doktor seçimi çok önemli benim başıma gelenler sizin başınıza gelmesin

accemm

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
36
0
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar; 4 yıldır evliyim ilk evlendiğim zamandan beri bazı drların elinde oyuncak oldum... sağlıklıydım şimdi iki tüpümde yok... sol karın bölgem savaş alanı gibi. ilk doktorum nazlı karataştı göztepe ssk da doktor ama ben muayehanesine gittim.3 aylık bebegimi et parçası içinde patlayacak diye kürtaja yönlendirdi. verdiği agrı kesiciler ve benim her an ölecegimi düşünerek geçirdiğim berbat günlerde aldığım antidepresanlar yüzünden bebeğim alındı. Hamile oldugumu ögrendiğimde nazlı hanımı aradıgımda gt hemen aldır ben alamam bak başının çaresine dedi...Bir telaş çocugumu aldırmak için ahmet özkaynak diye bir doktora gittim... Apar topar bebeğimi aldı... ve bu işlemden sonra karın içi yapışıklık ve tüpte tıkanma yaşadım.Sonra doç.murat api haseki hastanesinin benim için en iyilerindendi eski bir represant olarak ona güvenebileceğimi düşündüm...beni her gördüğünde aşılamaya yönlendirdi...boşu boşuna hormon ilaçlarını yükledi...hsg çektirdim kendi arzu ve istegimle sol yumurtalığımda kist sol tüpte tıkanma çıktı.yaptırmasaydım ne kadar çok para kazancaktı üzerimden... çok yazık ...daha bitmedi... sonra bir arkadaş vesilesiyle tarık altınok a gittim... beni saçma sapan şekilde muayene etti ve laparoskopi olmam ve sol tübün alınmasının gerektiğinni söyledi.ok cerrahpaşada mehet idile yönlendirdi..epey bir tarhi ertelenmesinden sonraa beni op için çağırdılar adam sarhoş gibi bişi son ana kadar sağ tüp mü sol tüpmü diye soruyordu... ameliyata girerken alet parası istediler o anda eşim bir başka doktoru araya koymuş ve paraa vermemiş laparoskopiyi tanı amaçlı yaptı...bugün 2012 ben 2 tane çocuk düşürdüm... ikincisi dış gebelik sağlam olan tek tüpümüde bebeğim patlattığı için aldılar...drum lap.kendine güvenmediğini söyledi açık ameliyat yaptı ve çıkışta tüm tanıdıklarıma keşke içerde yanımda olabilseydiniz de sol tarafın vahim durumluğunu göre bilseydiniz dedi.bunu neden yazdım...Doktor seçerken çok iyi düşünün prof,doç olması gerekmiyor şerefli ve mesleğini seven olsun tcari kaygısı olmasın..tüp bebebk kaygısı olmasın....

allah vicdat merhamet versin insanın umutlarıyla sağlığıyla bu kadar oynanır mı bu kadar kolay mı yaaa?

canım benim yaa neler yaşamışsın....2 yıldır bende doktor araştırıp duruyorum...bizleri para kaynagı olarak görüyolarr...Allahım vicdanlı merhametlisine rast getirsin... çok üzüldüm yaşadıklarına...

canım benim yaa neler yaşamışsın....2 yıldır bende doktor araştırıp duruyorum...bizleri para kaynagı olarak görüyolarr...Allahım vicdanlı merhametlisine rast getirsin... çok üzüldüm yaşadıklarına...

inş. sen iyi bir dr bulabilirsin,saglık sektörünün içindeydim ben güvenmiyordum çok iyi referanslarla başıma neler geldi.bunları açıklıyorumki artık başkalarının içini yakamasınlar..

Canım haklısın prof olması çnemli değil vicdanlı allah korkusu olan dr bulmak gerek bende şu ana kadar 6 dr gittim hepsinde amaç aynı

