Doktor kararsızlığım acil yardım ameliyatıma 2 gün kaldı :(

Adorabella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
56
0
86
İstanbul
Kızlar mrb.

Meme büyütme ve rinoplasti ameliyatlarımı birlikte olacağım. Fakat 1 gün kalmış olmasına rağmen doktor konusunda hala çekincelerim var. Boğaziçi Tıp Merkezi Dr. Mert Demirel'e karar verdim fakat internette hakkında hiç bir yorum göremedim. Mert Bey'e ameliyat olan/olacak var mıdır acaba aranızda?

Bu arada göğüs altı ölçüm 75 cm ve çok az göğsüm var 75A destekliyi zor dolduruyor. Doktorum dual plan damla protez önerdi damla sana daha çok yakışır dedi. 275 300 cc düşünüyor.

Canım ben bugün gırdım foruma. Sanırım bugün ameliyatın vardı ??? Ne yaptın karar verebildin mi ??
Öncelikle doktor görüşmende doktorun içine sindiyse çok fazla düşünme derim. Başka doktorlarla görüşme yapmışmıydın? Ama aklında acaba kalıyorsa kendine biraz daha zaman ver derim. Bende bir gün kala ameliyatımdan vazgectım. Başka doktorlarla görüştüm. doktorum hakkında bende hiç yorum Yada hastasını bulamamıştım. Aklıma takılmış olsada kendisine guvendıgım için ameliyatımı oldum. Şükür memnunum büyük oranda :) kararını bizlere de bildir. Geçmişler olsun şimdiden

Sen doktoruna kara verdiysen bakma devam et. İnsanlara ben inanamıyorum. Forumdan doktor karar veriyor. Bir doktor arkadaşım bahsetmişti inan bana bazı doktorlar para ile 7-8 kişi tutup yazı yazdırıyorlarmış. Komşum ilker manavbaşına oldu silikonunu. Ama nereden kesti ne oldu hiç sormadım. Bana söylediği mükemmel bir adam çok iyi bir cerrah olduğuydu. Bu forum işini iyi bilenler için iyi pazar bazen bakıyorum da bazı doktorların hastaları doktor arayanları resmen ablukaya alıyor. İnanılmaz teknik detay veriyor. Bana pek insndırıcı gelmiyor. Sen kendin karar ver

Kesinlikle Superplast ve Dr. Coşkun Levent Taşçı düşünmelisin derim. Onu tavsiye etme nedenim belli. Memur olduğum için ömrümde bir kez estetik cerrahiye başvurabilirdim ancak. Yani reklam yapayım da sonra indirim kazanırım gibi bir çıkarım yok. Mutluluğumu paylaşmak ve herkesin de benim gibi mutlu ollmasını istiyorum o kadar. Ameliyat sonrası her zaman doktorun kendisine ulaşabilmen de çok önemli.

siz kaç liraya yazıyorsunuz ?

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...nmislik-sendromu-care-kk-11.html#post31203725

okuyalım bilgilenelim ...

Son gün kararımı değiştirip İsmail Bayram'a ameliyat oldum. 240 cc ultra high profil şimdilik memnun gibiyim :)

Son gün kararımı değiştirip İsmail Bayram'a ameliyat oldum. 240 cc ultra high profil şimdilik memnun gibiyim :)

Geçmişler olsun canım, sağlıcakla kullan inşallah. Nasılsın en önemlisi :) Ne kadar oldu ameliyat olalı uğramadın bir süre nasıl oldu ameliyatın? Detaylarını da anlatırsın iyi hissettiğinde.

Geçmişler olsun canım, sağlıcakla kullan inşallah. Nasılsın en önemlisi :) Ne kadar oldu ameliyat olalı uğramadın bir süre nasıl oldu ameliyatın? Detaylarını da anlatırsın iyi hissettiğinde.

Sırt ağrım beni mahfetti sanırım ameliyat sırasında tutuldu ve kasaltı olduğu için de çok ağrım oldu. Şimdi daha iyi hissediyorum yine de uzun süre hareketsiz kaldığımda özellikle uyandıktan sonra çok canım acıyor. Masaj yapmaya başladım yavaş yavaş yumuşasın diye. Bir de göğüslerim ayrık duruyor normalde de öyleydi inşallah biraz da olsa yaklaşırlar

Olmuş bitmiş gerisi kolay :) geçer gider hepsi kısa zamanda acıların ağrıların kalmayacak sabret :*
Göğüslerin ayrılığı yumusadıkca yaklaşıyor evet ama genede kendi yapısını koruyor. Sutyenlerle tam anlamıyla birleşecek kıvama gelir. Masaj erken değil mi yahu : s doktorun verdımı hemen ?? Ben çok sonra başladım bırıncı aydan sonra 5 dk kadar üstüne çok yüklenmeden yatmaya başlamıştım sadece. Daha sonra süresi uzadı rahat hissettikce.

mıncıklama şeklinde hafifçe başlayabilirsin dedi bi kremle birlikte verdi. Herhalde bi sakıncası yoktur bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…