• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doktor öneri

zkos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
24
0
36
İstanbul
Ben 5 haftalık hamileyim kadıköyde oturuyorum ilk gideceğim doktor medipol hastanesinde Cevahir Tekcan tavsiyesi veya şikayeti olan varmı ? yahut kadıköyde başka doktor ve hastane önerisi olan varmı ben ssk'nında karşıladığı bir özel hastane istiyorum

Ben Kozyatağı Central Hospital'e gidiyorum. SGK anlaşması var. Doktorum Başak Sel. Ve çok memnunum. Tavsiye ederim.

Maltepede minibüs caddesi üzerinde Gülen Tıp Merkezini tavsiye ederim. Dr. Cenk Demir benim doktorum, çok da memnunum. Ama tıp merkezindeki dier kadın doğum doktorları Bülent Bey ya da Nevin Hanım'ı da tavsiye ederim. Hepsi çok ilgili ve en önemlisi işlerinde, uzmanlıklarında çok iyi doktorlar.

Maltepede minibüs caddesi üzerinde Gülen Tıp Merkezini tavsiye ederim. Dr. Cenk Demir benim doktorum, çok da memnunum. Ama tıp merkezindeki dier kadın doğum doktorları Bülent Bey ya da Nevin Hanım'ı da tavsiye ederim. Hepsi çok ilgili ve en önemlisi işlerinde, uzmanlıklarında çok iyi doktorlar.

Merhaba cingiz sen ne kadarlik hamilesin? Ben henuz 5. Haftadayim gidebilecegim iyi bir doktor bakiyorum.bende maltepede oturuyorum.gulen tip merkezinde sgk varmidir?

Merhaba cingiz sen ne kadarlik hamilesin? Ben henuz 5. Haftadayim gidebilecegim iyi bir doktor bakiyorum.bende maltepede oturuyorum.gulen tip merkezinde sgk varmidir?

Özge merhaba. Ben şuan hamile değilim, sorunum kadın hastalıklarından. Ama 2 tanıdığımın doğumunu da Cenk Bey yaptırdı. Onlar da bebeklerini sağlıkla aldılar kucaklarına. Cenk beye minnettarlar, çok memnun kaldılar. Bu yüzden hamile kalsam ben de tereddütsüz ona giderdim. Ben kendi tecrübelerimede dayanarak doktor beyin çok açıklayıcı güven verici ilgili ve işinde çok uzman olduğunu söyleyebilirim. Ona tedavi olurken içim çok rahat. İkinci bir doktor görüşüne falan gerek duymadım hiç. Maltepede oturuyorsan hiç düşünme, zaten Gülen tıpın yeri maltepe cevizlide. Gece 10a 11 e kadar randevu alıyorlar. Cenk beyin hastaları oluyor o saate kadar, yoğun. Gülen tıpta sgk geçiyor bu arada.

Back