Sagolun edicem de sonuc alirmiyim acebaBimere jimere şikayet edin. Maddi olarak uygun değilseniz.
Merhaba arkadaslar benim oglum okulda yere dusmus cok acisi vardi hemen ambulans cagirmislar acile goturduk rontgen cekildi dirsegin de kucuk bir kirik var dedi doktor alciya aldi tamamdir dedi haftaya kontrole gelin dedi neyse bir hafta bitti kontrole gittik tekrar rontgen cekildi her sey cok guzel kaynamaya baslamis dedi iki hafta sonra alciyi cikaririz dedi
Bu ara da ben memleketime gittim orada zamani geldigi icin doktora gittik anlattim doktora bu gun alciyi cikaricaz dedim o da tekrar rontgen istedi bakti dedi ki bu nasil olur ameliyat olmasi gereken kolu nasil sadece alciya alir biz sok olduk geldik yasadigimiz sehire kac doktora daha goturduk hepsi ayni seyi soyledi doktor hatasi dedi ve acil ameliyat olmasi gerekiyordu parmaklarin da his kaybi baslamisti
Tabi hemen ameliyata aldilar koluna plak takildi 18 yasina geldiginde bir daha ameliyat olmasi gerekiyor tam uc ay oldu oglumun kolu alcida yani bir doktorun hatasi yuzunden oglum iki ameliyat gecirmis olucak ve ben bunu o doktorun yanina birakmak istemiyorum esime diyorum dava acalim diye esim diyor ki avukat cok para ister durumumuz musait degil ben ne yapicam bilmiyorum neler yapailirim diye size sormak istedim dava acmaya ikna edersem kazana bilirmiyiz aceba
Aynen oyle baska insanlara vermesinBimere cimere şikayet etseniz de birşey olmaz ancak eğer tıbbi bir hata varsa , size zarar vermiş başkalarına da vermesin , edin mutlaka .
Cok sagolun inanin bana umut oldunuz simdi yazdiklarinizi esime okuttum git dedim avukatla gorus dedim belki biz de boyle anlasiriz avukatla insallah tekrar tesekkurler size de gecmis olsunÖncelikle geçmiş olsun, benzer bir olayı ben yaşadım. Ben de kırık yoktu, tendonlar kopmuş ve sinirler zedelenmişti. Micro cerrahide hemen ameliyata alınmam gerekirken ilk müdahaleyi yapan doktor elimin her hangi bir zarar görmediğini söyleyip, ardından pansuman yaptıktan sonra eve yollamıştı. Durumun aciliyeti 2 hafta sonra farklı bir doktora gitmemle ortaya çıktı. Daha sonra tazminat davası açtım doktora, davayı 2003 yılında yani kaxayı geçirdiğim yıl açtık. 2011 senesinde de davayı kazandık ve tazminatımı aldım. Kesinlikle açın davanızı, ben avukatla anlaşma yaparak açmıştım. Avukat da davayı kazandıktan sonra aldı hakkını. Dava sürecinde her hangi bir para ödemedim. Belki davanız uzun sürebilir ama yanlış müdahale varsa alırsınız mutlaka hakkınızı.
Cok sagolun inanin bana umut oldunuz simdi yazdiklarinizi esime okuttum git dedim avukatla gorus dedim belki biz de boyle anlasiriz avukatla insallah tekrar tesekkurler size de gecmis olsun
Cok sagolun evet daha hic bir avukatla gorusmedik ama artik kesin gorusucez bakalim insallah dava acarizGeçmiş olsun.avukat muhtemelen maddi manevi tazminat talep eder ve muhtemelen tazminati kazanirsa payini alir.yoksa almaz bi ücret.tahminim tabi.birkaç avukatla göruşun
En azından bilen birine yollamış siziBi benzeri de bizim basimiza geldi. Erkek arkadasim elinden ameliyat oldu. Röntgende iyilesmedigini görmüş baska doktora yollamıs. Doktorda bi sorun olmadığını gayet normal oldugunu söylemiş. Sonra iyilesmedigini söyleyen doktor da "ben zatan stajerim anlayamadım" demis. Saka gibi:)
Çok geçmiş olsun sonuçta maddi tazminat alma hakkınız olur belki avukatla parayı alınca verme şeklinde anlaşabilirsiniz ama hangi avukat kesin kazanırız der bilememMerhaba arkadaslar benim oglum okulda yere dusmus cok acisi vardi hemen ambulans cagirmislar acile goturduk rontgen cekildi dirsegin de kucuk bir kirik var dedi doktor alciya aldi tamamdir dedi haftaya kontrole gelin dedi neyse bir hafta bitti kontrole gittik tekrar rontgen cekildi her sey cok guzel kaynamaya baslamis dedi iki hafta sonra alciyi cikaririz dedi
Bu ara da ben memleketime gittim orada zamani geldigi icin doktora gittik anlattim doktora bu gun alciyi cikaricaz dedim o da tekrar rontgen istedi bakti dedi ki bu nasil olur ameliyat olmasi gereken kolu nasil sadece alciya alir biz sok olduk geldik yasadigimiz sehire kac doktora daha goturduk hepsi ayni seyi soyledi doktor hatasi dedi ve acil ameliyat olmasi gerekiyordu parmaklarin da his kaybi baslamisti
Tabi hemen ameliyata aldilar koluna plak takildi 18 yasina geldiginde bir daha ameliyat olmasi gerekiyor tam uc ay oldu oglumun kolu alcida yani bir doktorun hatasi yuzunden oglum iki ameliyat gecirmis olucak ve ben bunu o doktorun yanina birakmak istemiyorum esime diyorum dava acalim diye esim diyor ki avukat cok para ister durumumuz musait degil ben ne yapicam bilmiyorum neler yapailirim diye size sormak istedim dava acmaya ikna edersem kazana bilirmiyiz aceba