- Konu Sahibi Adorabella
-
Sen doktoruna kara verdiysen bakma devam et. İnsanlara ben inanamıyorum. Forumdan doktor karar veriyor. Bir doktor arkadaşım bahsetmişti inan bana bazı doktorlar para ile 7-8 kişi tutup yazı yazdırıyorlarmış. Komşum ilker manavbaşına oldu silikonunu. Ama nereden kesti ne oldu hiç sormadım. Bana söylediği mükemmel bir adam çok iyi bir cerrah olduğuydu. Bu forum işini iyi bilenler için iyi pazar bazen bakıyorum da bazı doktorların hastaları doktor arayanları resmen ablukaya alıyor. İnanılmaz teknik detay veriyor. Bana pek insndırıcı gelmiyor. Sen kendin karar ver
siz kaç liraya yazıyorsunuz ?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...nmislik-sendromu-care-kk-11.html#post31203725
okuyalım bilgilenelim ...
Canım ben bugün gırdım foruma. Sanırım bugün ameliyatın vardı ??? Ne yaptın karar verebildin mi ??
Öncelikle doktor görüşmende doktorun içine sindiyse çok fazla düşünme derim. Başka doktorlarla görüşme yapmışmıydın? Ama aklında acaba kalıyorsa kendine biraz daha zaman ver derim. Bende bir gün kala ameliyatımdan vazgectım. Başka doktorlarla görüştüm. doktorum hakkında bende hiç yorum Yada hastasını bulamamıştım. Aklıma takılmış olsada kendisine guvendıgım için ameliyatımı oldum. Şükür memnunum büyük oranda :) kararını bizlere de bildir. Geçmişler olsun şimdiden
Son gün kararımı değiştirip İsmail Bayram'a ameliyat oldum. 240 cc ultra high profil şimdilik memnun gibiyim :)
Geçmişler olsun canım, sağlıcakla kullan inşallah. Nasılsın en önemlisi :) Ne kadar oldu ameliyat olalı uğramadın bir süre nasıl oldu ameliyatın? Detaylarını da anlatırsın iyi hissettiğinde.
Sırt ağrım beni mahfetti sanırım ameliyat sırasında tutuldu ve kasaltı olduğu için de çok ağrım oldu. Şimdi daha iyi hissediyorum yine de uzun süre hareketsiz kaldığımda özellikle uyandıktan sonra çok canım acıyor. Masaj yapmaya başladım yavaş yavaş yumuşasın diye. Bir de göğüslerim ayrık duruyor normalde de öyleydi inşallah biraz da olsa yaklaşırlar
Olmuş bitmiş gerisi kolay :) geçer gider hepsi kısa zamandaacıların ağrıların kalmayacak sabret :*
Göğüslerin ayrılığı yumusadıkca yaklaşıyor evet ama genede kendi yapısını koruyor. Sutyenlerle tam anlamıyla birleşecek kıvama gelir. Masaj erken değil mi yahu : s doktorun verdımı hemen ?? Ben çok sonra başladım bırıncı aydan sonra 5 dk kadar üstüne çok yüklenmeden yatmaya başlamıştım sadece. Daha sonra süresi uzadı rahat hissettikce.
mıncıklama şeklinde hafifçe başlayabilirsin dedi bi kremle birlikte verdi. Herhalde bi sakıncası yoktur bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?