- 16 Ekim 2014
- 447
- 241
- 63
- 36
- Konu Sahibi karanfilsokak
Merhaba kızlar dün özel egepol hastanesine gittim orada doktor Ayşen hanım diye bir bayan var kadındoğum doktoru.Ben eşimin sperm test sonuçlarını ve benimkini alıp hem muane olmaya hemde sonuçları göstermeye gittim. Herşey normaldi ama eşimin test sonuçlarında sperm boyama diye bi kısım var onun sonucu %3 ama olması gereken değer %4 eşim testini medicalpark diye bi hastanede profosöre yaptırdı doktorda sonuçların normal dedi benimde bu yüzden aklıma hiç kötü bişi gelmedi. Ama dün gittiğim doktor eşinin sperm sonuçları iyi ama sperm canlılığı kötü dedi bu yüzde üç dediğim sonuç. Bu yüzden tekrar yaptırsın sonuçlar aynı çıkarsa sizi tüp bebek tedavisine yönlendireceğim dedi benim arkadaşım var o size yardımcı olacak dedi. ben bi anda şok oldum neye uğradığı şaşırdım hiç bir tadavi görmedim ne aşılama ne başka bişi direk tüp bebek tedavisi dedi ve ben hastaneden çıkar çıkmaz ağlama krizine girdim bi anda o tedavi sürecine girmek beni çok korkuttu.
Fakat dün sonuçlarımı benim tanıdık arkadaşım ve ablam başka bi doktora gösterdi ne tüp bebek tedavisi sonuçlar gayet normal eşimin sperm saysı 50 milyon çıkmıştı bu elli milyonun içinde canlı bir sürü sperm var %3 gayet iyi kötü birşey değil o doktor tüp bebek tedavisinde bir sürü para alıyorlar onun için demiştir dedi ve benim aklım çok karıştı dünden beri kafamın içi bi dünya bana akıl verin arkadaşlar nolur sonuç gerçektende iyi mi kötü mü bilemedim. eğer bakmak isteyenler olursa tahlil sonuçlarının resmini çekip atabilirim.
Fakat dün sonuçlarımı benim tanıdık arkadaşım ve ablam başka bi doktora gösterdi ne tüp bebek tedavisi sonuçlar gayet normal eşimin sperm saysı 50 milyon çıkmıştı bu elli milyonun içinde canlı bir sürü sperm var %3 gayet iyi kötü birşey değil o doktor tüp bebek tedavisinde bir sürü para alıyorlar onun için demiştir dedi ve benim aklım çok karıştı dünden beri kafamın içi bi dünya bana akıl verin arkadaşlar nolur sonuç gerçektende iyi mi kötü mü bilemedim. eğer bakmak isteyenler olursa tahlil sonuçlarının resmini çekip atabilirim.