• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor Hüseyin Kandulu

Vuslat71

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
74
10
288
53
Merhabe arkadaslar!
Icinizde Hüseyin Kandulu ile estetik tecrübeniz olan varmi?Ben kendisine Email yolladim ama cevap bile yazmaya tenezzül etmedi ben bundan 8 yil önce üst bacaklarima liposuction yaptirdim sonuc berbat oldu!
Bacaklarim girintili cikintili ben ondan cikintili yerlere yag dolgusu ve vaser liposuction yaptirmak istiyorum ve meme ye hem silikon taktirmayi ve diklestirme ameliyati yaptirmak istiyorum! Fiyatlari bilen varmi yada iyi tavsiye edeceginiz doktorlar tabii fiyatlarini yazarsaniz cok sevinirim! Ben almanyada yasadigim icin kendim görüsmeye gidemiyorum ve bize genelde piyasayi bilmedigimiz icin cok fiyat biciyorlar ve email yazincada cevap vermiyorlar!Simdiden tskler........
Saygilarimla

Merhabe arkadaslar!
Icinizde Hüseyin Kandulu ile estetik tecrübeniz olan varmi?Ben kendisine Email yolladim ama cevap bile yazmaya tenezzül etmedi ben bundan 8 yil önce üst bacaklarima liposuction yaptirdim sonuc berbat oldu!
Bacaklarim girintili cikintili ben ondan cikintili yerlere yag dolgusu ve vaser liposuction yaptirmak istiyorum ve meme ye hem silikon taktirmayi ve diklestirme ameliyati yaptirmak istiyorum! Fiyatlari bilen varmi yada iyi tavsiye edeceginiz doktorlar tabii fiyatlarini yazarsaniz cok sevinirim! Ben almanyada yasadigim icin kendim görüsmeye gidemiyorum ve bize genelde piyasayi bilmedigimiz icin cok fiyat biciyorlar ve email yazincada cevap vermiyorlar!Simdiden tskler........
Saygilarimla
:skandal::skandal:kimse yokmu

mail değil whatsapp yoluyla mesaj gönderin,geri dönüş yapacaktır

hüseyin bey oldukça ilgili bir doktor , ben bir kez yuzumdekı bazı sorunlar için göruştum ama gerçekten maille de instagramdan da her şekilde ulaşılabılıyor kendısıne, bence mutlaka gidip bir görüşün

hiç operasyon olan var mı? Liposuction yaptırmayı düşünüyorum fakat kimse bir şey yazmadı diğer başlıktan

Back