• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor seçimi

Hangi doktor

• Mesut kayman

OY: 0 0,0%
  • Ramazan dansuk

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

barbie_2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
454
42
98
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ,gebe olduğumu öğrendim .Ancak doktor seçimi yapamıyorum.İstanbul Küçükçekmece de oturuyorum.Bugün biruni hastanesi prof.dr ramazan dansuk a gittim.İlgiliydi biraz asık suratlı ama çok bilgili işinin ehli birine benziyor.Diğer doktorum da acıbadem atakent mesut kayman .Ondan da çok memnunum ancak son zamanlarda ciddi zam yaptılar 2 ayda muayene ücreti 170 liradan 258 liraya yükselmiş ,doğumu sormadım bile .Daha önce bu doktorlara giden var mı ?,Ya da başka doktor önerisi olan ?
Teşekkür ederim ,gebe olanlara da sağlıklı doğumlar dilerim.

Merhaba arkadaşlar ,gebe olduğumu öğrendim .Ancak doktor seçimi yapamıyorum.İstanbul Küçükçekmece de oturuyorum.Bugün biruni hastanesi prof.dr ramazan dansuk a gittim.İlgiliydi biraz asık suratlı ama çok bilgili işinin ehli birine benziyor.Diğer doktorum da acıbadem atakent mesut kayman .Ondan da çok memnunum ancak son zamanlarda ciddi zam yaptılar 2 ayda muayene ücreti 170 liradan 258 liraya yükselmiş ,doğumu sormadım bile .Daha önce bu doktorlara giden var mı ?,Ya da başka doktor önerisi olan ?
Teşekkür ederim ,gebe olanlara da sağlıklı doğumlar dilerim.

Merhaba bende biruni hastanesinde tuba hakım var ona gitmek için randevu aldım çarşamba gününe :) bu arada bende cennet mahallesinde oturuyorum:)

Ben acıbadem atekent halkalı Derya Uyan Düz ile gebelık surecımi takıp edıp tamamladım, mukemmel bir Dr, Maddı ımkanı olan anne adaylarına kesınlıkle tavsıye edıyorum

Back