- 17 Temmuz 2022
- 773
- 21
- 24
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
Peki bu korunma nasıl olacak içime boşalmıyor o şekilde mi prezervatif mi kullanılmalı? Nasıl olacak?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne desydimAkıtmıyor ne ya
Boşalmayacak mı falan deseniz daha az irrite edici gözükür :)Ne desydim
Tamam işte boşalmayacak mi kondom mi kullanmalıBoşalmayacak mı falan deseniz daha az irrite edici gözükür :)
Tabiki kondom kullanmalı geri çekilme bi korunma yöntemi değil çünküTamam işte boşalmayacak mi kondom mi kullanmalı
Dün mesela tam boşalacaktı çıkardı ama içeriye az bir şeye gitmemiştir diye kafamı kurcaladı sadeceBoşalmayacak mı falan deseniz daha az irrite edici gözükür :)
Geri çekilmek korunma yöntemi değildirDün mesela tam boşalacaktı çıkardı ama içeriye az bir şeye gitmemiştir diye kafamı kurcaladı sadece
Valla linçlemesinler boşuna, tamamen eğitimsizlik ve cahillikten. Bu kadar cahil insanların da çocuk yaparken bir ehliyete tabi tutulması gerektiğini düşünüyorum.İçime akıtmıyor ne demek ya. Normal ilişkinin başında takacak prezervatifi korunacak. Doktora niye sormuyosunuz? Bir de sorularınız yazılarınız niye böyle ya biraz geliştirin kendinizi çocuk demeden önce
Bi ara da kayınvalidesi belin yumuşak ondan düşük oldu demişti de düşüğümün nedeni gerçekten belimin gevşek olması mı diye sormuştuValla linçlemesinler boşuna, tamamen eğitimsizlik ve cahillikten. Bu kadar cahil insanların da çocuk yaparken bir ehliyete tabi tutulması gerektiğini düşünüyorum.
Sen bilmiyorsun tıbbi bir terimdir bel gevşekliği Kaynanası çok bilgili bir kadın, konu sahibi de çok zeki olduğu için önemli noktaları bilgileri kaçırmıyor anında kapıyor. Zehir zehir.Bi ara da kayınvalidesi belin yumuşak ondan düşük oldu demişti de düşüğümün nedeni gerçekten belimin gevşek olması mı diye sormuştu
Affederisniz ama cahilikten değil doktor müsade etmedi soru sormaya acele ile muayene edip ilaç yazıp gönderdi kusura bakmayın valla sormam gereken bir sürü soru vardı dedim gibi müsade etmediValla linçlemesinler boşuna, tamamen eğitimsizlik ve cahillikten. Bu kadar cahil insanların da çocuk yaparken bir ehliyete tabi tutulması gerektiğini düşünüyorum.
Akıtmak?Peki bu korunma nasıl olacak içime akıtmıyor o şekilde mi prezervatif mi kullanılmalı? Nasıl olacak?
Çok komik gerçekten alay etmek için yer arıyorsunuzBi ara da kayınvalidesi belin yumuşak ondan düşük oldu demişti de düşüğümün nedeni gerçekten belimin gevşek olması mı diye sormuştu
doktor müsade etmedi acelesi vardı soru sormaya fırsat bırakmadı geç geldi acele ile muayene edip ilaç yazıp gönderdi kusura bakmayın valla sormam gereken bir sürü soru vardı dedim gibi müsade etmediSiz doktora hiçbir şey sormuyorsunuz bana o kadar değişik geliyor ki sorularınız. 2 ay korunun dediyse prezervatif mi önerirsiniz doğum kontrol hapı mı falan diye bi sormak niye gelmiyor aklınıza? Ya da hiçbir şey sormadınız diyelim korunma kısmı sizde nasıl çınlıyor ki içime akıtmasın mı gibi bi soru soruyorsunuz buraya?