doktor secerken neye gore secmeliyim

sedakara81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
216
58
43
arkadaslar daha onceden komu acmistim buna benzer ama hala doktorumu secemedim.
adanada yasiyorum ve netten doktor arastirmam devam ediyor.
yorumlara bakiyorum sayica fazla olumlu olan yorumları mi dikkate almaliyim yoksa baska bi sey mi kafam cok karisti.
simdiye kadar iki doktora gittim ve ikisi de birbirinintam tersi seyler soyledi.

tubuler memeyim 3 islem yapilacak protez+diklestirme+areolanin kucultulmesi
biri uzman dr 275 cc kas ustu dedi yorumlari 16 olumlu yorum ve özel muayenhanesinde calisiyor.

digeri prof dr 400 cc kas alti dedi yorumlari 44olumlu yorum ve universitesi hastanesinde ogr görevlis ozel miayenehaneside var.

gitmeyi dusundugum uzm. dr var onunda 124 yorumu var.

yani ben bu yorumlari yaptigi is olarak nitelendiriylrum tabi buraya yorum olarak yansimayanlarda vardir.

arkadaşlar tavsiyeniz nedir

yorumlara bakiyorum sayica fazla olumlu olan yorumları mi dikkate almaliyim yoksa baska bi sey mi kafam cok karisti.
simdiye kadar iki doktora gittim ve ikisi de birbirinintam tersi seyler soyledi.

biri uzman dr 275 cc kas ustu dedi yorumlari 16 olumlu yorum ve özel muayenhanesinde calisiyor.

digeri prof dr 400 cc kas alti dedi yorumlari 44olumlu yorum ve universitesi hastanesinde ogr görevlis ozel miayenehaneside var.

yani ben bu yorumlari yaptigi is olarak nitelendiriylrum tabi buraya yorum olarak yansimayanlarda vardir.

Doktorlarin isimlerini buraya yaz muhakkak birileri işlem yaptırmıştır.konu olarak aç.yorumlar aldatıcı olabiliyor malesef.burda bile doktor asistanı gördük 😁

yorumları tabiki dikkate alın
ama doktorların birinin 275 birinin 400 demesinin sebebi,
ya siz tam olarak nasıl bişey istediğinizi bilmiyorsunuz (yani büyük istiyorum-küçük doğal istiyorum gibi şeyler, veya bunu ifade edemediniz)
ya da doktorlarınız biri büyük(400) biri doğal(275) boyları tercih ediyor
kas üstü yeterince meme dokunuz varsa tercih edebilirsiniz.
benim doktorum da kas üstü önerdi dokuyu yeterli buldu ama benim içime sinmedi kabul etmedim

son olarak da adanada yaşıyormuşsunuz ben mersin yenişehir hastanesi dr volkan ışık tan çok memnun kaldım.
bir de onu araştırın isterseniz

yorumları tabiki dikkate alın
ama doktorların birinin 275 birinin 400 demesinin sebebi,
ya siz tam olarak nasıl bişey istediğinizi bilmiyorsunuz (yani büyük istiyorum-küçük doğal istiyorum gibi şeyler, veya bunu ifade edemediniz)
ya da doktorlarınız biri büyük(400) biri doğal(275) boyları tercih ediyor
kas üstü yeterince meme dokunuz varsa tercih edebilirsiniz.
benim doktorum da kas üstü önerdi dokuyu yeterli buldu ama benim içime sinmedi kabul etmedim

son olarak da adanada yaşıyormuşsunuz ben mersin yenişehir hastanesi dr volkan ışık tan çok memnun kaldım.
bir de onu araştırın isterseniz
benim bi tercihim olmadi tek duzelsinde dedim kucuk buyuk diye bibtercihte bulunmadim.

400 diyen prof dr omuzlarin genis uzun boylusun diyerek 400 onerdi. digerleri cok kucuk kakir sende dedi. ben zaten cok buyuk istemedigimi dile getirdim 400 dedikten sonra.

diger dr 275 diyen o da zaten komplike bir ameliyat bu goruntuyu duzeltelimde büyüklüğü onemli olmasin gogsun hangisini kabul ederse diyerek 275 dedi.

sanki bana deneyimleriyle alakali geldi aciklamalri. prof olan 400 öneren kendine guvendigi icin estetik acidan da dusunerek 400 dedi.

digeri 275 diyen sadece görüntüyü duzeltmeye calisacagi icin kendisini cok zorlamayacak bi boyut seçti.

bilemedim kafam karisik ama desihiniz ismede bakacagim

benim bi tercihim olmadi tek duzelsinde dedim kucuk buyuk diye bibtercihte bulunmadim.

400 diyen prof dr omuzlarin genis uzun boylusun diyerek 400 onerdi. digerleri cok kucuk kakir sende dedi. ben zaten cok buyuk istemedigimi dile getirdim 400 dedikten sonra.

diger dr 275 diyen o da zaten komplike bir ameliyat bu goruntuyu duzeltelimde büyüklüğü onemli olmasin gogsun hangisini kabul ederse diyerek 275 dedi.

sanki bana deneyimleriyle alakali geldi aciklamalri. prof olan 400 öneren kendine guvendigi icin estetik acidan da dusunerek 400 dedi.

digeri 275 diyen sadece görüntüyü duzeltmeye calisacagi icin kendisini cok zorlamayacak bi boyut seçti.

