 170 liradan 258 liraya yükselmiş ,doğumu sormadım bile .Daha önce bu doktorlara giden var mı ?,Ya da başka doktor önerisi olan ?
Teşekkür ederim ,gebe olanlara da sağlıklı doğumlar dilerim.

Merhaba bende biruni hastanesinde tuba hakım var ona gitmek için randevu aldım çarşamba gününe :) bu arada bende cennet mahallesinde oturuyorum:)

Merhaba bahçelievlerde dr. Erkan akan a gidiyorum ben. Çok ilgili ve bilgili bir doktor. Tavsiye ederim

Ben acıbadem atekent halkalı Derya Uyan Düz ile gebelık surecımi takıp edıp tamamladım, mukemmel bir Dr, Maddı ımkanı olan anne adaylarına kesınlıkle tavsıye edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…