• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doktor mu anormal ? Ben mı gergınım ?

acu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
13
1
88
Merhaba arkadaslar sitede çok yeniyim ve sanırım fıkrınıze ihtiyacım var...
5 yıllık evlıyım 2 ay once çocuk yapmaya karar verdık eşimin ısrarlarıyla...Korunmayı bıraktım ama ekstra bişiler de yapmadım .
Bu ay da en azından bılınçsız hareket etmemek adına doktora gıdıp kontrollerımı yaptırmak ıstedım.Normal bı devlet hastanesıne kadın doğuma gıttım çocuk dusunduğumu soyledım hormonlarıma bakılsın dedım ...
Test sonuçlarım netıcesınde hcg 23.70 çıktı kanım herşeyım normal durumdaydı..Yalnız regly tarıhıme daha 10 gun var..yanı çok erken gelen bır haber bu.
Dolayısıyla doktor gebelık var ama bu dıs gebelık olabılır,boş gebelık olabılır,dusuk olabılır,şuan net bısı dıyemeyız dedı..Ben de hep sunu dusunmusumdur..herşey ınsanlar için doğum kadar bu ıhtımaller de normal onemlı olan sağlıklı ınsanlar olmamız..dıs gebelık de olabılır erken tanıya gırer durumum en az zararla çıkarım..dusuk yaşarsam da zaten kusurlu bıseyı vucut atmıs olur denerım yıne olur..şu duurum bıle sukurler olsun kı sağlıklı olduğumuzu gosterıyor..neyse
Doktor net bısı soylemeden bugune tekrar kan alalım dedı bugun yıne kan vermeye gıttım..sonuçlarda hcg 97 olmuş..fakat kanım 39 dan 35 e dusmus..
-kanama var mı ? yok
-başdonmesı var mı ? yok
-bulantı ? yok
-gözde kararma halsızlık var mı ? yok
-idrarda sıkıntı var mı ? yok
bunların bı tanesı bıle olsa hemen acıle gıdıyorsun,ıyı gozlemle dedı..hormonların guzel yukselıyor ama yınede dıs gebelık rıskın var ama kanın dusmus onun nedenını bulmamız lazım dedı ..ben de dayanamadım dedım kı bakın herşey ınsanlar ıçın bu anlattıklarınız herşey başıma gelebılır..ben bılınçlı bı ınsanım öle çocuğum olacak dıye havalara şuan uçup yaygara yapacak değilim hem çok erken şuan bunlar ıçın dedım ama bu tavrınız benı çok gerıyo yarın yıne kan tahlılı ıstıyosunuz ama benım gebelığım çıkar çıkmaz bana folık asıt vermedınız dedım ınsanlar buna 3 ay onceden baslıyor..yanlış anlamayın ısınıze karısmıyorum ama bılınçsız hareket etmemek adına sıze geldık zaten ben sızın bana bısıler onermenız lazım sureklı bana kanama soruyosunuz sankı kanama bkler gıbı dedım.. ben bole deyınce folık asıt yazdı ,yarın gel yıne kana bakalım dedı teşekkur edıp çıktım..

Yanı şuan o kadar erken kı çok gergınım..resmen kadın sayesınde sevınemedım dıyebılırım.. :) cuma gunu normal aıle hekımıne gıdıp kanıma bakıp regly tarıhımı bekleyerek bu arada kendıme doktor arastırmayı dusunuyorum.. pinpirikli insanları sevm,yorum sureklı evham halınde olan bı yapım yok evet heyecanlıyım sabırsızım ama herşeye hazırlıklıyım..doktor dedığın ınsanı rahatlatır germez..:44::44:
Sızın fıkırlerınız nelerdır ?

çocuk Konusundaki hekim Maceramı anıatmıycam ama kesinlikle haklısın İst-and yan kasından kendi dr. mu öneririm ama reklam olmasın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok teşekkur ederım ..Başından ne geçti bilmiyorum ama gerçekten zor bir sürecmiş bu..en sakın ınsanı bıle zıvanadan çıkartıyorlar..ben de anadolu yakasındayım..:34:

Back
X