doktor progestan verdi

pelinsuat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
52
0
37
doktora muayene için gittim. doktor hamilelik şüpheli olduğumu söyledi ve progestan isimli ilaçtan verip on gün sonra kontrole çağırdı. daha önce bu durumu yaşayan varmı?

doktora muayene için gittim. doktor hamilelik şüpheli olduğumu söyledi ve progestan isimli ilaçtan verip on gün sonra kontrole çağırdı. daha önce bu durumu yaşayan varmı?

ben öyle bir durum yaşamadımda tüp bebekle hamile kaldım ve üç aylık olana kadarda progestanı 8 saatde bir 2 tane olacak şekilde içtim canım hayırlısı:1hug:

bende progestron hormonu içeren crinone vajinal jeli kullanıyorum.
pelin doktorun kim ki?
bende de düşük tehlikesi var diye verdi doktorum..
yerimseniben

canım rahimde kalınlaşma görmüştür ama hafif kanama görmüş olabilir rahimde belki ondan vermiştir. sen kendine dikkat et dinlen. inşallah hamişsindir canım

slm canım bende kullandım bu ilaçtan.dr'um düşük tehlikem ve rahimiçi kanamam oldugu için vermişti.kullandım ve tehlikelerden kurtuldum.moralini bozma sıkma canını olurmu?bebeişine konsantre ol sen .öpt.

gülşahcığım doktorum nur öztürk senin kim doktorun ben bi çok doktora gittim bu sadece yumurtlama tembelliği olduğunu söyledi hemşeriyiz

pelin suat; bende 4yıllık evliyim bebeğimiz olmadı ve yaklaşık 2aydır yumurtalık tedavisi görüyorum aralıkta adetimin 5günü gonaphene kullandım 5gün boyunca kullandım ve sonra kontrole gittim 2yumurta var dı ama çatlamamıştı ondan 1hafta sora tekrar gittim yani bu ctesi ve yumurtanın biri çatlamış diğeri hala duruyor dedi ve Progestan verdi bende tam anlamadım neden verdini eve gelince aradım doktoru ve gebelik oluşursa sağlık olsun die vermiş ama gebelik var demedi? ve karnımda şişlik yaptı bu ilaç gebelik dışında başka ne için kullanılır bu ilaç bilgisi olan varmı LLütfen yardımmmm

gülşahcığım doktorum nur öztürk senin kim doktorun ben bi çok doktora gittim bu sadece yumurtlama tembelliği olduğunu söyledi hemşeriyiz
canım benim doktorum ersan şener
doğumevinin doktoru
nur hanımı da çok duydum
şu an peki nasıl geçiyor hamileliğin
sanırım topiclerde de yoksun ben boşuna yazıyorum gibi geliyor..
neyse inşallah buralardasındıra.s.

X