- 26 Haziran 2024
- 66
- 21
- 27
- Konu Sahibi tatlibirisi
çevremden sürekli mfk ürünleri duyuyorum kullanan yakınımda kimse yok. kullanıp gebe kalan varmı yada tanıdığınız ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çevrem de kullanan yok canım ama ben de eş paketi aldım bir çok insanın kullanıp kaldığını görünce onu denemek istedim kimisine yaramış kimisine yaramamış inşallah bende işe yarar 13 haziranda başladım hamile kalırsam yazarımçevremden sürekli mfk ürünleri duyuyorum kullanan yakınımda kimse yok. kullanıp gebe kalan varmı yada tanıdığınız ???
cevap için teşekkür ederim sanırım bende başlayacağım inşallah şifa olur sadece eş paketi mi aldınız ?Çevrem de kullanan yok canım ama ben de eş paketi aldım bir çok insanın kullanıp kaldığını görünce onu denemek istedim kimisine yaramış kimisine yaramamış inşallah bende işe yarar 13 haziranda başladım hamile kalırsam yazarım
herhangi bi sıkıntınız varmı ?? ve doktora mesaj atıp onun önerdiği paketleri mi aldınız yoksa direk kendiniz mi aldınızmerhabalar ben 3 ay kullandım vitamınlerini ve pekmez gbı macunundan eşimle 2 şişe bitirdik gelen giden yok bence abartılıyor.. kullanıp tesadufen hamıle kalan mfk kullandım oldu dıyor gbi geldı bana
Evet sadece eş paketi aldık mfkya yazdım eş paketi önerdi bir sıkıntımız yok eşimde de bende de inşallah şifa olur önce Allah’a sonra ilaçlara güveniyorum dua ediyorum vallacevap için teşekkür ederim sanırım bende başlayacağım inşallah şifa olur sadece eş paketi mi aldınız ?
anladım teşekkür ederim çok kararsızım başlayıp başlamamak konusunda çünkü hemen zaman hem maddi olarak güç bir süreçherhangi sıkıntımız yok benim kendı doktorum dısında zaten mfk nın istanbulda onerdgı bı doktora gittim nasıl kullanmam neler yapmam gerektiği hakkında bilgi almıştım
inşallah gönlünüzce olurEvet sadece eş paketi aldık mfkya yazdım eş paketi önerdi bir sıkıntımız yok eşimde de bende de inşallah şifa olur önce Allah’a sonra ilaçlara güveniyorum dua ediyorum valla
amın hepımizin ben faydasını gormedım ama gördüm diyenlerde var karar tabi ki sizin allah tez zamanda isteyen emek veren herkese tez zamanda hayırlı saglıklı bı evlat nasıp etsininşallah gönlünüzce olur
Merhabalar hangi doktora gittiniz acaba?herhangi sıkıntımız yok benim kendı doktorum dısında zaten mfk nın istanbulda onerdgı bı doktora gittim nasıl kullanmam neler yapmam gerektiği hakkında bilgi almıştım
Arif öztürkMerhabalar hangi doktora gittiniz acaba?
Hangi hastanede kendileri Mfk önerdi dediğiniz için merak ettim gitmek isterimArif öztürk
istanbul tuzla mercan hastanesindeHangi hastanede kendileri Mfk önerdi dediğiniz için merak ettim gitmek isterim
Teşekkür ederimistanbul tuzla mercan hastanesinde