Yasemin çekmez var hem tüp bebek uzmanı kendisi hemde takip yapıyor çokta iyi bir hekim tavsiye ederim bir araştırınMerhaba
Tüp bebekle hamile kaldım, şu an 7. haftadayım. Tüp bebek doktorumla takiplerim bitti, bundan sonrası için Anadolu Yakası’nda, tecrübeli, ilgili bir kadın doğum doktoru arıyorum.
Bu konuyu okuyanlara da faydası olması için, memnun kaldığınız doktorları ve mümkünse kısa tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Teşekkür ederimYasemin çekmez var hem tüp bebek uzmanı kendisi hemde takip yapıyor çokta iyi bir hekim tavsiye ederim bir araştırın
Özel kliniği var acıbademle anlaşmalıTeşekkür ederimhangi hastanede peki
Bir bakayım teşekkür ederimÖzel kliniği var acıbademle anlaşmalı
Ücreti hakkında da bilginiz var mı acaba çok sordum kusura bakmayınÖzel kliniği var acıbademle anlaşmalı
Bilmiyorum tam olarak ama muayene ücreti 3000 vardı diye hatırlıyorum iyi bir hekim kendisi zaten aynı zamanda tüp bebek uzmanı ikiz gebe hastalarla düşük riski yüksek olan hastalar genelde tercih ediyor araştırın biraz ben kendisine gittim çünkü tüp bebek için bilgisinden ilgisinden alakasından çok mumnunumÜcreti hakkında da bilginiz var mı acaba çok sordum kusura bakmayın
Nasıl ilerlediniz sizinde mi tüp bebektiYasemin çekmez var hem tüp bebek uzmanı kendisi hemde takip yapıyor çokta iyi bir hekim tavsiye ederim bir araştırın
Evet ben tüp bebek yapıyorum henüz transferim olmadıNasıl ilerlediniz sizinde mi tüp bebekti
Merhaba,Merhaba
Tüp bebekle hamile kaldım, şu an 7. haftadayım. Tüp bebek doktorumla takiplerim bitti, bundan sonrası için Anadolu Yakası’nda, tecrübeli, ilgili bir kadın doğum doktoru arıyorum.
Bu konuyu okuyanlara da faydası olması için, memnun kaldığınız doktorları ve mümkünse kısa tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Merhaba doktor bulabildiniz mi? Ben de arayış içindeyim halen bulamadımMerhaba,
Bulabildiniz mi doktorunuzu? Bende arıyorum.
Tecrübelilerin tavsiyelerine açığım