- 28 Aralık 2019
- 216
- 58
- 43
- Konu Sahibi sedakara81
arkadaslar daha onceden komu acmistim buna benzer ama hala doktorumu secemedim.
adanada yasiyorum ve netten doktor arastirmam devam ediyor.
yorumlara bakiyorum sayica fazla olumlu olan yorumları mi dikkate almaliyim yoksa baska bi sey mi kafam cok karisti.
simdiye kadar iki doktora gittim ve ikisi de birbirinintam tersi seyler soyledi.
tubuler memeyim 3 islem yapilacak protez+diklestirme+areolanin kucultulmesi
biri uzman dr 275 cc kas ustu dedi yorumlari 16 olumlu yorum ve özel muayenhanesinde calisiyor.
digeri prof dr 400 cc kas alti dedi yorumlari 44olumlu yorum ve universitesi hastanesinde ogr görevlis ozel miayenehaneside var.
gitmeyi dusundugum uzm. dr var onunda 124 yorumu var.
yani ben bu yorumlari yaptigi is olarak nitelendiriylrum tabi buraya yorum olarak yansimayanlarda vardir.
arkadaşlar tavsiyeniz nedir
adanada yasiyorum ve netten doktor arastirmam devam ediyor.
yorumlara bakiyorum sayica fazla olumlu olan yorumları mi dikkate almaliyim yoksa baska bi sey mi kafam cok karisti.
simdiye kadar iki doktora gittim ve ikisi de birbirinintam tersi seyler soyledi.
tubuler memeyim 3 islem yapilacak protez+diklestirme+areolanin kucultulmesi
biri uzman dr 275 cc kas ustu dedi yorumlari 16 olumlu yorum ve özel muayenhanesinde calisiyor.
digeri prof dr 400 cc kas alti dedi yorumlari 44olumlu yorum ve universitesi hastanesinde ogr görevlis ozel miayenehaneside var.
gitmeyi dusundugum uzm. dr var onunda 124 yorumu var.
yani ben bu yorumlari yaptigi is olarak nitelendiriylrum tabi buraya yorum olarak yansimayanlarda vardir.
arkadaşlar tavsiyeniz nedir