• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor resmen psikolojimi bozdu :( Lütfen bana akıl verin

karanfilsokak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
447
241
63
36
Merhaba kızlar dün özel egepol hastanesine gittim orada doktor Ayşen hanım diye bir bayan var kadındoğum doktoru.Ben eşimin sperm test sonuçlarını ve benimkini alıp hem muane olmaya hemde sonuçları göstermeye gittim. Herşey normaldi ama eşimin test sonuçlarında sperm boyama diye bi kısım var onun sonucu %3 ama olması gereken değer %4 eşim testini medicalpark diye bi hastanede profosöre yaptırdı doktorda sonuçların normal dedi benimde bu yüzden aklıma hiç kötü bişi gelmedi. Ama dün gittiğim doktor eşinin sperm sonuçları iyi ama sperm canlılığı kötü dedi bu yüzde üç dediğim sonuç. Bu yüzden tekrar yaptırsın sonuçlar aynı çıkarsa sizi tüp bebek tedavisine yönlendireceğim dedi benim arkadaşım var o size yardımcı olacak dedi. ben bi anda şok oldum neye uğradığı şaşırdım hiç bir tadavi görmedim ne aşılama ne başka bişi direk tüp bebek tedavisi dedi ve ben hastaneden çıkar çıkmaz ağlama krizine girdim bi anda o tedavi sürecine girmek beni çok korkuttu.
Fakat dün sonuçlarımı benim tanıdık arkadaşım ve ablam başka bi doktora gösterdi ne tüp bebek tedavisi sonuçlar gayet normal eşimin sperm saysı 50 milyon çıkmıştı bu elli milyonun içinde canlı bir sürü sperm var %3 gayet iyi kötü birşey değil o doktor tüp bebek tedavisinde bir sürü para alıyorlar onun için demiştir dedi ve benim aklım çok karıştı dünden beri kafamın içi bi dünya bana akıl verin arkadaşlar nolur sonuç gerçektende iyi mi kötü mü bilemedim. eğer bakmak isteyenler olursa tahlil sonuçlarının resmini çekip atabilirim.

Merhaba kızlar dün özel egepol hastanesine gittim orada doktor Ayşen hanım diye bir bayan var kadındoğum doktoru.Ben eşimin sperm test sonuçlarını ve benimkini alıp hem muane olmaya hemde sonuçları göstermeye gittim. Herşey normaldi ama eşimin test sonuçlarında sperm boyama diye bi kısım var onun sonucu %3 ama olması gereken değer %4 eşim testini medicalpark diye bi hastanede profosöre yaptırdı doktorda sonuçların normal dedi benimde bu yüzden aklıma hiç kötü bişi gelmedi. Ama dün gittiğim doktor eşinin sperm sonuçları iyi ama sperm canlılığı kötü dedi bu yüzde üç dediğim sonuç. Bu yüzden tekrar yaptırsın sonuçlar aynı çıkarsa sizi tüp bebek tedavisine yönlendireceğim dedi benim arkadaşım var o size yardımcı olacak dedi. ben bi anda şok oldum neye uğradığı şaşırdım hiç bir tadavi görmedim ne aşılama ne başka bişi direk tüp bebek tedavisi dedi ve ben hastaneden çıkar çıkmaz ağlama krizine girdim bi anda o tedavi sürecine girmek beni çok korkuttu.
Fakat dün sonuçlarımı benim tanıdık arkadaşım ve ablam başka bi doktora gösterdi ne tüp bebek tedavisi sonuçlar gayet normal eşimin sperm saysı 50 milyon çıkmıştı bu elli milyonun içinde canlı bir sürü sperm var %3 gayet iyi kötü birşey değil o doktor tüp bebek tedavisinde bir sürü para alıyorlar onun için demiştir dedi ve benim aklım çok karıştı dünden beri kafamın içi bi dünya bana akıl verin arkadaşlar nolur sonuç gerçektende iyi mi kötü mü bilemedim. eğer bakmak isteyenler olursa tahlil sonuçlarının resmini çekip atabilirim.

