- 7 Temmuz 2019
- 162
- 141
- 53
- 41
Ankara’dan sesleniyorum :) medikal estetik dolgu botoks vs ile ilgileniyorsanız naçizane fikrimi yazmak için konu açmak istedim , hüseyin Çiçek’e botoks uygulaması yaptırdım alnımdaki kırışıklıklar olduğu gibi duruyor , kontrol randevusuna gittim gerekli düzeltme yapılmadı , çok güzel olmuş harika olmuş vs diyerek sizin konuşmanıza fırsat bile verilmiyor ,yapılan hiç bir işlemden memnun olmama gibi bir lüksünüz yok , hemen hatalı çıkıyorsunuz ve lafı ağzınıza tıkıyorlar , dudak dolgumda çok kötü oldu eritme işlemi için kaliteli bir doktor arıyorum şu an , çektiğim acıya verdiğim paraya yazık , instagram fotoğraflarına aldanmamanızı tavsiye ederim , dudak dolgusu yaptırmak isteyenlere de naçizane tavsiyem 0,5 -0,5 şeklinde iki seferde yaptırın , bir doktor bu şekilde öneri veriyorsa o doktor candır ve sizi düşünüyordur , isim vermek istemiyorum Ankara’da bir çok doktor var aşamalı dolgu yapan daha yeni öğrendim malesef , acı tecrübemden yola çıkarak minik bir uyarı yapmak istedim son derece ticari bir klinik