Doktor iki ay korunma verdi nasıl olacak?

Siz doktora hiçbir şey sormuyorsunuz bana o kadar değişik geliyor ki sorularınız. 2 ay korunun dediyse prezervatif mi önerirsiniz doğum kontrol hapı mı falan diye bi sormak niye gelmiyor aklınıza? Ya da hiçbir şey sormadınız diyelim korunma kısmı sizde nasıl çınlıyor ki içime akıtmasın mı gibi bi soru soruyorsunuz buraya?

İçime akıtmıyor ne demek ya. Normal ilişkinin başında takacak prezervatifi korunacak. Doktora niye sormuyosunuz? Bir de sorularınız yazılarınız niye böyle ya biraz geliştirin kendinizi çocuk demeden önce
Valla linçlemesinler boşuna, tamamen eğitimsizlik ve cahillikten. Bu kadar cahil insanların da çocuk yaparken bir ehliyete tabi tutulması gerektiğini düşünüyorum.

Valla linçlemesinler boşuna, tamamen eğitimsizlik ve cahillikten. Bu kadar cahil insanların da çocuk yaparken bir ehliyete tabi tutulması gerektiğini düşünüyorum.
Bi ara da kayınvalidesi belin yumuşak ondan düşük oldu demişti de düşüğümün nedeni gerçekten belimin gevşek olması mı diye sormuştu

Bi ara da kayınvalidesi belin yumuşak ondan düşük oldu demişti de düşüğümün nedeni gerçekten belimin gevşek olması mı diye sormuştu
Sen bilmiyorsun tıbbi bir terimdir bel gevşekliği :KK70: Kaynanası çok bilgili bir kadın, konu sahibi de çok zeki olduğu için önemli noktaları bilgileri kaçırmıyor anında kapıyor. Zehir zehir.

Affederisniz ama cahilikten değil doktor müsade etmedi soru sormaya acele ile muayene edip ilaç yazıp gönderdi kusura bakmayın valla sormam gereken bir sürü soru vardı dedim gibi müsade etmedi

Siz doktora hiçbir şey sormuyorsunuz bana o kadar değişik geliyor ki sorularınız. 2 ay korunun dediyse prezervatif mi önerirsiniz doğum kontrol hapı mı falan diye bi sormak niye gelmiyor aklınıza? Ya da hiçbir şey sormadınız diyelim korunma kısmı sizde nasıl çınlıyor ki içime akıtmasın mı gibi bi soru soruyorsunuz buraya?
doktor müsade etmedi acelesi vardı soru sormaya fırsat bırakmadı geç geldi acele ile muayene edip ilaç yazıp gönderdi kusura bakmayın valla sormam gereken bir sürü soru vardı dedim gibi müsade etmedi

X