Cok sagolun ameliyat gerektigi butun grafikler de cikti hepsinin cd sini aldik doktorlar hepsine bakti yani insallah acicaz davayiEklemi içine alan kırıklar operasyon gerektirir. Ben ortopedi hekimi degilim ama bu temel bir bilgidir. Eger grafilerde bu belirginse açtığınız tazminat davasini kazanırsınız. Malpraktis dedigimiz durum çünkü. Ama grafilerde belli degilse bir sey çıkmaz. Belki de son grafisinde belli olmustur. Daha onceki grafilerinde boyle bir durum olmayabilir. Yerinizde olsam açardım ama yüzde yuz bir beklentim olmazdi.
Sagolun bakalim bi goruselim ama bence kesin kaxanilacak bir dava kanitimiz var elimiz de ve cocugum daha sekiz tasin da 18 yasina geldigin de tekrar ameliyat olmasi gerekecek bakalim insallah kazanirizİyi bir avukata danışın çünkü avukatlar kazanamayacakları davaları almazlar genelde gerekli yerlerede şikayet edin ki başka insanlarında canı yanmasın
Cok tesekkur ederim evet ben de oyle dusunuyorum ifsa olur insallahNe yapabilirsiniz hiç bilgim Yok, ama elinizden geleni ardınıza koymayın, tabiri caizse.
Siz birşey yapmazsanız yarın yine birinin canı yanacak..
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda inşallah iyileşir, ve sizde hakkınızı almış olursunuz umarım. En azından ifşa olsun.
Tesekkur ederim yazicam butun yerlere elimden geleni yapicam insallahSağlıkta yapılan hatanın bedeli büyük oluyor
Mahkeme açamasanız bile en azından bimere yazın
Çok üzüldüm oğlunuza
Çok geçmiş olsun
Cok sagolun evet ben de cok kiziyorum her gun soyluyorum ama dun aksam burada yazdiklarinizi goesterdim sanitim ikna oldu bakalim bir goruselim avukat ne diyecekoncelıkle cok gecmıs olsun..yavrunuza.Rabbım korumus.esınıze bıraz kızdım..paramız yok demıs...ne yanı parası olmayan sususnmu...bımer cımer gibi yerlerden mutlaka gerı donus yapılıyor..ısrarla yazın...arastırın..elınızden ne gelırse yapın.
Cok tesekkur ederim insallah acicam yanina kalmiyacak insallahLutfen acin bu yanina kalmasin.. cok gecmis olsun oglunuza acil sifalar dilerim.
Avukatın yapacağını sizde yapabilirsiniz . Dilekcenizi yazın güzelce, gidin mahkemeye verin . Doktor dan çok hastane başhekim ile görüşün . Şu da çok önemli acile giden bir hasta , mutlaka uzman doktorada gösterilmelidir. Acildeki doktor mu alçıya aldı , yoksa ortopediye götürdünüz mü ?Merhaba arkadaslar benim oglum okulda yere dusmus cok acisi vardi hemen ambulans cagirmislar acile goturduk rontgen cekildi dirsegin de kucuk bir kirik var dedi doktor alciya aldi tamamdir dedi haftaya kontrole gelin dedi neyse bir hafta bitti kontrole gittik tekrar rontgen cekildi her sey cok guzel kaynamaya baslamis dedi iki hafta sonra alciyi cikaririz dedi
Bu ara da ben memleketime gittim orada zamani geldigi icin doktora gittik anlattim doktora bu gun alciyi cikaricaz dedim o da tekrar rontgen istedi bakti dedi ki bu nasil olur ameliyat olmasi gereken kolu nasil sadece alciya alir biz sok olduk geldik yasadigimiz sehire kac doktora daha goturduk hepsi ayni seyi soyledi doktor hatasi dedi ve acil ameliyat olmasi gerekiyordu parmaklarin da his kaybi baslamisti
Tabi hemen ameliyata aldilar koluna plak takildi 18 yasina geldiginde bir daha ameliyat olmasi gerekiyor tam uc ay oldu oglumun kolu alcida yani bir doktorun hatasi yuzunden oglum iki ameliyat gecirmis olucak ve ben bunu o doktorun yanina birakmak istemiyorum esime diyorum dava acalim diye esim diyor ki avukat cok para ister durumumuz musait degil ben ne yapicam bilmiyorum neler yapailirim diye size sormak istedim dava acmaya ikna edersem kazana bilirmiyiz aceba
Aynen canim allahindan bulsun suan parmaklarini bile tam kullanamiyor his kaybi olmus tesekkur ederim evet allah korudu da fark edildi sukurNe kadar pislik doktorlar var. Ya cocugu baska doktora goturmeseydiniz, o zaman nolacakti. Cocuk kolundan olacakti. ALLAH belasini versin o doktorun. Onun gibiler yuzunden bir suru hasta yanlis tedavi oluyo ve ya ameliyat masasinda öluyo malesef.
ALLAH korumus cocugunuzu ...
Cok sagolun acile goturduk ama uzman doktoru cagirdilar yani bunu yapan soz de uzman doktor bashekime ciksam bdnce bir faydasi olmaz birbirlerini atmiyorlar baska bir doktora bile dedim hocam goruyormusunuz bir doktor hatasi yuzunden neler yasadik adam bana diyorki gecmis gecmiste kaldi bos ver diyor yani genelde atmiyorlar bir birleriniAvukatın yapacağını sizde yapabilirsiniz . Dilekcenizi yazın güzelce, gidin mahkemeye verin . Doktor dan çok hastane başhekim ile görüşün . Şu da çok önemli acile giden bir hasta , mutlaka uzman doktorada gösterilmelidir. Acildeki doktor mu alçıya aldı , yoksa ortopediye götürdünüz mü ?