Herkese merhaba. Öncelikle buraya kayıt olma sebebim benimle aynı durumu yaşamış olan kafasında binlerce soru karışıklığı olan birçok arkadaşa yol göstermek. Siteye üye değildim fakat dışardan takip ediyorum. Benim problemim burnumda bulunan kemik eğriliğinden kaynaklı kemer şeklinde çıkıntıydı ve nefes almamda da problem vardı. Bu beni çok olumsuz yönde etkiliyordu, kendime özgüvenimi tamamen yıkmıştı.Yüzümü arkaplana atıyordu, ilk dikkat çeken yerdi. Çözüm estetikti, kafama koymuştum. Ailemin desteği olmadan kendi başıma yapacaktım her şeyi... Sonrasında doktora sıra geldi, karar verme aşamasından sonraki en sıkıntılı dönem bu ve sonrası zaten... Bu siteyi ve daha nice siteleri, sayfaları didik didik ettim doktor araştırdım durdum. Ailem karşı çıkmıyordu ama destek de olmuyordu bu da ayrı bir olumsuzluktu benim için. Araştırıyorum, bir doktor çıkıyor tamam bu diyorum ardından problemli, memnuniyetsiz hastaları çıkıyor tekrar başa dönüyordum. Gecelerce uyuyamadığımı biliyorum kafamda binlerce soru işaretiyle. Daha sonra hastanede birçok doktorla aynı ortamda bulunmuş, çalışmış, o doktorların hastalarıyla da doğrudan tedavi amaçlı iletişimde olduğu için tanıdığı, güvendiği, bir doktoru önerdi bir tanıdığım. O kadar doktor çevresi var neden bu doktoru önerip sebep olma riskini alabilirdi sanki.
Uzun uzun konuştuk anlattı, ikna oldum. Doktor Aylin Bilgin Karabulut hnm İstanbul'daydı ben de başka bir şehirdeydim daha önce görüşmeye de gidemezdim. Sadece fotoğraflarımı Aylin hanıma gönderdim inceledi. Olumsuz düşüncelerimi, korkularımı kafamdan attım ve gözüm kapalı bir şekilde Aylin hanıma güvenerek gittim.
Ağrısız sızısız güzel bir sonuç olacağını söylemişti, burnumun alacağı şekilden haberim dahi yoktu. kendimi ellerine teslim ettim, ameliyata girdim..
2 hafta önce ameliyat oldum, bantlı şekildeydi burnum 3 gün önce tamamen çıkarıldı bantlar, Önceki benle şimdiki ben arasında dağlar kadar fark var. Şu an burnumda ödem olmasına rağmen görüntü çok güzel. En önemlisi ben estetiğim diye bağırmıyor
estetik olduğu anlaşılır korkusunu da taşıyordum. İz vs hiçbir şey yok. Burnum resmen doğal, kendi burnum. Ve yakın çevrem de bu şiş haliyle bile çok doğal durduğunu söylüyor bir süre sonra önceki hali unutulacak bile eminim. Estetikle alakası yok, nefes almam da düzeldi. Aylin hanımın boynuna nasıl sarıldığımı bilmiyorum zaten :)
Aylin hanım gerçekten işinde uzman, çok ilgili, çok sıcak, cana yakın birisi. İletişim halinde olduk hep ameliyat oldu iş bitti tarzı asla yok. Ameliyat öncesi ne dediyse hepsi doğru çıktı. Ameliyat sonrasında ağrı sızı da en minimum oldu. Tek sıkıntı morlukların geçmesi için az biraz sabır. Yıllarca araştıranlar var, benim bir anda oldu ve en iyisi oldu, binlerce şükürler olsun. Bir ameliyat daha gerekse ağrının olmayacagını bilerek girerim yani öyle söyliyeyim. Dua ediyorum Aylin hanıma da vesile olana da. Durumumu anlatmak istedim biraz karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın. Amacım sadece dediğim gibi, ameliyattan taze çıkmış birisi olarak aynı durumu paylaştığım, aynı durumda olan kafası karışık arkadaşlara yol göstermek hiçbir şüpheniz olmadan emin, doğru bir doktora yönlendirmek.. Düşünmekten stresten az çekmedim siz çekmeyin :) Şu an sadece ödemi atmayı bekliyorum burnum tam şekline oturmasını başka bir sıkıntım yok şükür. Sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz