- 2 Aralık 2024
- 68
- 19
- 26
- Konu Sahibi Ceyda mine
Doktordan randevu aldım pazartesi kontrol için bana gelirken idrarınızı tutun dedi sizce neden bebeği daha iyi mi görüyo anlamadom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şaşırdım kadın öyle değince dedim ne alakaEvet bebeği daha net görebilmek için
babana söylemişti
Pazartesi tam 6 haftalık olucak ogün gidicezilk 12 hafta idrara sıkışık gitmeniz gerekiyor. idrar kesesi dolu olsun ki rahim net görünsün diye
Evet öyleymiş yeni duydum bendeMesane sistikce rahim daha iyi görünüyor
tamam iste. 12.hafta dolana kadar her kontrolde idrara sıkışık olmanız gerekiyorPazartesi tam 6 haftalık olucak ogün gidicez
tamam iste. 12.hafta dolana kadar her kontrolde idrara sıkışık olmanız gerekiyo
12 haftadan sonra rahim ve bebek büyüdüğü için idrara sıkışık olmanıza gerek yok. bebek rahatlıkla görülüyorPeki 12 haftadan sonra nasıl
Oh iyi bari Allah'tan tek isteğim bebeğimi pazartesi kesesini görmek kalp atışını duymak çok istiyorum12 haftadan sonra rahim ve bebek büyüdüğü için idrara sıkışık olmanıza gerek yok. bebek rahatlıkla görülüyor
Ben internette gorup oyle tutup gitmistim de doktorum bi wc git gel demistiDoktordan randevu aldım pazartesi kontrol için bana gelirken idrarınızı tutun dedi sizce neden bebeği daha iyi mi görüyo anlamadom
Ben internette gorup oyle tutup gitmistim de doktorum bi wc git gel demisti
Ferahım yaaaCeyda biraz ferah ol
İnandırıcı da değilsinFerahım yaaa
Hiçte bilrİnandırıcı da değilsin