Tatlim telas yapma.
Bence ikinci bir doktora daha görün gec döllenme olmus olabilir ondan gözükmemis olabilir bebek.
Yada rahmin terstir o yuzden gözükmüyordur.
Bence kendini üzme. Elbette ki en iyisini doktorun bilir ama bu haftalarda vajinal ultrasonla daha net sonuçlar alınabiliyor.
Neden karından baktı ki?
Yine de bhcg degerlerini bekle bi.
Daha sonra tatmin olmazsan baska bi doktora daha görün derim ben.
İnsallah bebisin oradadir, tam göbisinin icindedir canim..
bhcg 1500 ve katları olmadan usg de görünmez. eğer değerleriniz 48 saat içinde 2 ke katlandıysa sorun yok demektir. doktorunuzu bence yol yakınken değiştirin.. size bunları söylemesi lazımdı..
benimde ilk hamileliğimde göremedi önce normal dedi hemen görünmeyebilir 2 hafta sonra gittiğimde yine göremedi dış gebelik olabilir alt muayene yapıcam dedi bende istemedim başka hastaneye gittim bir gün sonra ordaki doktorumda ultrasonda baktı bebeğide gördü keseyide hatta kalp atımını bile ve kızmıtı diğer doktora bukadarda olmaz resmen görünüyo bebek nasıl görememiş diye sende canını sıkma en kısa zamanda 2. bir doktora görün hemen görünecek diye bişey yok geç döllenmede olmuş olabilir[/Q
bu site be sizler iyiki varsınız moral gerçekten çok önemli kızlar.iyiki burda sizinle paylaşmışım yoksa kafayı yiyebilirdim.teşekkür ederim
Canım hiç korkma bende o tarihlerde dr.a gittim ve ne kese ne de bebek hiçbişey yoktu,10 gün sonra gelin dedi ve baktık 1 adet kese vardı eminim senin de öyle olacaktır rahat ol bazen geç olabiliyor 8 haftayı bile buluyor kesenin görünmesi..[/Q
niltt amin.inşallah görürüm bebeğimi. allahtan umut kesilmez.teşekkür ederim
Farkli bir doktora gitmende fayda var. Bende senin yasadigin tarzda birsey yasadim.
Birebir olmasa da, doctor kese var ama su kesesi olabilir demisti bana da.
Insan kendini cok kotu hissediyor, fakat bu hissiyata kaptirma kendini. 1-2 hafta sonar baska bir doktora git.
Benim rahmim geriye dogru oldugu icin, su an 3 aylik hamile olmama ragmen hala bebegi alttan ultrasonla bakmadan goremiyorlar malesef...
canım değerim dünkü kan testinde 692.94 çıktı umarım değer yükselir.gittiğim hastane başkent hastanesi paranla rezil oluyorsun işte böyle :) mecburen gittim çünkü benim 3 kalp ameliyatım da burda olduğu için kalp doktorum bu hastanede takip edilmemin daha doğru olacağını söyledi.yani riskli gebelik bedenen rahat olmanın yanında psikolojik olarakta rahat olmak önemli ama doktor hanım bana yarım saatte destek yerine köstek oldu :S
3 gün önce hamile olduğumu idrar testi yatırarak öğrendim.akşamında tıp merkezinde kan tahlili yaptırdım ve pozitif çıktı.bugün hastaneye ilk muayenemi olmak için gittim doktor karnımdan bikaç saniye ultrason ile baktı ve hiç bişey görünmediğini söyledi.bebeğinde son adet tarihinin başlangıcından hesaplandığını yani 6 hafta 1 günlük olduğunu söyledi.ne bebek nede kese yok dış gebelik sanırım dedi ve dünyam yıkıldı.tekrar kan testi yaptırdım. B-HCG düzeyi 2 gün snra artarsa sorun yok diyorlar.benim hala umudum var... sizinde başınıza geldiği sormak istedim ilk seferde görünmeyip daha sonra kesede bebekte göründüğü oldumu
3 gün önce hamile olduğumu idrar testi yatırarak öğrendim.akşamında tıp merkezinde kan tahlili yaptırdım ve pozitif çıktı.bugün hastaneye ilk muayenemi olmak için gittim doktor karnımdan bikaç saniye ultrason ile baktı ve hiç bişey görünmediğini söyledi.bebeğinde son adet tarihinin başlangıcından hesaplandığını yani 6 hafta 1 günlük olduğunu söyledi.ne bebek nede kese yok dış gebelik sanırım dedi ve dünyam yıkıldı.tekrar kan testi yaptırdım. B-HCG düzeyi 2 gün snra artarsa sorun yok diyorlar.benim hala umudum var... sizinde başınıza geldiği sormak istedim ilk seferde görünmeyip daha sonra kesede bebekte göründüğü oldumu
dünyaya bir bebek canlı bir varlık getirmek üstelik o canı canından dünyaya getirmek bana göre dünyanın en güzel en kutsal şeyi.Allahın işine karışılmaz ama keşke anne olmak sadece isteyene ve hakedene nasip olsa...bebeğini 9 gün aç bırakıp giden ölmesine sebeb olan anne oluyorallahım ona bahşettiği mucizeyi keşke bana ve tüm bebek bebekleyen kıymet bilen fedekar gerçek annelere nasip etseydi.
canım bendede öyle oldu üzülme, biraz zaman geçsin farklı bir doktora git3 gün önce hamile olduğumu idrar testi yatırarak öğrendim.akşamında tıp merkezinde kan tahlili yaptırdım ve pozitif çıktı.bugün hastaneye ilk muayenemi olmak için gittim doktor karnımdan bikaç saniye ultrason ile baktı ve hiç bişey görünmediğini söyledi.bebeğinde son adet tarihinin başlangıcından hesaplandığını yani 6 hafta 1 günlük olduğunu söyledi.ne bebek nede kese yok dış gebelik sanırım dedi ve dünyam yıkıldı.tekrar kan testi yaptırdım. B-HCG düzeyi 2 gün snra artarsa sorun yok diyorlar.benim hala umudum var... sizinde başınıza geldiği sormak istedim ilk seferde görünmeyip daha sonra kesede bebekte göründüğü oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?