Merhaba, dr ozan balık da estetik olan arkadaşlar var mı?? Burun ve göğüs estetiğini kendisi de yaptırmayı düşünüyorum dönüşşş bekliyorumm her dr hakkında şikayet var çıldıracağım
Merhaba, dr ozan balık da estetik olan arkadaşlar var mı?? Burun ve göğüs estetiğini kendisi de yaptırmayı düşünüyorum dönüşşş bekliyorumm her dr hakkında şikayet var çıldıracağım
Merhaba Ben Ozan balıkta revizyon ameliyatı olmuştum ve gerçekten çok memnun kaldım. Benden sonra erkek kardeşim ameliyat oldu onun burnunda çok güzel oldu ve şimdi bir arkadaşımda kendisine ameliyat olacak. Şu an dört sene geçti ve hala çok memnunum sadece burun ucumu biraz daha törpülemek istiyorum. Daha yuvarlak yapmak
Ozan Balık yüzünden burnum çöktü! Geçen sene Şişli Kolan Hastane'sinde kendisine burun ameliyatı oldum. Ameliyattan 4 ay sonra burnum çökmeye ve yamulmaya başladı. Kendisine şikayetimi bildirdiğimde beni neredeyse dövecekti. Şikayetimde ısrarcı olunca muayenesinin Bodrum katında bana lokal bir uygulama yaptı. 2. Operasyonum steril bir ortamda olmadığı için enfeksiyon kaptım ve şu anda hiç mutlu değilim. Paranızı çöpe atmak veya sağlığınızdan olmak istemiyorsanız bu doktoru katiyen tavsiye etmiyorum. Şimdi burnumu başka bir doktora düzelttirmek için para biriktiriyorum.
Ozan Balık yüzünden burnum çöktü! Geçen sene Şişli Kolan Hastane'sinde kendisine burun ameliyatı oldum. Ameliyattan 4 ay sonra burnum çökmeye ve yamulmaya başladı. Kendisine şikayetimi bildirdiğimde beni neredeyse dövecekti. Şikayetimde ısrarcı olunca muayenesinin Bodrum katında bana lokal bir uygulama yaptı. 2. Operasyonum steril bir ortamda olmadığı için enfeksiyon kaptım ve şu anda hiç mutlu değilim. Paranızı çöpe atmak veya sağlığınızdan olmak istemiyorsanız bu doktoru katiyen tavsiye etmiyorum. Şimdi burnumu başka bir doktora düzelttirmek için para biriktiriyorum.
Ben de Ozan Balık’a dolgu yaptırdım 2ml ve daha ikinci ayın sonunda neredeyse tamamen eridi ya da yer değiştirdi bilemiyorum sonuç olarak dolgu bitti gitti 4.800 liram da çöp oldu. Onlar bu parayı iki dakikada kazanıyor ama biz uzun müddet biriktirip işlem yaptırıyoruz; sonuç da böyle hüsran olunca insan hayata küsüyor resmen.
Ben 2018 yılında kendisine çeşitli işlemler yaptırdım. Yüzüme yaptığı yağ dolgusu yüzünden yüzüm mahvoldu. Aradan geçen 3 senede gitmediğim doktor kalmadı ama yüzde yanlış yere yapılan yağ dolgunun geri dönüşü yok. Ayrıca selülit ameliyatı oldum. Bacaklarım delik deşik oldu. Sakın bir işlem yaptırmayın kendisine. Çok pişman olursunuz.