Doktor önerisi (ankara) kafayı yicem

deusarebeld

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
399
212
Devlette olmak istemiyorum yazılanları okudum figen hanımı vs. Devlettekiler büyük koyma taraftarı değil bırak 400ü 300 ccye bile çıkmıyolar ve ters ters tavırlar falan.. Volkan Tayfuru eledim çünkü 7000-7500 veremem. 6000civarı doktor arıyorum kısaca. Benim isteklerime kulak verecek. 400cc civarı takacak.Nebil bozdoğan koltuk altı hastalarında hissizlik şikayeti var ondan da vazgeçtim gibi. Öneri verin lütfen

Ankara da oğuz kılıç 6000 liraydı diye hatırlıyorum.bir araştır istersen canım.

Violetta72 nin de dediği gibi, oğuz Kılıç var. Fiyatı da iyi, sonuçları da.

Hacettepenin hocalarının çoğu dışarıda yapıyor, tam gün yasası yüzünden. Yani dışarıda muayenehaneleri var, 300 civarı muayene ücreti veriyorsun, sonra ameliyat parasından düşüyorlar. Doç. Serdar nasır var , koru da yapıyor ameliyatlarını. 6000 civarı diye duymuştum. Bi de Hacettepe'de , Ersoy hocayı bi arkadaşım çok övmüştü. Dışarıda değil, Hacettepe'de yapıyormuş ameliyatlarını . Araştır canım. Forumda , yine 5500-6000 civarına Atilla Kurtay a yaptıran bi arkadaşımız var. O da memnun.adı @lilis8906 . Ona da bi sor istersen. Kolay gelsin.

Canım çok teşekkürler ya. Oğuz kılıç aklımda dediğim gibi ama koltuk altı düşünmeye başladım genelde meme altı yapıyormuş koltuk altında nebil bozdoğan hiç iZ bırakmıyor ama bir iki kişi kalıcı his kaybı oldu nebil beyde demiş tüm hevesim kaçtı. Oğuz beyle görüşmeye gidicem yine de muayene ücretsiz zaten. Atilla beye olan arkadaş meme altından mı yaptırmış ? Genelde az çok doktorlarn uzmanlığı belli meme altı ya da kas altı o yüzden soruyorum. Araştrmaya başlym bari atilla beyi de

Koltuk altı denince ankara da benim bildiğim ferruh bingül,volkan tayfur ve nebil bozdoğan var.nebil beyi ben bir tanıdığımın memnun kalmamasından dolayı elemiştim.ankara da başka koltuk altı yapan varmı bilmiyorum canım.

Canım koltukaltında Volkan Tayfur ve Ferruh Bingül ün sonuçlarını gördüm. Hepsi de çok güzel. Nebil bey adını duydum ama hiç bi bilgim yok.ferruh bey 7000 lira, Volkan bey 10000 lira. Ama meme altı istersen Dr çok ve sonuçları da güzel.

Evet onları fiyatından dolayı eledim canım 6000 den fazla veremem o yüzden. Neyse son çare belki oğuz bey beni meme altına ikna eder

Evet onları fiyatından dolayı eledim canım 6000 den fazla veremem o yüzden. Neyse son çare belki oğuz bey beni meme altına ikna eder
Canım bende ankaraya gittiğimde oğuz beyle görüşeceğim, buradaa çoğu kişi memnun oğuz beyin ameliyat sonuçlarından ve ilgisinden. Dr la frekansların tutması gerekiyor , güven işi sonuçta ameliyat masasına yatıyorsun. Fiyatta da anlaşırsan bence meme altı da iz yönünden oldukça olumlu sonuçlar veriyor illa koltuk altı deme çnkü büyük cc ler koltuk altından zor koyuluyor hatta çoğu dr koymutor bile küçük cc ve sıvı olan protezleri tercih ediyorlr.. Benim kas zarı üstü olacak o yüzden koltuk altı imkansız gibi.. Bence sen bi oğuz beyle görüş. Çoğu dr da koltuk altı yapıyor ama.

Evet canım oğuz beyi tavsiye etti herkes. Ki ben büyük cc istiyorum belki de dediğin gibi hayırlısı buymuş. Nebil beye mail attım o da geri dönmüş onunda muayene ücretsiz galiba oğuz kılıçla yakın muayenesi gitmişken ona da gidicem

İkisiyle de görüş canım koltuk altının da avantajları dezavantajları var. En iyi yöntem olsa her dr koltuk altı yapar. Bu ameliyatlr kişiye özel.. Büyük cc ler o küçücük kanaldan geçemiyor malesef pekterol kasların üst bölümü dardır. Eğerbüyük istersen için sıvı dolu protez tercih edeceklerdir o yüzden dr la yüzyüze konuşup bilgi almak en iyisi.. Şimdiden hayırlısı olsun inşallah içine sinen bir dr a karar verip iyi sonuçlar alırsın en önemlisi senin ne istediğin çünkü :)

Çok teşekkürler canım içimi rahatlattın inşallah :)

Canım ben büyük istemiyorum ama bende 7000vermekte zorlanıyorum. Devletteki drlar nadıl bilmiyorum. İstanbul da dr araştırıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…