Doktor raporu

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.454
83
İyi akşamlar hanımlar sizlere birşey sormak istiyorum, 2 aydır cildiye doktorundan iltihaplı sivilcelerim yüzünden tedavi görüyorum, doktor bana tedavinin 6 veya 7 ay süreceğini anlattı 3 4 ayda birde kan tahlili olucagını söyledi , neyse asıl soruya geleyim ben fiziksel engelliyim devlet hastanesine gidiyorum uzak mesafe yürüme mesafesinde değil , toplu taşımayla gidiyorum ama benim için çok zor oluyor özel araç tutucak durumumda yok , sağlık ocağıda bu tür ilaçları yazmıyormuş , cildiye doktoru ilaç raporu verebilir mi yada hastanede ki doktor 2 3 aylık fazla ilaç yazabilir mi bir bilginiz var mı? Kullandığım ilaç zoretanin hap.

Uzun bir tedavi olacaksa genelde ilaç raporu oluştururlar. Aile hekimine yazdırır alırsınız. Bu konuyu da en iyi doktorunuz olmadı en yakındaki bir eczacı size anlatır. Hatta bir ara raporlu ilaçlar direkt eczaneden alınabiliyor mu bilmiyorum hâlâ öyle mi

Evet öyleymiş olmazsa birkaç ay zorda olsa devam edicem.

Hayır düzenli gitmeniz gerekiyor o ilaçların raporu çıkmaz. Tahlilleri neden 3-4 ayda bir yapıyor onu anlamadım bunun tahlilleri aylık yapılıyor. Her yeni kutuya geçmeden sonuçlara bakılıyor.

Hayır düzenli gitmeniz gerekiyor o ilaçların raporu çıkmaz. Tahlilleri neden 3-4 ayda bir yapıyor onu anlamadım bunun tahlilleri aylık yapılıyor. Her yeni kutuya geçmeden sonuçlara bakılıyor.
Eskiden öylemiş her ay yapılıyormuş , 2 ay oldu kullanıyorum hapı bu 3 . Ay olucak önce tahlil yapıp tekrar öyle reçete vericekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…