Merhaba...
Morfoloji %3 ise tüp bebek önerebilirler...
Sperm hareketliliğide önemli ileri hareketli sperm sayısı az ise direk tüp bebek demiş olabilirler..
Ama öncelikle aşılama denenebilir.
Bu gibi durumlarda spermler için ilaç tedavisi öneren doktorlarda var ve iyi sonuçlar alınabiliyor.
Araştırın bir doktorun daha değerlendirmesini tavsiye ediyorum...

Seni anliyorum hem de cok iyi anliyorum.
asilama bana zaman kaybi gibi geliyor. Ustteki arkadasin dedigi gibi morfoloji kalite vs. Dusukse sayi yani 50 milyonlar filan cok ise yaramiyor. Onemli olan ileri hareketli kaliteli spermlerin cok olmasi. Eger acele etmiyorum diyorsan keciboynuzu kuru var. Faydasini goren xok insan var deneyebilirsin. 3 ay suren bir kur cogu insan sonuc aliyor. Esin bitamin alir eczaneden. Bu surecde de dogal yollardan denersin ve iyi bir dr aararsin. Ama sundan eminim yazdiklarina istinaden dr. Para ixin hem tahlili tekrarlatmis hem tup bebek demis. Bu isi yapacaksan bu insanlarla yapma sakin. Biz de medikal parkta ve daha bir suru yerde tahlil verdik. Dr.un soyledigi niye bu kadar sik tahlil yaptirdiniz ki oldu. Sperm sonucu oyle bir iki gunde degismez diyor dr.lar. biz de bir umut farkli farkli yerlerde tahlil yaptirmistik

Merhaba...
Sperm hareketliliğide önemli ileri hareketli sperm sayısı az ise direk tüp bebek demiş olabilirler..
Bu gibi durumlarda spermler için ilaç tedavisi öneren doktorlarda var ve iyi sonuçlar alınabiliyor.
teşekkür ederim açıklaman için ewt başka doktora daha gideceğiz bakalım inşallah bu sefer güzel şeyler duyarım tabi önce rahim filmim çekilmem lazım.

teşekkür ederim açıklaman için ewt başka doktora daha gideceğiz bakalım inşallah bu sefer güzel şeyler duyarım tabi önce rahim filmim çekilmem lazım.

Rahim filmi olmadan aşılama ya da tüp zaten yapmazlar..
Tüplerde ya da rahimde sorun yoksa eşine ilaç verirler ve doğal gebelik denenebilir bir süre...
Hep güzel haberler alman dileğiyle.....

Seni anliyorum hem de cok iyi anliyorum.
asilama bana zaman kaybi gibi geliyor. Ustteki arkadasin dedigi gibi morfoloji kalite vs. Dusukse sayi yani 50 milyonlar filan cok ise yaramiyor. Onemli olan ileri hareketli kaliteli spermlerin cok olmasi. Eger acele etmiyorum diyorsan keciboynuzu kuru var. Faydasini goren xok insan var deneyebilirsin. 3 ay suren bir kur cogu insan sonuc aliyor. Esin bitamin alir eczaneden. Bu surecde de dogal yollardan denersin ve iyi bir dr aararsin. Ama sundan eminim yazdiklarina istinaden dr. Para ixin hem tahlili tekrarlatmis hem tup bebek demis. Bu isi yapacaksan bu insanlarla yapma sakin. Biz de medikal parkta ve daha bir suru yerde tahlil verdik. Dr.un soyledigi niye bu kadar sik tahlil yaptirdiniz ki oldu. Sperm sonucu oyle bir iki gunde degismez diyor dr.lar. biz de bir umut farkli farkli yerlerde tahlil yaptirmistik

ewt haklısın bu şekilde bi açıklama yapsa doktor tamam eyvallah diyeceğim ama ilk kez tam anlamında gebelik tedavisi için başlangıç yapıyorum direk tüp bebekle karşılaşınca şok oldum. Rahim filmi felanda hiç çekilmedim. bakalım keçiboynuzu kürünü deniyeceğim teşekkür ederim yorumun için

Rahim filmi olmadan aşılama ya da tüp zaten yapmazlar..
Tüplerde ya da rahimde sorun yoksa eşine ilaç verirler ve doğal gebelik denenebilir bir süre...
Hep güzel haberler alman dileğiyle.....

