Doktor Mehmet vefa kılıç Estetik oldum

Mybreath

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
88
Herkese merhaba, buradan çok fazla doktor araştırması içerisine girdim, söylenen doktorların ücretleri bi hayli yüksekti, İnstagram da reklamlardan karşıma çıkan Dr Mehmet vefa kılıç ı görünce kendisinden de hemen bir fiyat aldım sayfasındaki ameliyatlar gayet başarılıydı. Görüşmeye gittim ve gün aldım. Bugün ameliyatımın 10 günü çok şükür ameliyatımıda oldum henüz atelim çıkmadı pazartesi günü çıkacak umarım güzel bir burunla karşılaşırım. Fiyat olarak 20 bindi Aralıktan sonra 30 bin olacağını söyledi bi arkadaşım daha sormuştu. Mehmet hoca ile ilgili burada çok yorum bilgi sahibi olamamıştım umarım bu yazım birilerine fayda sağlar. Pazartesi günü atelim çıkınca tekrar güncelleme yaparım. Süreçten gayet memnun kaldım ilgili bir doktor. Her daim telefonla görüşme şansım oluyor. Özel Küçükçekmece hastanesinde kendisi ama dışarıdan geliyor. Bunu da eklim

Merhaba bende mehmet beye ameliyat olmak istiyorum acaba burnunuzun son halinden memnun musunuz?

Merhaba, tamponum ve atelim çıktı bugün de burun bandımı kendim çıkardım. Aşırı güzel oldu kesinlikle tavsiye ederim.

Back