Doktor hatasi

Cok sagolun ameliyat gerektigi butun grafikler de cikti hepsinin cd sini aldik doktorlar hepsine bakti yani insallah acicaz davayi

İyi bir avukata danışın çünkü avukatlar kazanamayacakları davaları almazlar genelde gerekli yerlerede şikayet edin ki başka insanlarında canı yanmasın
Sagolun bakalim bi goruselim ama bence kesin kaxanilacak bir dava kanitimiz var elimiz de ve cocugum daha sekiz tasin da 18 yasina geldigin de tekrar ameliyat olmasi gerekecek bakalim insallah kazaniriz

Cok tesekkur ederim evet ben de oyle dusunuyorum ifsa olur insallah

Sağlıkta yapılan hatanın bedeli büyük oluyor
Mahkeme açamasanız bile en azından bimere yazın
Çok üzüldüm oğlunuza
Çok geçmiş olsun
Tesekkur ederim yazicam butun yerlere elimden geleni yapicam insallah

Cok sagolun evet ben de cok kiziyorum her gun soyluyorum ama dun aksam burada yazdiklarinizi goesterdim sanitim ikna oldu bakalim bir goruselim avukat ne diyecek

Lutfen acin bu yanina kalmasin.. cok gecmis olsun oglunuza acil sifalar dilerim.

Avukatın yapacağını sizde yapabilirsiniz . Dilekcenizi yazın güzelce, gidin mahkemeye verin . Doktor dan çok hastane başhekim ile görüşün . Şu da çok önemli acile giden bir hasta , mutlaka uzman doktorada gösterilmelidir. Acildeki doktor mu alçıya aldı , yoksa ortopediye götürdünüz mü ?

Ne kadar pislik doktorlar var. Ya cocugu baska doktora goturmeseydiniz, o zaman nolacakti. Cocuk kolundan olacakti. ALLAH belasini versin o doktorun. Onun gibiler yuzunden bir suru hasta yanlis tedavi oluyo ve ya ameliyat masasinda öluyo malesef.
ALLAH korumus cocugunuzu ...

A
Aynen canim allahindan bulsun suan parmaklarini bile tam kullanamiyor his kaybi olmus tesekkur ederim evet allah korudu da fark edildi sukur

Cok sagolun acile goturduk ama uzman doktoru cagirdilar yani bunu yapan soz de uzman doktor bashekime ciksam bdnce bir faydasi olmaz birbirlerini atmiyorlar baska bir doktora bile dedim hocam goruyormusunuz bir doktor hatasi yuzunden neler yasadik adam bana diyorki gecmis gecmiste kaldi bos ver diyor yani genelde atmiyorlar bir birlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…