merhaba arkadaşlar; 4 yıldır evliyim ilk evlendiğim zamandan beri bazı drların elinde oyuncak oldum... sağlıklıydım şimdi iki tüpümde yok... sol karın bölgem savaş alanı gibi. ilk doktorum nazlı karataştı göztepe ssk da doktor ama ben muayehanesine gittim.3 aylık bebegimi et parçası içinde patlayacak diye kürtaja yönlendirdi. verdiği agrı kesiciler ve benim her an ölecegimi düşünerek geçirdiğim berbat günlerde aldığım antidepresanlar yüzünden bebeğim alındı. Hamile oldugumu ögrendiğimde nazlı hanımı aradıgımda gt hemen aldır ben alamam bak başının çaresine dedi...Bir telaş çocugumu aldırmak için ahmet özkaynak diye bir doktora gittim... Apar topar bebeğimi aldı... ve bu işlemden sonra karın içi yapışıklık ve tüpte tıkanma yaşadım.Sonra doç.murat api haseki hastanesinin benim için en iyilerindendi eski bir represant olarak ona güvenebileceğimi düşündüm...beni her gördüğünde aşılamaya yönlendirdi...boşu boşuna hormon ilaçlarını yükledi...hsg çektirdim kendi arzu ve istegimle sol yumurtalığımda kist sol tüpte tıkanma çıktı.yaptırmasaydım ne kadar çok para kazancaktı üzerimden... çok yazık ...daha bitmedi... sonra bir arkadaş vesilesiyle tarık altınok a gittim... beni saçma sapan şekilde muayene etti ve laparoskopi olmam ve sol tübün alınmasının gerektiğinni söyledi.ok cerrahpaşada mehet idile yönlendirdi..epey bir tarhi ertelenmesinden sonraa beni op için çağırdılar adam sarhoş gibi bişi son ana kadar sağ tüp mü sol tüpmü diye soruyordu... ameliyata girerken alet parası istediler o anda eşim bir başka doktoru araya koymuş ve paraa vermemiş laparoskopiyi tanı amaçlı yaptı...bugün 2012 ben 2 tane çocuk düşürdüm... ikincisi dış gebelik sağlam olan tek tüpümüde bebeğim patlattığı için aldılar...drum lap.kendine güvenmediğini söyledi açık ameliyat yaptı ve çıkışta tüm tanıdıklarıma keşke içerde yanımda olabilseydiniz de sol tarafın vahim durumluğunu göre bilseydiniz dedi.bunu neden yazdım...Doktor seçerken çok iyi düşünün prof,doç olması gerekmiyor şerefli ve mesleğini seven olsun tcari kaygısı olmasın..tüp bebebk kaygısı olmasın....
canım benim çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın güzel günlerin inş. çok yakında gelir neler yaşamışsın bende tüp bebek aşmasındayım aretkamara gidiyorum ilk muayenemde daha hsg ve diğer tahlillerimi istedi adam risk almıyo herşeye bakıp ona göre tedaviyi belirliyo inş. herşey olumlu olur içimde önceden korku varrdı ama artık doktoruma güveniyorum daha ilk muyenede güvendim kendisine

canım benim çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın güzel günlerin inş. çok yakında gelir neler yaşamışsın bende tüp bebek aşmasındayım aretkamara gidiyorum ilk muayenemde dül yaaha hsg ve diğer tahlillerimi istedi adam risk almıyo herşeye bakıp ona göre tedaviyi belirliyo inş. herşey olumlu olur içimde önceden korku varrdı ama artık doktoruma güveniyorum daha ilk muyenede güvendim kendisine

aret hoca için çok iyi diyorlar... bana ilk başta onu söylemişlerdi.ben uzak diye gitmedim.(ki hayatımda yaptıgım en büyük hatadır.)
umarım sağlıklı ve şanslı çocukların olur:D

aret hoca için çok iyi diyorlar... bana ilk başta onu söylemişlerdi.ben uzak diye gitmedim.(ki hayatımda yaptıgım en büyük hatadır.)
umarım sağlıklı ve şanslı çocukların olur:D

olsun cnm hiçbirşey için geç değildir allah hepimizin yardımcısı olsun

bende sağlıkçıyım bana kalsa ben prof.a gidecektim eşim ısrar etti aret kamar dye tutturdu öyle gittik

Yaşadıklarınız hakikaten zor şeylermiş :( Benim de çikolata kistim var ve 17cm ameliyat dedi doktor..Doktorum zeynep kamil.de murat api..yorumunuzu okuyunca oldukça endişelendim..

çok geçmiş olsun arkadaşım allah mükafatını verir inşallah çektiklerinin. bende çok yaşadım benzer şeyleri bebek tedavisiyle alakası yok ama değil doktor insan olamayanlarla karşılaştım kaç kez ameliyattan döndüm ha bide insanlık dışı davranışlarıda cabası:14:

doktorların ismini verin arkadaşlar başkalarının canı yanmasın:19:

Yaşadıklarınız hakikaten zor şeylermiş :KK43: Benim de çikolata kistim var ve 17cm ameliyat dedi doktor..Doktorum zeynep kamil.de murat api..yorumunuzu okuyunca oldukça endişelendim..
Siz ameliyat oldunuz mu ? Ben de murat apiye gidiyorum 11 cm ameliyat tavsiye etmedi bekar olduğum ve henüz çocuğum olmadığı için. Siz ameliyat olsuğunuzda kaç yaşındaydınız çocuğunuz var mıydı

Back