275 cc cok ufak bi boyut bence

Birinin 400 diğerinin 275Cc demesi garip. Üçüncü bir doktora görünsen? Onunda fikrini alsan? Seni aydınlatır belki. Çoğu doktor olumsuz yorumları sildiriyor. Sen bol bol görüşmelere git ve bir kğıta özeti yazıp doktorlarını kıyasla. En sonunda sana hangisi daha çok güven verip sana göre işini iyi yapıyorsa ona ol. Özellikle bu forumda ve başka platformlarda araştır. Yapabilirsen ona ameliyat olmuş bayanlara yaz. Onların tecrübesi ya içini ferahlatır ya da bu doktor bana göre diyip başkasına geçersin. CC’lere gelince. 275Cc küçük bir boyut değil bence. Küçük veya büyük olduğunu söylememiz için bedenini ve şimdiki var olan göğüsünü görmemiz gerekir. Üstüne üstün kas üstüne koyulacakmış. Bu nedenle yaptırdığına değmeyecek cümlesi çok saçma. Misal bende 265CC var, kas zarı altından ameliyat oldum, göğüsüm yok denilecek kadar azdı ve memelerimi gören üyeler tam ideal boyut olduğunu, daha büyüğü olmazdı diyorlar. 275Cc’den bir tık az takıldı ve ameliyat olduğuma değdi mi? Değdi. Bana ve bedenime göre çok ufak bir boyut mu? Kesinlikle değil. Doktorun 275cc dediyse zaten vardır bir bildiği. Neye dayanarak öyle bir karar verdiğini anlamak lazım. Son kararı sen vereceksin. Şimdiden geçmiş olsun.

fiziğinizi bilmiyorum ama uzun boylu geniş omuzluysanız gerçekten 275 kurtarmaz. yani tatmin olmayabilirsiniz. tabiki derinizin alabileceğinden fazlasını koyamazlar ama en azından 300ü zorlayabilir bi doktor yani

ben 300 den aşağısını kabul etmeyin derim.

Kimseyi zan altında bırakmak için söylemiyorum ama her konu ile ilgili olarak geçerli bu söyleyeceklerim. Yorumları reklam amaçlı yazdıranlar da var, Bu bakımdan güvendiğiniz bilgili kişiler aracılığı ile bizzat tanıyarak seçmeniz daha yerinde olur.

fiziğinizi bilmiyorum ama uzun boylu geniş omuzluysanız gerçekten 275 kurtarmaz. yani tatmin olmayabilirsiniz. tabiki derinizin alabileceğinden fazlasını koyamazlar ama en azından 300ü zorlayabilir bi doktor yani

Kesinlikle benim hic memem yoktu 350 375 demistik 350 sığmış bu bile ufak geliyo bazen gözüme sonra sus diyorum şımarıklık yapma önceden buda yoktu 😁😁😁

Kimseyi zan altında bırakmak için söylemiyorum ama her konu ile ilgili olarak geçerli bu söyleyeceklerim. Yorumları reklam amaçlı yazdıranlar da var, Bu bakımdan güvendiğiniz bilgili kişiler aracılığı ile bizzat tanıyarak seçmeniz daha yerinde olur.
simdi cok yorumlu olan doktorlar beni bi dusundurdu olabilir. gercekten eee referans yoksa isin sansa kaliyor. yani ben artik akademik unvanina gore mi hareket etsem diye duusnuyorum. prof olan yani ilk gorusmeye gittigim 400 diyen mantigima daha bi yatkin en azindan yorumlari da daha az 😀

evet bende sizim gib düşünüyorum bu isi 15 gunde cozmen gerekiyor

simdi cok yorumlu olan doktorlar beni bi dusundurdu olabilir. gercekten eee referans yoksa isin sansa kaliyor. yani ben artik akademik unvanina gore mi hareket etsem diye duusnuyorum. prof olan yani ilk gorusmeye gittigim 400 diyen mantigima daha bi yatkin en azindan yorumlari da daha az 😀
Sahsen ben yorumlara inanmıyorum. Bakın reklama ihtiyacı olup bu iş için para verenler bile oluyormuş, kendi yazan da oluyormuş, tanıdıklarına, yanındaki elemana vb yazdıranlar da oluyormuş. Bunlar o kişisin kendi sayfasına da başka sayfalara da ve forumlara da yazıyormuş.

Dün rahatsizlandım Allahtan tam teşekküllü bir hastanenin yakınlarındaydım.Tahliller yapılırken estetik cerrahda geldi.kaburga eğriliği var operasyon buna uygun yapılmamış dedi.çok asabım bozuk
Aa şaka yapıyosun Banucum :KK43: Ne gibi bir egrilik varmış ki kalıtımsal , yapı geregi olabilir. Onemli oldugunu sanmıyorum 🙏 Protezler mi ona gore yerleştirilmeliymiş? 😘

Dün rahatsizlandım Allahtan tam teşekküllü bir hastanenin yakınlarındaydım.Tahliller yapılırken estetik cerrahda geldi.kaburga eğriliği var operasyon buna uygun yapılmamış dedi.çok asabım bozuk
aaa cokkk gecmis olsun boyle yorumlari okudukva cik korkuyorum. insallah toparlarsiniz bi an once

ameliyat öncesi göğüs bölgesinin filmini çekmiyorlar mı? bende çekmişlerdi
çekmişlerse doktorun bunu görmesi gerekirdi
şikayet için gidecek misiniz ?

X