işte doktor bana eşinin tahlilleri aynı çıkarsa rahim filmine gerek yok dedi. ama ben yinede çektireceğim belki kanallarım tıkalı ondan olmuyor hemen tüp bebek tedavisine başlamak istemem

Merhaba...
kardeşimin eşindede sperm kalitesinde sorun vardı geçen sene zorla da olsa bi gebelik geçirdi sonra düşük oldu 1 yıldır olmuyordu yine eşinin spermlerinden denk mi olmadı bilmiom bu arada 6 ay klomen tedavisi gördü yine olmadı keçiboynuzu kürü yaptı eşine 1 ay sonra hamile kaldı

Allahım nolur bizede nasip etsin inşallah yarar keçiboynuzu akşam eşimle konuaşcağım onu böyle şeylere ikna etmek çok zor hep bana sen çok takıyorsun çok stres yapıyorsun diyor ama beni rahatlatmak içinde hiç bişi yapmıyır bari şu kürü içse. Bu arada rahim filmi çektireniniz varmı arkadaşlar

kızlar bana da yardımcı olur musunuz eşimin sperm sonuçları için bana da sperm sayısı düşük dedi 2 milyon çıktı ürolaga yönlendirdi eşim testi verirken stres yapmış wc kapısını vurup durmuşlar erken boşalmış terlemiş bizde 10 gün sonra yaptıralım tekrar dedik ne diyorsunuz ?

kızlar bana da yardımcı olur musunuz eşimin sperm sonuçları için bana da sperm sayısı düşük dedi 2 milyon çıktı ürolaga yönlendirdi eşim testi verirken stres yapmış wc kapısını vurup durmuşlar erken boşalmış terlemiş bizde 10 gün sonra yaptıralım tekrar dedik ne diyorsunuz ?
canım keçi boynuzu kürü uygula çok fark ediyor bir hafta boyunca keçiboynuzu kürünü sabah akşam aç karnınan içecek bir haftadan sonra sadece 3 ay boyunca geceleri yatarken bu kür erkek sperm hareketliliğinde çoğalmasında çok fayda ediyor kesinlikle denemelisin kürü uygula bir ay sonra bida test yaptır sonucu bize söyle fark varmı yokmu

morfoloji bölümünde şunlar yazılı

Normal yapılı : %35
Anormal Yapılı : %65
Baş Anomalisi : %39
Boyun Anomalisi : %20
Kuyruk Anomalisi %6
Sperm sayısı 2 milyon yazıyor canım

morfoloji bölümünde şunlar yazılı

Normal yapılı : %35
Anormal Yapılı : %65
Baş Anomalisi : %39
Boyun Anomalisi : %20
Kuyruk Anomalisi %6
Sperm sayısı 2 milyon yazıyor canım

sperm sayısı 10 milyonun üzerine olanlara aşılama uygulaması yöntemi yapılıyor seninkinin sperm sayısı düşük ama diğer değerleri bilemiycem benim söylemek istediğim değer bu değildi sperm canlılığını gösteren bi değer vardıı benim test sonuçlarım evde yanımda olsaydı oradan bakıp sorabilirdim sana bu değer kaç diye. Karşılaştırma yaparak değerlendirebilirdim çünkü ben eşimin test sonuçlarını birkaç doktora birden gösterdim sonucu biliyorum. Sen benim dediğim kürü yap muhakak internetten araştır keçiboynuzu kürü diye okuyunca inanacaksın.

Bilgilerin için çok teşekkürler 15 gün sonra bu testi tekrar yaptırcaz bakalım canım Allah razı olsun

Merhabalar benimde esimin sperm sayisi cok dusuk iki defa test yaptik ikisidr sonuc cok kotu cok cok uzuluyorum bu duruma doktor vitamin verdi bide soguk tedavi yap dedi 3 ayboyunca sonra yeniden bi test daha yapariz dedi bu arada ben esime keci boynozu kurunu yapiyorum bu ise yarar mi bilmiyorum aranizda bunun faydasini goren varmi lutfen cvp bekliyorum

Back