Doktor onerisi olanlar..

Mrb. arkadaslar bagcilar medicine hospitale gitmeyi dusunuyorum orada onerebileceginiz iyi kadin dogum doktoru var mi?
Merhabalar ben ankaradayım ama istanbulda yaşayan yakın arkadaşımın gittiği bir doktoru tavsiye edebilirim kendisi çok memnun.İsterseniz özelden mesaj atarsanız adresini verebilirim.Doktorun adı Tülay

Merhabalar ben ankaradayım ama istanbulda yaşayan yakın arkadaşımın gittiği bir doktoru tavsiye edebilirim kendisi çok memnun.İsterseniz özelden mesaj atarsanız adresini verebilirim.Doktorun adı Tülay
hangi hastanede bi bilginiz var mi? ben bagcilarda oturuyorum cok uzak bi hastaneye gtmek istemiyorum.

2. Dogumumu medicine de yaptim hic begenmedim tabi bayagi zaman gecti degismismidir bilmem
Ama medipol u tavsiye ederim

2. Dogumumu medicine de yaptim hic begenmedim tabi bayagi zaman gecti degismismidir bilmem
Ama medipol u tavsiye ederim
medicinenin neyini begemmedinz doktorlar mi kotu yoksa hemsireler mi bende bilmiyorum ilk defa dogum yapicam hastane temiz cok guzel ama doktorlar hemsireler nsl hic bilmiyorum. bilgi verirseniz cok sevinirim:)

medicinenin neyini begemmedinz doktorlar mi kotu yoksa hemsireler mi bende bilmiyorum ilk defa dogum yapicam hastane temiz cok guzel ama doktorlar hemsireler nsl hic bilmiyorum. bilgi verirseniz cok sevinirim:)
Orada dogum yapali 10 sene oldu hala aynimidir bilmiyorum dogumhane topluydu herkes yanyana yatiyordu
Ve odalar cok eskiydi

hmm baya olmus gercekten suan oyle oldugunu sanmiyorum cnku hastaneyi yenilediler yenu binaya tasindilar ve her katin kendine ait bolumleri ve kapilari var her katta ayri bolum ayri gecis kapilari var cok guzel hastane umarim doktorlar ve hemsirelerde oyledir.

Tuzla tarafında doktor önerisi olan var mı?
DR nida bayık var muhtesem bir doktordur.Medical park göztepe de staj yaptıgım sırada tanıstım.İnsanlara karsı tutumu olsun herseyıyle dört dörtlük bir ınsan.S anda ümraniye devlet hastanesine gectı dıye bılıyorum.Staj zamanı o kadar doktora asistanlık yaptım ama onun ustune bır doktor tanımam .Hak kavramını kendıne oncelık etmıs bır bayandır.:KK56:

Gaziosmanpaşa bilge hastanesi oğuz güleri tavsiye ederim. Ama cok yogun randevularda bile mutlaka 1 2 saat extra bekleniyor:)hastane berbat ama doktor iyi

Orada dogum yapali 10 sene oldu hala aynimidir bilmiyorum dogumhane topluydu herkes yanyana yatiyordu
Ve odalar cok eskiydi
Dogumhaneler bir değildi, şancı odası birdi. Ben de on sene önce yaptım nisanda. İçini bayağı yenilediler. Odalar falan mis olmuş. 3. 'ye hamileyim gene oraya gidiyorum. Drum Yasemin Ercan Gündemir

X