Doktor hatasi

İstisnaları vardır muhakkak ama isteyince öyle bir kılıfına uyduruyorlar ki. Bir dönem hastane laboratuvarında çalıştım. Kalp krizi riskini gösteren bir değer vardır o değere bakıp bir orta yaş teyzeye yatış verilmesi gerekiyordu ama doktor kağıda göz bile atmamış. (Yapılan tetkikler hasta nasıl diye merak edildiğinden değil, devlet hastanelere tetkikler için para ödüyor doktorlar da bu ödemeleri performans adı altında cebe atıyor) neyse kadıncağız o gece evinde kalp krizi geçirip vefat etmiş. Bu haberi alır almaz mühendisleri devreye soktular ve tetkik değerlerini değiştirdiler. Yoksa tazminat ödeyeceklerdi. Sağlık bakanlığı şikayet hattına şikayet ettik iki kişi. Şikayetleri alan kişi hastane yönetiminin adamı çıkmasın mı? İki hafta önce arayıp biz denetime ! Geleceğiz diye uyardı. Adı baskın güya. O iki haftada herşeyi kılıfına uydurdular. Heryer pislik dolu. Ama yerinizde olsam muhakkak bimer e yazar, baş hekimle görüşür, bir de sağlık bakanlığı şikayet hattına şikayet eder üstüne bir de dilekçe yapıştırırdım. Dilekçeden sonra doktorun açıklama dilekçesi yazması şart. Açıklama dilekçesinden anlarsınız üstünü kapama gücü var kı yok mu ona göre avukatla anlaşır tazminatı alırsanız ücreti içinden alabileceğini söylersiniz

Genelde böyle durumlarda hastada kalici hasar, ölüm , sakatlık durumlarında dava açıldığında kazanılıyor ancak bunlardan biri olmadıysa doktor hatalı bile olsa birşey olmuyor . Her zaman önemli konularda 2. ,3. Doktordan fikir alırım . Çok fazla atlanan şey olabiliyor .

Bimere cimere şikayet etseniz de birşey olmaz ancak eğer tıbbi bir hata varsa , size zarar vermiş başkalarına da vermesin , edin mutlaka .

Haklisiniz kilifina uydurabilirler tabi ama oglum bu kadar aci cekti hala cekiyor daha alcida alcidan sonra buyuk ihtimal fizik tedavi gormesi lazim rlim kolum bagli oturmak istemiyorum bakalim neler yapabiliriz

Öncelikle geçmiş olsun, benzer bir olayı ben yaşadım. Ben de kırık yoktu, tendonlar kopmuş ve sinirler zedelenmişti. Micro cerrahide hemen ameliyata alınmam gerekirken ilk müdahaleyi yapan doktor elimin her hangi bir zarar görmediğini söyleyip, ardından pansuman yaptıktan sonra eve yollamıştı. Durumun aciliyeti 2 hafta sonra farklı bir doktora gitmemle ortaya çıktı. Daha sonra tazminat davası açtım doktora, davayı 2003 yılında yani kaxayı geçirdiğim yıl açtık. 2011 senesinde de davayı kazandık ve tazminatımı aldım. Kesinlikle açın davanızı, ben avukatla anlaşma yaparak açmıştım. Avukat da davayı kazandıktan sonra aldı hakkını. Dava sürecinde her hangi bir para ödemedim. Belki davanız uzun sürebilir ama yanlış müdahale varsa alırsınız mutlaka hakkınızı.

Cok sagolun inanin bana umut oldunuz simdi yazdiklarinizi esime okuttum git dedim avukatla gorus dedim belki biz de boyle anlasiriz avukatla insallah tekrar tesekkurler size de gecmis olsun

Cok sagolun inanin bana umut oldunuz simdi yazdiklarinizi esime okuttum git dedim avukatla gorus dedim belki biz de boyle anlasiriz avukatla insallah tekrar tesekkurler size de gecmis olsun

Rica ederim, tekrar geçmiş olsun.

Geçmiş olsun.avukat muhtemelen maddi manevi tazminat talep eder ve muhtemelen tazminati kazanirsa payini alir.yoksa almaz bi ücret.tahminim tabi.birkaç avukatla göruşun

Geçmiş olsun.avukat muhtemelen maddi manevi tazminat talep eder ve muhtemelen tazminati kazanirsa payini alir.yoksa almaz bi ücret.tahminim tabi.birkaç avukatla göruşun
Cok sagolun evet daha hic bir avukatla gorusmedik ama artik kesin gorusucez bakalim insallah dava acariz

Ne yapabilirsiniz hiç bilgim Yok, ama elinizden geleni ardınıza koymayın, tabiri caizse.
Siz birşey yapmazsanız yarın yine birinin canı yanacak..
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda inşallah iyileşir, ve sizde hakkınızı almış olursunuz umarım. En azından ifşa olsun.

Eklemi içine alan kırıklar operasyon gerektirir. Ben ortopedi hekimi degilim ama bu temel bir bilgidir. Eger grafilerde bu belirginse açtığınız tazminat davasini kazanırsınız. Malpraktis dedigimiz durum çünkü. Ama grafilerde belli degilse bir sey çıkmaz. Belki de son grafisinde belli olmustur. Daha onceki grafilerinde boyle bir durum olmayabilir. Yerinizde olsam açardım ama yüzde yuz bir beklentim olmazdi.

Bi benzeri de bizim basimiza geldi. Erkek arkadasim elinden ameliyat oldu. Röntgende iyilesmedigini görmüş baska doktora yollamıs. Doktorda bi sorun olmadığını gayet normal oldugunu söylemiş. Sonra iyilesmedigini söyleyen doktor da "ben zatan stajerim anlayamadım" demis. Saka gibi:)

İyi bir avukata danışın çünkü avukatlar kazanamayacakları davaları almazlar genelde gerekli yerlerede şikayet edin ki başka insanlarında canı yanmasın

En azından bilen birine yollamış sizi Daha kötüsüde olabilirdi ucuz kurtulmuşsunuz.Bizim bir yakınımızın çocuğuda düşmüştü dr.götürmüşler röntgen çekilmiş dr bişey yok incinmiş diye eve yollamış bakmışlar çocuk durmuyo gece boyu ağlıyo kolda şişiyor çıkıkçıya götürdüler inanmazsınız belki ama kolu çıkmış iki yerden adam yerine oturtmuş sonra susmuş çocuk.

Bazi doktorlar da diplomayi sokaktan mi aliyor acaba.
Bir arastirin baskasinin cani da yanmasin

oncelıkle cok gecmıs olsun..yavrunuza.Rabbım korumus.esınıze bıraz kızdım..paramız yok demıs...ne yanı parası olmayan sususnmu...bımer cımer gibi yerlerden mutlaka gerı donus yapılıyor..ısrarla yazın...arastırın..elınızden ne gelırse yapın.

Çok geçmiş olsun sonuçta maddi tazminat alma hakkınız olur belki avukatla parayı alınca verme şeklinde anlaşabilirsiniz ama hangi avukat kesin kazanırız der bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…