Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi ilde yasıyorsunMerhaba, dr ozan balık da estetik olan arkadaşlar var mı?? Burun ve göğüs estetiğini kendisi de yaptırmayı düşünüyorum dönüşşş bekliyorumm her dr hakkında şikayet var çıldıracağım![]()
İstanbulHangi ilde yasıyorsun
İzmir olsan kendı doktorum cenk tokat derdim.Ama istanbuldasın.
Lokal olarak yaptığı işlem ne peki?Ozan Balık yüzünden burnum çöktü! Geçen sene Şişli Kolan Hastane'sinde kendisine burun ameliyatı oldum. Ameliyattan 4 ay sonra burnum çökmeye ve yamulmaya başladı. Kendisine şikayetimi bildirdiğimde beni neredeyse dövecekti. Şikayetimde ısrarcı olunca muayenesinin Bodrum katında bana lokal bir uygulama yaptı. 2. Operasyonum steril bir ortamda olmadığı için enfeksiyon kaptım ve şu anda hiç mutlu değilim. Paranızı çöpe atmak veya sağlığınızdan olmak istemiyorsanız bu doktoru katiyen tavsiye etmiyorum. Şimdi burnumu başka bir doktora düzelttirmek için para biriktiriyorum.
Ben 2018 yılında kendisine çeşitli işlemler yaptırdım. Yüzüme yaptığı yağ dolgusu yüzünden yüzüm mahvoldu. Aradan geçen 3 senede gitmediğim doktor kalmadı ama yüzde yanlış yere yapılan yağ dolgunun geri dönüşü yok. Ayrıca selülit ameliyatı oldum. Bacaklarım delik deşik oldu. Sakın bir işlem yaptırmayın kendisine. Çok pişman olursunuz.Merhaba, dr ozan balık da estetik olan arkadaşlar var mı?? Burun ve göğüs estetiğini kendisi de yaptırmayı düşünüyorum dönüşşş bekliyorumm her dr hakkında şikayet var çıldıracağım![]()
İzmir olsan kendı doktorum cenk tokat derdim.Ama istanbuldası Cenk ne kadara yapıyor